Tillbakablick

Det är någonting med denna tid på året som gör att jag nästan lika gärna kan gå i ide, jösses vad jag är trött hela tiden. Men efter att ha sovit lite middag, kände mig som fem igen även om min sova middag tid var ungefär samma tid som var strax innan läggdags när man var så pyttig.

Det jag skulle komma till innan jag spårade ur var att... blev lite piggare. Men ack lika förvirrad. Utvilad till paradus och måndagstvkväll.

Tog en kik på min gamla blogg (http://takeabreak.blogg.se) och blir lite nostalgisk och full i skratt åt gamla ordvitsar...

En väldigt förvirrad fasan springer över vägen.
M- FLYTTA DIG!!
F- Sluta upp med sådana fasoner.

På nyårsafton när det är halt ute.
Jonas- Skynda dig nu Frida så att du inte halkar efter!

Den här charmiga bilden också lilla Dolores!!

Ae det är värt ett besök faktiskt när man inte varit inne på länge kan man sitta hur länge som helst.. Eller jag kan iaf.. Men det är väl mest pga min självgodhet.

Puss & adjö

What´s the point

- Du hänger löst!
-Gör jag? Okej.. Shit ska jag ringa en vän då? Eller nej jag tar nog 50/50.
-Neej det är idol!
-Jaha jaja så då måste jag sjunga om alltså?


Tänkte just på vad konstigt det är att det inte finns fler inställningar på min kamera, alla bilder blev ju inte helt bra. Men efter att ha fastnat med blicken på min kamera så såg jag att de fanns där på en liten vridmojäng. Så blir nog bättre på den fronten i framtiden. Tekniksnille är nog det sista man skulle kunna kalla mig för.

Slog mig just hur många ggr jag har hört what´s the point idag (kan bero på att den ligger med på typ alla mina spellistor på spottan) tröttnar gör jag dock aldrig. Mycket minnen och kärlek, min låt. Funderade på.. Den skulle jag ha på mitt bröllop, men.. Kanske inte helt passande iofs. Får komma på ngt bättre sammanhang. För övrigt har min spotify premium gått ut, reklamen stör mig nu ngt fruktansvärt..

1a advent

Juuuuulen är här! Snö, ljusstakar, julbak och allt som hör julen till gör att jag har fått julkänsla. Även om det är aningen skrämmande hur fort tiden går.


Morgonens frukostmöte, första ljuset tändes. Är inte direkt ngn Arne på att
tända ljus men lyckades till slut.

Söte Ölis vilar ut på soffan.

Fridis intog sängen. Ja tack?

Blev sedan lite julbak på kvällen, mys mys mys.

Håkan & Ida. Ja våra namn klingar så fint ihop! :)

Tveklöst en utav de absolut bästa sakerna med jul.

Håkan: "De här smakar ju precis som köpta pepparkakor!!"
Ja så var de ju också det. Men se så bra det blev.

Sedan blev det en början på ett nytt maraton, Sunes jul. Fantastiskt kul. Känns inte helt omöjligt att min framtida familj kommer att bli lika kaosartad.

I övrigt har det varit en riktig söndags söndag. Känns som att man får ångest för lite vad som bara för att det är just söndag. Men det är väl ändå lite onödigt egentligen. Aja nu ska jag nog ta och kolla lite på Robins och se när Håkan gjorde besök. På tur står måndag givetvis. Då blir det plugg och biblioteksbesök.

Puss & adjö


Cirkus Frida

Bra dag, kväll, natt igår. Mami & papi kom på besök. Fikade, längesedan jag ägde en ost men det gör jag nu minsannedar, gött! Var sedan på stan se så fint & julmysigt jag har det hos mig nu..


Ljusstake och nya blommor som pryder mitt fönster.

Och där tänder vi första ljuset imorgon.

Som jag tjötat om ett tidningsställ redan innan jag flyttade in. Se där, äntligen.

Julig handduk och givetvis en matchande grytlapp, eller inte spec givetvis egentligen
men ja för mamma var det det...

Ännu en sak som jag känt att jag behövt sedan första veckan. Myyyys.

Nya dojjor!! Som jag bölat och saknat mina gamla, de här kostade hälften så
mycket och är säkerligen dubbelt så bra. Nu är jag hel igen.

Ser lite bättre ut nu va?!

