I dream my days away

En bra dag med fika & fix och träning. Imorgon väntar jobb, hur länge ja det är det ingen som vet.. Sedan kommer alla brosorna imorgon också. Inget övrigt är vitsigt eller intressant så det får bli punkt där.

Now everybody got the game figured out all wrong,
I guess you never know what you got till it´s gone.

Kanye west ft. Chris Martin-homecoming

Mami, I love you. Det är guld värt att ha en mamma som alltid förstår (nästan iaf). Vetti tusan hur jag hade klarat mig utan min mamma. Var bara tvungen att dela med mig av det.

Jag längtar.
God natt & adjö




Dancing with myself..

Släckte igår och skulle hitta till mitt rum. Var mörkare än vad jag trodde att det skulle bli, så jakt på en ljusknapp så gick jag rätt in i min dörr. Stod och funderade ska jag börja böla eller skratta?! Kunde inte bestämma mig så det blev inget av det. Har desstum lyckats "få" världen sår i ansiktet. Vet inte riktigt själv hur jag lyckades med det. Det klär mig inte iaf.

 
När jag tänker på påsk. Tänker jag ofta på Lotta på bråkmakargatan när de har påsk. Där är det precis sådär påskigt och fint som jag älskar.

Klockan är bara lite efter tolv och tänka sig att jag redan gått en promenad, haft lite morgonträning och givetvis lite morgondans. Duschat har man också. Senare blire fika med Matilda & Nicco. Mucho good.

Det är vår & jag är på strålande humör.
Puss & adjö!

Jag e vaken, mor

Jag brukar inte vara uppe så här sent. Inte för att jag inte kan bara det att det finns inget vettigt att göra så här dags förutom att sova. Så ja jag sover. Men just nu känner jag mig pigg och konstig. För vanlighetens skull. Har dessutom fått tillbaka pengar på skatten idag KATCHIIING. Har tränat på friskis också, ledaren var ju en aning..obehaglig. Men jag blev ju svettig så varför klaga?

Jag tror inte att min framtida kille (om det nu ngnsin kommer att bli ngn sådan) kan heta Lars. Kommer inte kunna låta bli att sjunga är du vaken Lars varje morgon. Mest troligt skulle nog denne Lars dumpa mig inom kort. Så dessvärre Lars Winnerbäck, jag ser ingen framtid för oss. Inte för att jag gjorde det förut heller.. Btw så klipp dig!

Nu ska jag sova ändå.
God natt.

Gissa djuret

Någon som hoppar, jagar bollar, stannar och luktar på allt, viftar på svansen, följer efter dig dit du går..
Förstår Doris ens själv att hon är en katt?! Tycker att hon beter sig lite väl mycket som en hund..


 
Vad hon än är så är hon väldigt fin.

I helgen är det pepes. Äntligen!! Längtar efter det haket alltså. Nog för att det kan vara kul med musik som man kan sjunga med i men nu har jag fått nog av diggelodiggeley (jag bryr mig faktiskt inte hur det egentligen stavas) kicki bettan och lotta och all schalager. Jag vill ha pepes musik!

Adios.


Är du söt och snäll?!

 

Om man är snäll så får man karamell?! Mitt fina fina påskägg som jag fick av nina. ♥

Idag lyssnar jag till underbara Lykke Li, Shout out louds och såklart min favolåt Ola- unstopable.

Trodde för övrigt att alla här i huset ansträngde sig som mest för att driva mig till vansinne. Mamma och pappa satt och lyssnade på usla ringsignaler medans Doris kom först och skulle vara kelig,mysig och snäll för att sedan sätta igång och bita mig i vaden.

Måste bara säga Lovely. Det var allt för längesen. Råder för övrigt maximal tråkighet, får väl bara vänta på att något roligt ska inträffa. Så länge ska jag ta och käka en banan och kanske läsa en blogg.. Min blogg får det nog bli. Bara för att jag just uppdaterade.

Puss & adjö

allt sjunger din melodi

I love love love love Timo. Kick ass på så ska det låta igår. Bästa var lätt är du vaken Lars jag skrattade så att tårarna rann. Kika in på svt play om ni missat. Jag kan se det hur många ggr som helst.

Idag har jag myst med Emil Jensen. Tack igen Marre & Evelina för skivorna som ni gett mig. ♥

"Det finns ingen olycklig kärlek, det finns bara en massa idioter som inte vill ha en som gör att man blir olycklig. Men kärleken den är alltid lycklig."

Emil. ♥

Vem vill ha stolthet
när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet
när jag kan ha det bra?
Integritet
vad har den nånsin gjort för mig?
Och tryggheten byter jag med glädje
ut mot dig

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
Jag har stämt dig
så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvätta rent min hjärna
tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi


Det är lördag och jag ska faktiskt inte gå ut. Knappt att jag vill stå emot men jag hade bestämt mig för att göra det så.. Vad gör man när man har hemmakväll egentligen?!