Doris var inte med som en överraskning igår dessvärre. Men fick en annan överraskning.. En dammsugare. Toppen så nu blir det till att städa hela helgen. Eller njae kanske inte.. En annan bra grej är att pappa hade köpt batterier så nu kan jag ta bilder med kameran, så bilder med bättre kvalle!! Perfa.

Var en trevlig kväll igår också, förfest hos Frida och sen en sväng om Postis (behöver bara sätta min fot där och så blir jag full, whats up with that place?) Sedan blev det kött på stallarna. Fantastico.

Var på efterfest också. Det sista glaset där var ju inte helt nödvändigt. Fick vingla mig hemåt & decka. Tur det så att jag inte ställde till med trubbel och trassel. Drömde sedan att min klocka ringde så satte mig spikrak upp i sängen men ja då hade jag yrat till det helt, klockan var ju bara åtta. Aja är inte helt med idag men det ska nog ordna upp sig. Ses på Sivans!!

Öppnade min väska och NAE INTE IGEN, tuggomifylld. Hatar när det händer!
Två spänn hade jag ju slängt ner mitt i alltihopa också.

Ingen ordning och reda som vanligt. Cirkus jämt och ständigt!
Puss & adjö

Äntligen fredag

Vilket är bäst Sivans eller Stallarna? Det är ju den eviga frågan det. Fridas argument om Stallarna får mig nästan att välja team stallarna.

-Sen när man går upp där uppe så väntar det en överraskning.

Får se vad det blir för överraskning ikväll då.


Var tvungen att fota men nu syns det inte spec bra såklart.. Ett enstaka ensamt grönt litet löv, så himla gulligt.

Var och kollade på genrepet för Davids julshow igår,roligt. Köpte sedan godis, (ÄNTLIGEN) och kollade på paradise med Frida & Jossan sedan skulle det bli fortsättning på Harry Potter men alla somnade så vi får nog ta det igen en annan dag. Älskar hur insatt Frida är..

-Var är Hedvig?Han glömde väl inte henne?? Visst släppte han väl ut henne innan han åkte iväg?

Förmodligen så är inte Hedvig glömd. Sitter nu och inväntar mina föräldrar, de är sena och jag är hungrig för de har lovat mig mat, så allt är i sin vanliga ordning.

Puss & adjö




Dan före dan

Nog för att det inte är jätteupplyftande och kul med pms, men när man dessutom inte äger en krona som gör det omöjligt att köpa ngt som helst onyttigt, blir det desto mindre roligt. Har knaprat morötter hela dagen och väntat ut dagen i väntan på imorgon så att man kan bli människa igen.

Studentlivet i ett nötskal?

Lägenheten är återigen fylld med tvätt.. Nu mer snötäckt utanför fönstret dock.

Festivalmöte idag, planerar inför vårens klubbfestival. Är taggad. Langos & en trollkarl och jag är nöjd. Jobbar nu även på att få en alldeles egen flik på kommande hemsida. Jag tror nämligen att jag själv är ett stort dragplåster och så tänkte jag utnyttja det lite som network att träffa män.. Eller män och män det är det ju ont om på campus. Pojkar...

Kära fröken Antonsson lade märke till att Alexander & Emilia inte var helt olika varandra denna onsdag i ära..

Har nu även betalt min deposition till Amsterdam. Så JAG SKA TILL AMSTERDAM shalalalalalala.

Ikväll blir det fortsättning på Harry Potter maratonet idag nummer fyra i ordningen. Tänk så mycket han kan den där Harry, hade ju inte överlevt en minut i hans skor. Ja det är ju lite jobbigt för mina nerver är så spännande, trots att jag har sett det förut men ja minnet är ju inte så bra det heller så man slutar ju aldrig att förvånas..

Puss & adjö.


Så var det dags för måndag igen va!

Det blev utgång i lördags ändå! :D Tar på krafterna att kötta med Elin, det må jag säg... Starksprit i kön, ingen bra idè. Men kvällen var väldigt bra. Hela dagen var en förtjusande dag en dag som idag idag idag. Hade verkligen vinden i våra segel, ölstedt och jag.

Självklart när jag skulle gå hem i lördagsnatt dock så gick jag och sms:ade och fort gick det inte, möter tre killar varav den ena säger "Har du haft kul ikväll?" Jag tittar upp och faller rätt ner på knä och upp lika fort igen förvisso. "Jag tror visst att jag föll för dig unge man!"