Efter lördag kommer..

..en ganska så spännande söndag.


Anjo panjo hemma hos Fredde & Johan.


Tasty house räddade oss. Just like willie. Kom just på att det där var en delfin och att Willie är en späckhuggare.. Damn it. Annars en mycket fyndig koppling. Och i soffan kopplar ju Matilda & Nicco av..

 
För att komma i påsk-feeling köpte jag kinderägg & titta va fina gubbar jag fick!! Så nu har jag helt fått påskkänslor.

Krille & Fredde spelar fotbollsspel. Med detta tillkommet till lägenheten känner jag alltmer att Fredde & Johan är Helsingborgs svar på Chandler & Joey.

Pix pix

Har lagt upp bilder på facebook idag för dig som har missat. Så här kommer lite mer. :)

 
Marie & Astrid på bara vara i Helsingborg.


Fina Nicolina, förra helgen hemma hos Nina.


Vilda Matilda, gör ngn typ av teckenspråk. Sry jag tror inte jag förstår.

 
Tjusiga ladies!
 
Skål!! Fin fläta jag har (tack nicco) ser nästan lite gravid ut i min fina kläning (som pajjade såklart!!)
 
Ninisen färdig jobbad och redo för utgång.

Det smartaste jag hört på länge

" Du missar 100 procent av skotten som du aldrig skjuter."
-Wayne Gretzky

Crazy thing called life

Jag tror att jag och gud har blivit kompisar. För håll med följande saker är liiite konstiga...

Träffade Malin & Emelie i Halmstad för någon vecka sedan. Vi har inte setts på huuur länge som helst. Så säger de att de också brukar vara ute i hbg. Mäh tänkte jag då, varför träffar aldrig jag Malin och Emelie i hbg när jag är  där jämt. Samma vecka så ses vi på tivvan i hbg.

Mamma hade träffat Johanna på Knut jöns, så tänkte jag att det var sjukt längesen som jag träffade Johanna. Aldrig är hon på Knut jöns när jag är där. Samma vecka så träffar jag henne på Knut Jöns.

Kom på att jag ville ha en ny läppenna (så sjukt bra kan jag tillägga som en parantes.) men så struntade jag i  att köpa en tyckte att det var lite väl dyrt. Igår när jag är på H&M och strosar bland sminket, vad ser man?! 50% på läppennor. Taken!

För övrigt så ska favorit Timo vara med i så ska det låta ikväll. Fan att jag jobbar och missar början. Tack för SVT play i kriser som denna.

Bästa blondinen, efter mig..

Jag älskar verkligen Maria Montazami.Hur underbar får man lov att bli egentligen?

"Cameron har varit tomte nu i 15 år. Barnen låtsas som att de inte vet och vi låtsas som att vi inte vet, så blir det som ett familjeskådespel ungefär. Sedan säger jag come on kids lets take a photo, sit on daddys lap. Jag är så klumpig."

 

Känns som att vi har våra likheter, känns väl inte helt omöjligt att jag kommer att bli som henne när jag blir stor. Förutom att vara en rik hemmafru möjligen..
:)

Varför ville du inte äta hemma hos oss nu igen?!

Ma- Men Frida här har du ju ett knäckebröd, det kan väl du äta!
F- Är inte det där skitgammalt?!
Ma- Lägg av nu. Knäckebröd har faktiskt väldigt lång hållbarhet.
F- Det har legat där hur länge som helst.
Ma- Jaja det är kanske ngn dag gammalt. Du dör inte om du äter det!
Pa- Det gick ut 31:a december 2008!
F- MAMMA!!! Du fick mig nästan att äta någonting som gick ut före jul!!
Pa- Före förra julen, Frida..



Tänk vad lite sol och fjädrar kan göra..

Efter att ha haft gått om tid fick jag plötsligt bråttom imorse. Men när jag ville gå så ville ju självklart Doris också med ut. Kände inte för att ha en katt hack i hälen på väg till bussen. Fick fixa och trixa för att få henne att stanna inne. Inte det lättaste. Doris har ärvt min listighet.

Mitt i all stress möter jag Nicco på cykelstigen. Rusar nästan bara förbi medans hon ser ut som ett frågetecken. Då hade vi missförstått varann hon var ute och gick för att gå en promenad med mig, vilket jag trodde att vi skulle göra imorgon. Hyggliga jag rusar ju bara förbi och ropar att jag är stressad, noll koll.

Bussen hann jag dock med och i Båstad väntade Nina. Jag fick ett påskägg!!! Kanske den bästa presenten man kan få. Skulle bli själaglad om jag får det i juni också när jag fyller år faktiskt. Fika blev det på det. Sedan Hbg för min del. Solen sken och det var så varmt, påskpyntad var vackra Helsingborg dessutom med fin fina fjädrar. Tänka sig lite sol & fjädrar och det känns som att man inte har några som helst bekymmer.

 
Frida & Malin småå. Solbrända & somriga. Det börjar kännas. ÄNTLIGEN PÅVÄG!!

Åkte vidare till Sundsgården. Har ju anmält mig till att ställa upp i teatersport, så vi skulle träffas lite idag och repa. OMG. Mycket mycket svårare än vad jag trodde. Vad har jag nu gett mig in på?!

Imorgon väntar jobb 12-20.30. Sedan ska jag ha en lugn och fin helg..

Puss & adjö.


Rewind please

Det är lite kaos i mitt huvud. Paus verkar vara den nya trenden. Folk tar paus från allt möjligt. Jag skulle också behöva en paus. En get away som skulle ge svar på allt. Om det nu funkar så. Att söka eller inte söka, det är frågan. Hur mycket jag än tänker fram och tillbaka så kommer jag inte till några svar, jag kör på det vanliga, att saker och ting löser sig och att man helt enkelt får se vad som händer.

Jag försöker att stapla allting i plus och minus listor. Men jag hamnar bara på noll hur som.

Jag hade bestämt mig att inte söka s.e.t. Men jag ringde dem idag och hörde hur det låg till eftersom att jag inte fått ngt svar från dem. Det var egentligen för sent men jag kunde komma dit om jag ville ändå 9,10 eller 11:e april, vilken dag som passade mig bäst. Vad gör man?!

 
Vad ska jag ta mig tiiiiiiill?!!

Är livet bara elände från min sida? Sitter jag bara och drar mig själv i håret och funderar och håller på att bli galen? Njaaae. Jo. Eller inte riktigt bara nästan. Hela min kropp pirrar av frustation och jag vill bara hoppa fram i tiden egentligen. Men det som är lite kul ändå är att t.ex. nu blev teddybears också klara för siesta. Känns som att min första festival kommer att bli hur bra som helst, jag bara längtar och längtar. Och skulle det visa sig att Håkan också kommer då.. ska jag aldrig mer beklaga mig i hela mitt liv.

Positiv grej nummer två är att jag imorgon ska testa på teatersport. Eller vi ska öva och tighta ihop vårt lilla lag. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på nu men jag ser fram emot det.

Svär på att jag hade en tredje grej.. Just ja.. Jag ska jobba nu ikv innan stängning, två timmar. Olönt tkr du, lönt tycker jag med tanke på att klockan då är efter sex, ob till mig.Katchiiing.

Det var inte igår direkt som jag skrev ett så här långt inlägg. Å långt ska det ju helst inte vara så ja jag har överseende med om du bara läste de två översta raderna...

Adios.


Ta mig till den där festen i stan, där människor är som du och jag..

Med en konstig och obehaglig känsla i kroppen gick jag ensam mitt i natten i regnet. Kom förbi tivvan och hörde hur de spelade "Känn ingen sorg för mig göteborg" återigen förstod jag att jag och håkan hör ihop.

 

Det har varit en mysig dag. Kollat på fotboll, derby för sören ödåkra-allerum. Sedan blev det tjing tjong mat i låda och efter det lite häng hos Johan & Fredde. Spelade typ buzz (fast det var inte just buzz men samma princip.) Svarade fel på en fråga om Bridget Jones. Skäms på mig.

Inne på skånetrafiken.
-Vi ska till en fotbollsplan.
-Ja det vet jag inte. Vänta lite. (till sin kollega) Vet du något om en "fotbollsplan"
-Hehe en "fotbollsplan" ?!

Vad hon menade med att använda situationstecken till ordet fotbollsplan vet jag ej.

I veckan ska jag ta tag i livet. Förr eller senare är man ju så illa tvungen. Filosofera & umgås med mig själv är det som behövs.

På återseende.


Fritte i nöd

Blir apnervös av att vara ensam. Sitter just nu hemma hos Nina, hon har åkt iväg till jobbet. Bara jag och djuren här. Nicco och Matilda bör komma snart och sällskapa och så ska det fixas, ätas och ha en riktig tjejförfest innan det blir utgång i Hbg. Men nu är jag mest sällskapssjuk och vill inte vara ensam mer. Snyft. Okej, jag är kanske en aning rädd. En aning bara.

Nu kom de. Tack och lov!!

En lördag

Om exakt tre minuter ska nina vakna. Sitter här och väntar. Hon tar igen lite sömn. Under tiden har jag läst massa tidningar och umgåtts lite med kisen. Det regnar, vilket gör mig själaglad. Börjar att peppa för kvällens utgång och bravader. Nina hälsar så gott, alltså vaken nu.

Adios.

Torsdagen med det stora t:et

Har haft en helhärlig dag. Började med att möta upp Matilda i ängelholm sedan drog vi till hbg och testade stan, fikade o grejer. Passade på att skvallra en kortis med Gose också. Hbg höll inte måttet för oss så det fick bli väla också. Efter bilåk med bästaste 90-tals dängorna så hamnade vi i Båstad där vi käkade tacos och äggfri kladdkaka hos Nina. En helt fantastisk dag!