Si sådär bra går det med min coola image.

Me und Elin på Sivans.

Har spenderat hela dagen på bibblan idag. Där finns jag även imorgon(om det är så att ni skulle sakna mig förträffligt och hemskt gärna vill träffa mig..). Längtar allra mest tills på torsdag, moneeey och ny mat ÄNTLIGEN. Nya strumpbyxor eftersom jag snubblat sönder mina enda hela. Har verkligen en talang med att göra det svårt för mig.

Helgen som väntar (jaja jag vet att det är veckans första dag) kommer iaf att bli fantastiskt bra. Det vill jag lova. Kan hända att föräldrarna gör ett besök på fredag, jag håller alla tummar för att de låter Doris få följa med.

Puss & adjö.

En liten fattig och rar student...

Har inte följt idol särskilt bra men kollade en gång och då föll jag för Weise. Igår hakade vi på Svensson traditionen fredagsmys. Kollade idol & Weise åker ut. Givetvis. Vafan  måste allt jag gör föra ngn slags otur med sig?

I övrigt var det en bra kväll, utan utgång. Chockerande jag förstår.. Ikväll däremot får vi se hur det blir med den saken. Blir till att vända på vartenda mynt. Fattiga studentlivet är mycket svårare än folk än kan föreställa sig, till sist kan man nästan bara skratta åt det hela.


SAKNAR DORIS.

Näpp nu blire fixedoning, ha en fortsatt bra lördag.
Allas eran egna otursfågel.
Xxx

Hej mitt vinterland

Har haft föreläsning i konst idag och det är helt omöjligt att fokusera och koncentrera sig på just konst.. Men jag har fått godkänt på min folkmusiks essä så skulle gissa på att kursen i musiktraditioner är helt avklarad! :D Helt sjukt med saker som man tror att man aldrig ngnsin kommer att klara av och sen helt plötsligt så är de bara gjorda..

Snö & vintermys blir man la tvingad till... bild från weheartit.com

Snön har piskat mig och Jossan i ansiktet idag. Taskigt!! Nu söker vi helgnöjen som är helt gratis, förslag är välkomna. Kan understyka att vi vill ha roliga förslag!!

Killen som jag ser precis exakt överallt såg jag givetvis på Sivans i onsdags också. Kan som parantes nämna att vi aldrig har pratat med varandra. Är bekant med hans kompis så vi snackade lite och när jag sedan skulle gå så sa jag Vi ses. Så sa han ja det gör vi och så la hans kompis till(han som är överallt) ja vi ses!

Jag märker nu i skriftlig form är det här inte kul för fem öre.. Men det är klart att vi ses gör vi ju så fort jag går utanför min dörr. Börjar dock bli lite orolig nu.. Såg honom inte på hela dagen igår & inte idag heller. Kanske är han hemma och sjuk, stackarn!

Puss & Adjö

idag

Hade en dröm som gav mig en otrolig insikt.
Eftersom att jag hatar lögner så kan jag säga att det har varit en dag att förglömma. Ångest & jox. MEN är glad att jag har så fina vänner som gör att man glömmer bort all ångest och oro. Jag tror på morgondagen, imorgon kommer att bli fantastisk!!

Såja får lätta upp med lite tjusiga bilder ist.

Sötnötterna Emelie och Sofia på förfest i onsdags. 

Håkan & Sonja från fredagens galej.


Emmy & Frida intressant diskussion? ;)

Gårdagen. Här händer det grejer. Tummen upp för mig som har fattat hur man tar bilder med blixt på mobilen.

Sötis Idis. :)

Sivans igår avslutades igår med gullbergs kaj & sedan det är så jag säger det. Inte helt fel. Idag gjorde vi ett försök till att plugga på biblioteket men för trötta och bakis gick det sådär men det är ju mysigt att sitta där iaf kom vi fram till åtminstone. Nu ikv har det varit inspirations föreläsning med två gamla kulturledare & sedan paradise hotell.

Nu väntar sängen och imorgon fredag kommer faktiskt att bli en lugn helg få se vad vi kan lyckas roa oss med..
Puss & adjö

låt oss fly..

Låt oss fly
Låt oss segla bort
Stay up for days igen
Varje dag ser jag båten
Jag vattnar mina blommor


Ohhhhhhhhhhh...