Mina vänner påstår nu att jag handlar för mycket kläder (?!!) Tkr jag väl inte. Skulle det nu vara så, så beror det på att jag tröstshoppar! Always look your best. Man vet aldrig vart prince charming sitter och lurar. De behov man icke kan fylla, fyller man alltid med ngt annat.


Your one and only.
Frida tt.

Ni har två timmar till på er att säga grattis till finaste marre som fyller år idag!! Saknar dig finis!  ♥

happy together

Kom och tänka på en sak igår Innan jag skulle sova. När Det gäller vänskap så pratar man alltid Om att man ska vara Där för varandra. Stötta När den andre har det Svårt. Att det är just i de tuffa tider som Man behöver en vän allra mest. Jag ifrågasatte det en aning för jag tror Att jag behöver mina vänner precis Lika Mycket När jag mår bra. De kan Få mig Att må Ännu Bättre och förgylla de bra stunderna lite mer.

Glöm inte att dela med dig av dina goda stunder också. Delad glädje är dubbel glädje. Visst?!

 
Utanför Pepes Bodega. Som en liten parantes så längtar jag sååå till Pepes i påsk, bra musik, dans, vänner sena kvällar och härliga skratt.


"Lyckan är lik en parfym, Vi kan inte stänka den på en annan utan Att ett par droppar faller på oss Själva"
-Shakespeare

- ♥ --


welcome to reality

Facebook. Dead boring. Varför händer inget där längre?

Jag är åtminstone på bättringsvägen, för den som bryr sig och ja för dig som inte bryr dig också.

Grattis på st Patricks day! För det är det idag. Tydligen. Okej jag vet knappt var det är förutom att det är irländsk och det är ju grönt. Jag älskar grönt och jag älskar att fira allt som kan firas..

 
En härlig sommarkvällsbild kanske kan pigga upp.

En man ~35 ser plötsligt en bekant och försöker tränga sig fram bland allt folk.
Mannen: Helvete, jag har spelat för mycket World of Warcraft och glömmer att man inte kan gå igenom människor (http://tjuvlyssnat.se)

I told you so I told you so I told you so. Wow will destroy you!! Plus att jag hatar när folk går in i mig och inte ser sig för. Tills jag gör det själv,ibland. Men det är bara för att jag är..disträ.

Chiao.

Lets get dirty and crazy, jag ska på festival!!

Är dunderförskyld och ja det är lika illa som när en man är förskyld skulle jag tro. Men vad som piggar upp är för det första cirkus-Doris, ja min katt är ganska så underhållande. Men det kanske bästa av allt är att jag för några sekunder sedan skickade iväg ett mejl och tackade ja till ett volontärjobb på Siesta. Jag ska gå på festiiivaaal. Och jobba så det blir helt for free. Pepping.

Peppar mest av allt på timo räisänen,the hives, fibes oh fibes, johnossi, familjen. Mer musik lär det ju bli.

Kick ass. Nu ska jag käka, dra täcket över huvudet och sedan spendera kvällen med de desperata hemmafruarna givetvis.

bara en sån dag

Det finns vissa ögonblick i livet då jag tänker, det här är precis som på film. Igår var ett sånt ögonblick.

Jag spatserade på en liten cykelstig i lilla torekov, solen sken och jag vinkade glatt på bilar och hälsade vänligt på tanterna med sina hundar. Sedan hörde jag hur någon sjöng med en stark och fin stämma till imagine. Kanske ska det skapas ngt i stil med "fucking Torekov" eller varför inte "farväl torekov", kanske får det bli en ny tv-serie.. En annan del av Bjäre?!

  
Tveklöst två av de vackraste bilderna jag tagit i mina dar. Tycker jag själv. Don`t bring flowers after Im dead. Blir nog gladare för dem nu.

Varför får inte jag köra sten, när Tommy körberg.

Kände att det var allt för längesen det var en bra ordvits...

Adjökens


Edit the sad parts

En helvetes dag. Nej okej så illa har det kanske inte varit men blir lite mer intressant om man kryddar med lite dramatik..

Kravlade mig upp och gick motvilligt till tandläkaren, överlevde, så vitt jag vet. Även om man fick spotta blod. Annars gick det bra. Är sjuk dessutom och känner mig som en påse mjöl i princip. Men vad är bättre att kurera sig med än bra musik?!

Jag skämde bort mig själv med modest mouse, ett utav de absolut bästa banden som finns. Ljuvliga edit the sad parts, gjorde livet bra. Sedan blev det vår & sommar inom mig när jag lyssnade på Håkan Hellström och äntligen på väg (orginal version Ted Gärdestad)


Äntligen på väg?!

Fick ett oranget kuvert i brevlådan idag. Man känner sig inte yngre direkt när det tjatas om att man ska börja pensionspara.

"Man föredrar att tro på det man helst håller för sant" Francis Bacon

Adios.


xoxo

Skulle locka mitt hår igår. Vilket jag inte gjort på en evighet. Där fanns två locktänger.. Stod och stirrade länge och väl och funderade, till slut så kom jag fram till att, nej jag har bara en. Så saknas någon en, som då förmodligen glömt den hos mig. Let me know!

Jag har också börjat gilla gossip girl. Nate är min favvis. :)

 

Nu ska jag sova och självklart tycka synd om mig själv, eftersom att jag har ont i min hals och tvingas gå till tandläkaren imorgon. VILL INTEEEE!!


"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas" - Goethe

Now you know

Doris är tillbaka också. Tur är väl det. Hon var borta alldeles för länge höll på att oroa ihjäl mig. Nu oroar jag mig ist för att gå till tandläkaren imorgon. Bland det värsta jag vet.

Om man ska gå på dejt t.ex. någon gång så kan det alltid vara bra att vara förberedd och kanske imponera en aning med lite coolt vetande. Eller om man bara behöver bryta en pinsam tystnad någon gång.

-Coca cola zero innehåller exakt samma ämnen som pepsi max.

-Det är fysiskt omöjligt för grisar att kolla upp mot himlen.

-Eskimåer använda kylskåp för att hindra att maten inte fryser.

-En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför

-Delfiner vilar bara ena hjärnhalvan i taget för annars glömmer de bort att andas och drunknar

Så nu vet ni det också. Härligt!


Sötaste lilla fjollan. Och yes du har numera utegångsförbud.

-♥-

Sikken lördag

Min gårdag var finemang. Heldag med jobb, lite kaos och cirkus men tiden bara flög iväg. Därefter bar det av till Helsingborg, började kvällen med lite käk och melodifestival hos Sofie. Det var supermysigt. Var tom riktigt sugen på att kolla på mello, vad händer med mig?! Klara favoriter var Ola & Salem från min sida. Blev lite kär i de båda. Eller Ola är ju alltid Ola. Trodde tom att han skulle vinna för när de sista poängen skulle delas ut så hade han inte fått några så som det mest logiska i världen tänkte jag att Ola kammar hem det här. Awesooooooo.. Anna vaddå?! Mäh. Så många fina killar och så vinner hon?! Hur tänkte svenska folket när de röstade egentligen?!


Salem. Plockade dessutom in bästaste Björn. Folkliga grejer är rätt ballt ändå kanske?!

Kvällen fortsatte på bara vara sedan utposten och sist men inte minst tivoli. Asrolig kväll. Var spiknykter dessutom. Kom i säng halv sex på morgonen, börjar kännas lite nu måste jag medge. Kraxar som en kråka också, hes som man är. Aj min hals. Känner mig lite kärleksfull också, grabbar ni e så jävla goa. Längtar tills nästa helg då ska vi kolla fotboll minsann. Derby! Ödåkra-Allerum. Högtidligt.

Fikat har jag gjort idag också med Nina, Emma och Lotta. Alltid lika mysigt.

Adjö adjö.

Be stupid

Gick och tänkte såhär igår. Fan vad smärtfritt livet är då, var rätt längesen man var depp nu. Fan vad lovely!
Darlings! Tänk aldrig så. Nu har jag ont i halsen och Doris har inte varit inne på hela dan, är så orolig och superdeppig. Sist min katt försvann så kom ju inte han tillbaka direkt...

Annars idag så följde jag med Nicco till Båstad fixade lite grejer. Sen så blev det en spontan blixtvisit till väla med mami & papi. Men jag var tvungen att plågas igenom ett besök i en lampaffär först. Fick syn på en rätt frän lampa, stod och stirrade på den ett tag innan jag höjde handen för att peta lite på den, hindrade mig dock när jag såg lappen "var vänlig och rör ej" Skulle jag?!

 
Ibland så kan jag faktiskt tycka att det är rätt mysigt att kolla på matlagningsprogram. Så jag kollade på Mauro & Pluras kök igår på kanal 8. Gurra Skarsgård var ju gäst så jag var tvungen. Mysigt program det dära, blev dock deppig när jag insåg att jag missat förra veckans avsnitt då Håkan Hellström varit gäst och tydligen blivit lite väl på kanelen.

"Smart listen to the head. Stupid listen to the heart. Be stupid."
Från en Diesel reklam. I like it.

-♥-


Sorry sorry

Nämen jösses förlåt mig!!! Ni behöver inte oroa er jag hittade min kajalpenna. Den låg i min bok. Logiskt nog..

Life will smile for you

Bläddrar lite i mitt magiska block. Blir ganska så underhållen..