Studier, trams, nostalgi & kärlek

Har spenderat större delen utav dagen på bibloteket, svårt att få ngnting gjort när det finns så mycket annat att prata om. Men nu har jag åtminstone suttit med alla heliga rum och tagit mig an denna konstuppgift. Får la se vad det resulterar i.

Äntligen kollat på psl från Siesta. Blir så nostalgisk, smårler åt tokiga minnen och längtar efter att gå på konsert!!

Vill se Fibes igen. Och ja jag är smygkär i Christian, mycket tjusig karl det dära..

Träffade förövrigt två killar från Pakistan som ville bli fotograferade med mig Jossan och Frida. Så äre serrni när man är blond och svennesnygg...

Näru fridus benedictus samla kraft inför morgondagen? Trots allt onsdag imorgon..

-Ohh fy fan vad kallt.
-Hm.. näe det tycker inte jag.
-Amen det är ju bara för att du har värsta vinterjackan på dig!
-Är min vinterjacka verkligen den värsta du har sett? Alltså den är ju helt svart och vanlig har du aldrig sett någon värre än min?!!


Good nighty



världschampinjon

Maria Montazami- Jag vill att mina barn ska stå med båda fötterna på benen.. (?!) Jorden menar jag.

Agnes Nicole-Hon är en världschampinjon!


Tror att vi skulle nog också kunna plats i hollywoodfruarna en vacker dag.

Fp- Alltså han kan vara så störig ibland.
Ja-Ja verkligen! Han kan verkligen vara störig..ibland!

Fp- Det lät ju som italienska eller nått.
Fa-Ja det är typ italienska eller nått.

Hur har det annars gått med dagens planer. Har inte hunnit kolla psl, gick till biblioteket men det gick inte alltför bra så blir ett nytt försök imorgon.
Nattinatti.

Hela livet blev en helg

Har varit en bra helg. Ganska bra sliten igår dock. Lördagen gick bra, gick okej att jobba även om jag kände att nej det var kanske inte min grej ändå. Men efter städning och fix blev det efterfest med de som jobbat, badtunna och bastu det var så härligt. Badtunna står nu högt på önskelistan... Håkan badade naken och Frida avslutade hemgången med ett dopp i Sivansdammen.

Hemma igen halv nio på morgonen och hela söndagen blev bakvänd efter det.


Suttit überlänge och försökt hitta ngn gammal passande bild, utan större lycka
därav valet utav denna bild som får ge ert öga en fröjd för stunden..

Var på Sound of music igår också med det lilla baddjuret (Frida) & Ölstedt (Jossan). Skönt med lite kultur kände jag. Tanken var även att börja på Harry Potter maratonet igår men alla somnade så det spars..

Nu är det måndag min tanke är plugg & städ men först måste jag kolla på psl på svtplay från Siesta.
Åh justeja kan även glatt meddela och mildra er oro att jag kom ihåg både brossans födelsedag SAMT farsdag.
Puss & adjö

Så står det till..

Är sååå trött. Ska vila ngn liten timme för sen ikväll ska jag jobba på Sivans, är meganervös. Förhoppningsvis lyckas jag inte riva hela stället åtminstone... Lite känsligt, har hört på ryktes vägen att sten ska dit och "rocka järnet" ikv.

Annars var onsdagen asrolig, all in.. Jag och Ida var så på g när verkligen alla andra jobbade, skämdes lagom mkt.. Bröt en nagel eller ngt så att hela tån började blöda. Fick givetvis panik och tyckte att det var döallvarligt så blockerade alla gångar och skit...

Igår fick jag tillbaka min hemtenta i musiktraditioner och jag klarade den! :D Så nu väntar jag bara på ett resultat till sen är jag klar. Dock har jag lyckats lämnat det bakom mig lite väl bra..

-Jag skrev ju hela min hemtenta om Schubert synd att jag inte har den med mig så hade du kunnat få kolla på den..
-Kommer du verkligen inte ihåg någonting om honom?
-Hmm.. njaaaeee. VÄNTA. Jag har ju den på min mejl.. Sa du Schubert?
-Ja.
-Förlåt, min handlade om Strauss.


Kanske borde ha sparat lite på de få hjärnceller som finns kvar. Men ack nej var ute igår också och hade en fantastiskt bra kväll.