Två killar ca 20 sitter och pratar om den nya Kenny Starfighter filmen.
Kille 1: Du påminner lite om skurken i Kenny Starfighter-
Kille 2: Doktor deo?! haha, nä vafan!
Kille 1: Jag hörde att de hade skjutit upp premiären av filmen förrestän.
Kille 2: Säkert Doktor deo som håller på att torka ut, han håller på att få en ny roll!
Kille 1: Haha vilken jävla ordvits!
-en minut senare-
Kille 2: Vaddå ordvits?

Från http://tjuvlyssnat.se skrattar lika mycket varje gång!

Några utav mina favoritcitat..

"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli!"

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken"

"En kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror att de har fått den största biten" -Winston Churchill

 
TT & T, probly seen this before.

OMG I´m on fire! Japp jag är en mästare på att hålla brasan vid liv. Helt briljant. Malmö gick precis som jag hade tänkt mig "Det ser ju fint ut, Känns det bra? Frågor? Nähe då ska vi bara ta lite bilder" Sen va d inte mer med det.

Sitter och läser mina gamla texter, hur många år det än har gått så får de mig alltid att le på samma ställe och det kniper till i hjärtat på samma ställe varje gång.


Sommar sommar sommar

De flesta av plaggen kmr från H&Ms the garden collection och jag mår så bra när jag ser de här kläderna. Vill ha dem allihop.
H&M
H&M by fridalinnea on Polyvore.com
"Det känns i hela kroppen att det är sommar!"
-Madicken

Åtminstone är det på rätt väg. Eller?

Lunch ala babe deluxe

          
Hade jag tackat ja till en lunch med Alexander Skarsgård och Joel Kinnaman? Tveksamt..  


Lillebror bli aldrig som jag..

Idag har jag jobbat cirkus 9,5 h. Ganska mysigt ändå. Inte för att Torekov är den hippaste platsen på jorden men, idag var där en sjukligt snygg kille och handlade. Eller kille och kille. Herrejösses. Plus att där var två till snygga (inte i samma stuk som den första men ändå.) Vad gör dessa varelser här i min affär??!!

Förslaget om bowling ikv blev dock slopat. Men imorgon ska jag upp i ottan för att åka till malmö och gå på kontrollbesök hos läkaren. Så dags nu att kolla upp läget efter operationen eller?

Ska få Matilda att ladda upp för Timo Räisänen 10:e april. Så här får du din lilla lista på mina favoriter. Alla är välkomna att haka på och skämma bort sig själva med helt ljuvlig musik.


-♥-

-If only a lifetime
-About you now
-Creep
-You are loved (don`t give up)
-Sixteen
-Let´s kill ourselves a son
-Sweet marie

Det är nu det är dags att bli seriös. Har en hel hög med kurskataloger här som jag har beställt hem. Nu ska jag bara gå igenom dem också.

"Är det här allt jag blir så dör jag!!"




Baby baby why can`t we just be together

Det är kris på blåklintsvägen 15!!! Min kajalpenna är borta. buhuhu. Alltid redo (jag var bäverscout när jag var liten) har mina reserver of course. Utan kajal känner jag mig naken, tom, exposed..


Härlig bild från hugos. Min arm är så fin. Å tänka sig att Stina snart ska ha bebis!

Mysigt det hade vatt med en bebis.. Fast nej nej det går icke jag är kaos som jag är skulle aldrig klara av att ta hand om en sån liten. Är väldigt sällskapssjuk av mig just nu, då hade det ju iofs varit mysigt med bebis, hade jag ju haft sällskap hela tiden. Plus att man blir uppassad hela tiden och man kan egentligen slippa undan i princip vad som helst. Jo gravid ska jag nog bli.. Nu när man ändå inte har så mkt annat för sig.


Shake that..

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MIN RÖV! Ifall någon hade lust att veta. Känns som ngn sträckning eller ja jag vet inte vad. Någon som har lust att trycka in sina armbågar i min rumpa? Eller inte i såklart.. Nu skäms jag lite. Det här kändes inte helt okej. Ehm nä, det går nog över..Du behöver inte.. ae!  Auuuschh. :(

-OLA! Sa de Ola?! Kan man få åka på semester med Ola???? Ohh jag bara älskar Ola. Han är den finaste som finns. En dag så ska jag gifta mig med honom. Får jag chansen så tvekar jag inte en sekund på att fria igen!
-Så det är inte Steven längre?
-Jo det är klart! Båda! Det är inte så att jag någonsin i mitt liv kommer att behöva välja mellan de båda. Jag tar ju den av dem jag får...



Det handlar inte om smarthet, tror jag..

Jag och Antonio sitter och försöker bräcka Nina och Matilda om att det är bättre att vara född 89 än 90.

F- Vi levde ju tom när kinesiska muren föll!!
A- Berlinmuren, Frida!


Jag är inte på något sätt korkad eller dum i huvudet, jag är nog ingen höjdare på att argumentera bara.

Det snurrar i min skalle

-Är Doris fortfarande ute?
-Ja hon har fått smak på tonårslivet precis som du. Är bara ute och ränner hela tiden.


Springer runt och är ganska förväntansfull och lite nervös.. Om exakt en vecka är det den 15:e mars. Då är det dags att börja söka högskolor, en månad går så fort och efter 15:e april ja då är det ju för sent. Sen är det ju Skara. Vips så ska man ju dit, igen.. Då är det monolog och hela köret som gäller. Det är nu eller aldrig.



Nu ska jag träna också. Tänkte ta mod och gå dit själv. Inte för att jag vill utan för att jag bör. Jag som är så sämst på friskis och svettis, nu får jag skratta åt mig själv med mig själv.

Pricksäkerhet. Det har vi kommit fram till att det är en bra egenskap.

Adjökens adjö!

norrköping

Drömde att jag var i Norrköping och hade en himla fin dröm vill jag lova. Nu längtar jag dit megamkt!

Bilderna är tagna från google.

Vaknade sedan upp till verkligheten, ett halvsnöigt, dimmigt och trist torekov...

Kyss ingen imorgon som du kan kyssa idag

Åkte till Båstad och fikade med Matilda och Nicco, Contan a place to love. Och nej frågar någon mig om jag vill följa med och fika så säger jag aldrig nej. Gick igenom värdlsproblem, framtidsplaner, fyllde i lite minnesluckor och diverse.

-Ska vi följa med in?
-Det finns ju alltid en chans att..
-Där finns ngn snygg kille.
-Vi följer med in!!


 

Känner mig lite saknig för tillfället. Av det mesta. Marieborg och allt vad det innebär, människorna, skolan, teater, världens bar, cafè broadway, Hugos & Palace. Saknar tom lite östgötadialekt i min tillvaro (det är mest sjukt egentligen) Saknar min mp3 spelar också, hade varit perfa att lyssna på lite musik i mina lurar i min säng just precis nu.

Är nog lite fylld av längtan också. Till sommaren & våren. Tog tom på mig vårjackan och conversen idag. Vet ej om det var i protest mot vintern eller bara allmänt önsketänkande. Så längtar jag sjukligt efter att få flytta och ha egen lägenhet med fina blommiga koppar och nya egna grejer.

- Jag pallar inte vara deppig mer!!
-Men sluta vara deppig då!


Livet är inte svårare än vad man gör det till darlings.
-♥-


Söndag i sin vanliga ordning

F-Oj jävlar nu satte jag mig på ngt!
Ss-Hehe det är bara min minttu!
F- Alltså vi dras ju till varann minttun och jag!


Sarah stark alltid redo med en flaska minttu i baksätet.

Gårdagen började hos Matilda där vi gjorde oss iordning och sen käkade vi tjing tjong mat på knudan, sedan blev det förfest, ca 2 mintuter på utposten och sen tivvan. Sen tog vi galet nog taxi hem från hbg. Längtar man efter sin egen säng så gör man. Jag hade kul iaf, kanske är det delade meningar om det dock.

Nu är jag så vansinnigt trött och har noll idèer på vad jag ska göra av denna dag. Något som kräver så lite kraft som möjligt! Skulle uppskatta om dagen innefattade godis dessutom. Höll mig dock på rälsen igår. Skandalöst. Fast näe.. Jag menade skandal-löst!

David Guetta-memories over and over and over and over again.
X

När hjärtat svider och tårarna rinner

Finns det något värre än när en riktigt bra bok tar slut? Läste för någon dag sedan ut en utav de bästa böckerna jag läst i mitt liv. Jag gråter aldrig när jag läser. Helt sant, jag är typ den blödigaste människan som finns men det är aldrig någon bok som har fått mig att börja lipa. Förutom den här jag bara grät och grät.

Katarina von Bredows som jag vill vara är det jag pratar om. Katarina von Bredow är för övrigt kick ass.

Av den här boken så blev jag i alla fall alldeles upprymd av känslor och fick massvis med inspiration. Saknar teatern, vill bara spela.




Bild från vår barnteater. Gamla goda tiden.

Doris ligger och sover i fönsterkammarn, så söt att jag nästan svimmar. Jag & mina blonda vänner beger oss till hbg ikväll. Kommer att bli hur bra som helst. Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig, känner verkligen inte för att ha svarta kläder på mig iaf. En sak som är säker.

Xoxo


Här var det livat här var det glatt här var det

blommor i morsans hatt! Det var inte igår man sa det inte!

En utekväll i Båstad avklarad. Men baren på gaveln är inte min grej (säger det igen för ca 1000:e gången.) Längtar tills Pepes öppnar. Var ändå en bra kväll. Jag hade roligt. Antonio är bäst. Verkligen. Önskar att han vore här jämt!

Man har ju sina ess i kortleken. Tur är väl det!