Nu- sova. På återseende. Adjö adjö.

Onsdagsgalej

Stor del utav min klass ska jobba på Sivans ikväll. Då kanske man tänker att en sån som jag tänker att äsch det kan väl jag också göra då om ändå alla andra ska. Bäst för er att tänka en gång till om ni verkligen trodde det... Jag och Ida ska förvisso dit men endast för att roa oss.

Var förövrigt ute igår också. På Stallarna. En ung flicka med mycket fritid behöver faktiskt underhållas. Så det så.


Debbie Harry. Snygg som tusan. På tal om... (?)

Får nästan lite ångest och blir nervös av att ha så lite att göra... "Jag klarar inte av sånna här svängningar" som Jossan så klokt sa imorse. Vi har det inte lätt vi... På tal om Jossan så är jag så avis på henne att jag inte vet vart jag ska bli av... Hon är proffs på att handla. Idag fick hon hur mkt mat och grejer som helst för 240 kr. Medans jag som är ett pucko på det här med att handla fick inte ens hälften så mkt för 209 kr...


Två saker Frida Pettersson. Två. Får du inte glömma bort. Imorgon 11:e november fyller din storebror år. På söndag är det farsdag.

Fan jag kommer garanterat att glömma det. Jag som har så mycket att stå i..

Xx


Jädrar


"Det är inte lätt att vara brevduva nuförtiden." De hade nog ngt form av möte i Göteborg. "JÄDRAR!! DUVOR!! Måste bara fota dem.." Jag blev glad över att se dem åtminstone.



Snottat från Jossan, taget från inflyttningsfesten i onsdags. 


Sysslolös

DET SNÖAR! Sjukt jag vet. Såg det på facebook. Någon som har lust att göra en statusuppdatering som inte har med snö att göra?

Jag har inte mycket för mig idag. Tråkdag. Hade behövt ett litet extrajobb så har ngn ngt över är jag verkligen att rekomendera, sitter och kollar runder lite utan någon större framgång. Har mer framgång i att hitta saker som jag vill ha. Som de här två klänningarna från H&M t.ex.



Har lyssnat mycket på N.E.R.Ds nya skiva nothing idag, rekomenderas.

Himmlen är gjord av sten

Fp: Kommer att bli en tung dag.. Har bara bölat hela natten. Känner mig ändå lättad när denna sten har lämnat mitt bröst. Nu gäller det att inte falla tillbaka till stenfan bara. Hälsa Varberg. Jag hugger i Sten!

Fa: Alltså han är verkligen tråkig som sten den där sten.. Du gjorde rätt i att kasta iväg honom. En sten fall i alla fall från våra bröst, synd att du är mer än ett stenkast härifrån.Vi tänker på dig stenhårt!

fp: Tack! Är bara att gå på nästa finns ju många myror i stacken som man säger. Har redan träffat Stig lite i smyg men blir alltför lätt att man hamnar på villovägar med honom.. Stig går ju inte direkt rakt på sak.

Fa: Ja och sen är det lätt att kärleken stiger en åt huvudet. Speciellt när vägarna korsas och man får stiga åt sidan för allt annat.

Ja som ni kanske förstår har jag och Sten nu valt att rulla åt olika håll så att säga. Har gått runt med en klump i magen den senaste tiden och det har verkligen tagit hårt på mig. Vill bara säga att Sten du är en riktig klippa och man vet alltid vart man har dig. Ännu har man inte lyft på varje sten, är bergsäker på att du kommer att träffa någon med tiden. Just nu behöver vi bara få vara ledsna ifred vilket jag hoppas att ni har all respekt för. Tack för ert stöd vackra vänner.

och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
Håkan Hellström-gårdakvarnar och skit 

Hon kunde va ngn annan nån bättre om hon slöt ögonen

Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid
Är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt
Sen sist jag såg henne
Hon kunde va någon annan, någon bättre
Om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen
Mot champagne
Och hennes nya fina vänner
Tror de vet var hon kommer från
Jag är pojken i glasögon
Hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl 
Håkan Hellström- jag vet vilken dy hon varit i
Ett utav de finaste spåren från 2 steg från paradise.

Vackert väder söndagmorgon i fantastiska Göteborg.


Ja ni så kul var det. Malin införskaffade en mycket fin plansch! :)

Shit vilket geni jag är... Råkade få med min egen tumme!