 
Tadaaaaa! Mina glajjor som jag köpte, endast 79:- på glitter, hur kan man motstå? Men ja nu är de ngn annanstans. Där ingen riktigt vet faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag kanske promenixa i det vackra vädret igen.
Adjö adjö!

Läslus? eller lusläs?

Well well har varit i ängelholm med mamma och dricker du nu så svälj, annars kanske du sätter i halsen. För.. Jag har köpt böcker. Slog på stort! Är det bokrea så är det. Eller ja det gynnade iofs inte mig eftersom jag bara köpte en bok på rea och två till ordinarie, kunde inte låta bli.

 
Här är de alla tre! Men, läser blondiner verkligen böcker?


Nääschh! Klart dem inte gör. De var perfekta till att ha på huvudet så att jag kunde öva på min hållning.

Älskar att solen tittar fram, får vårkänslor. Har varit på en lång promenix. Blev dessutom överlycklig inne på Åhlens för där hade de plockat fram påskgrejerna. JAG ÄLSKAR PÅSKEN. Min absolut favorithögtid. Egentligen är jag sugen på att gå på Emil Jensen ikväll som ska spela på Dunkers, men ingen peppar. Skulle kunna gå dit själv, men det skulle förmodligen bara göra mig deprimerad. Istället blir det utgång. I Båstad. Inte igår det inte. Så kanske ska man börja rota fram något att ha på sig och få beslutsångest över i vilken bena man ska ha håret. Det äro då så dax!

See ya!


Här har ni

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på min jävla blogg. Dock så krånglar den med mig så de är helt ofixade, det får ni dock stå ut med så länge.

 
Brunchen hos Matilda, hade jag gärna haft varje dag. Helt underbart!

 
Vad vore väl en födelsedag utan tårta? Jao alla får väl inte en så här tjusig dock!

 
Fredde hade helt glömt bort att raka sig? Lite grädde fick duga!


Stor Stark och Petter

 

Cowboydance? Jiiihaaa.

Nää mer får det bli en annan gång. Kanske tom laddar upp bilder på facebook en dag, ja en dag.. Får se hur det blir med det!


heartbroken?

Idag trodde jag att jag fått mitt hjärta krossat, men kunde dra en suck av lättnad när Ola Svensson avslöjade att han fortfarande är singel. Puuuhhhh, han kan ju inte gifta sig med ngn annan. Olalalala ♥

För övrigt en fantastisk dag, men nu har jag huvudvärk och är inte riktigt på humör för lek,Doriiiiis!!!

Jag och Sarah har fortsatt spåna på mysteriet med koftan och vi har nog kommit ngt på spåren nu alltså...


when you were here before I couldn`t look you in the eye

 

Jag mötte Timo jag mötte Timo och de va så underbart.

Var bara tvungen att sjunga lite, längtar så att jag spricker tills tionde april. Han hade glajjor på sig btw, sånna fina som jag också hade som nu är ett minne blott. Det går bra nu? Eller?

Nä nu måste jag prata lite med crazy little party doris, hon har nog saknat mig de senaste två dagarna eller ja tre (var knappt vid liv i söndags)

When you were here before
I couldn´t look you in the eye,
you`re just like an angel,
your skin makes me cry.


Timo Räisänen- creep (radiohead cover)

Mitt sjukligt intressanta liv

Hejsan lilla bloggen! Nä. Hatar när folk skriver så. Ryktas om att gaga ska komma till la sweden nu, brudar vi ska ju gå!!! :)

Jobbade igår, fick ha ansvaret för en prao-elev. Kände mig rätt viktig, fast tappade grejer stup i kvarten så gjorde kanske inte det bästa intrycket. Åkte direkt till Nina sen, så blev det fika, träning och film o sånt. Försökte mig på sagan om ringen, är rädd för gollum, de svarta riddarna, blod, de där sakerna i vattnet mm mm, så jag blundade kanske för mkt för att hänga med?! Plus att jag pratade för mkt med Nina. O så idag har vi tränat, fikat och varit i hbg och ängelholm. Haha ni fattar vad vi tkr om eller. :)

Sedan skulle jag visa nina en grej på glee och så började jag att storböla (surprise). Folk säger att man blir extremt känslig när man blir gravid, hur ska jag palla att bli känsligare?

Jag ska jag ska ladda upp mina bilder. Någon dag. Har dock snott några från Nicco & Sarah. Sry! ;)


Gladaste & underbaraste Spenan plus frittskiten & budden! :)
 
Brudsen ala sex and the city ;)


Skulle bara ta en liten check på min mobil och så såg den ut sådär. Hur hände det om jag får lov att fråga? Meeen den funkar. Bra skit.

Imon måste jag städa mitt rum (blöööö) ser dock ut som f-a-n. Så får jag väl vara lite seriös och fixig också. Typiskt..

Bästaste Antonio kmr på torsdag. Gör mig mucho glad. Jiippiie yeay. :)

Adjöööööööö!

RSS 2.0