Hm varför har hon fotat en pantbank i Göteborg kanske du undrar..
Det ska jag med glädje tala om, var nämligen här som Gilbert
(som i hurricane Gilbert, Håkans trogne kompanjon och gitarrist)
hämtade sin gitarr i inslaget om Håkans spelning på wow på svt. :D

















På biblioteket för en gångs skull

Gick upp tidigt denna morgon för att gå till biblioteket. För att plugga. Kände mig tvungen till att tillägga det annars tror ni väl bara att jag gick dit för att få bästa plats till att spana på killar. Så där satt jag och gjorde min uppgift i konsthistoria. Visste inte riktigt vad hon menade med vertikal, transparanta, opaka och alla begrepp så ja vi får väl se hur det här går. Sen kom givetvis han som jag ser precis överallt, känner på mig att jag kommer att säga det till honom om jag full på sivans eller ngt. "känner du också att du ser mig precis hela tiden!!"

Så spännande har denna måndagsförmiddag varit.

 
Passade på att fota bilden från boken som jag skulle göra en formanalys ifall att jag skulle glömma.
 
Finis ninis här på besök när vi åt vår goda festmåltid! :)
 
Var och fikade på Millas, blev helt kär i det fiket hur mysigt och bra som helst.
 
Fint inrett. "Oh där är ju sådana lådor som jag skulle vilja ha!!" Såg sedan en skylt där det stod att allt här inne är till salu. Toppen!
 
Jossans inflyttningsfest i onsdags. Skeptisk memlis?

Haha Babak har ngt att visa! :)
 
Hetnosar!



"Den här stunden är resten utav mitt liv"

"Visst känns det fint att va vid liv en dag till, visst känns det fint nu Hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig, alla talar om dig Hurricane"

Tillbaka på Stallvägen igen till den också så kallade "verkligheten" med tvätt som måste tvättas, tomt kylskåp och uppgifter som måste göras och till helsingborgs förlust av det allsvenska SM-guldet... MEN helgen har varit så underbar. Begav mig till Gbg igår för att äntligen få se Håkan. Som jag har längtat, när jag väl var där ville jag aldrig att det skulle ta slut. Konserten var nästan för bra för att vara sann svävar runt en aning på rosa moln så fint allt var går inte ens att beskriva.

 
 
Bilder tagna från http://hakanhellstrom.com där finns även fina recensioner från konserten.

Jag brukar sjunga med Håkan i min ensamhet men igår när han steg upp på scenen blev jag först stum och sedan föll tårarna ned för min kind . Med risk för att verka som en fjortis. Är villig att ta den chansen för det finns verkligen ingen annan som Håkan. Ett fullsatt scandinavium stod upp, dansade och sjöng med & publiken var en blandning av alltifrån fjortonåringar med fluffhår och pandaögon till välklädda pensionärer. Minst sagt hjärtevärmande & jag kommer att leva på det här minnet en längre tid.

"Det var en kväll på ett diskotek och jag följde varje hennes danssteg vi kanske ses det finns en chans på nån spårvagn nånstans" 

Jesper Rönndahl

 

Jesper Rönndahl i fredags så fantastiskt roligt skrattade hela tiden igenom. Har försökt att förklara skämten och "dagens tips" men utan någon större lycka så ni får se själva här istället.

Jag tänker aldrig på dig.. bara ikväll

Kanske inte är bäst i världen på det här med uppdatering. Har varit fullt upp. Haft besök av fina Nina hela veckan, har varit väldigt mysigt. Lite halvkassa mobilbilder kommer i efterhand som alltid. Har dessutom lämnat in de sista uppgifterna inom musiken och påbörjade konsten nu i veckan. Spännande!

Mycket mycket som pågår. Just nu sitter jag och myser i lägenheten tillsammans med Håkan H medans regnet faller här utanför innan jag ska fortsätta mitt städprojekt och få lite ordning och reda.

Vad som komma skall? Ja ni kan ju lösa den här lilla "rebusen".





after school på ja om jag inte är på Stallarna en fredag så är jag mest troligt på... Mannen på ovanstående bild har någonting med hela fredagen att göra.
+
Lördag bär det av till en plats där det finns gröna kaniner större än mig själv & där folket är göööör-gott! Kvällen kommer att spenderas tillsammans med två blondiner båda med namn med en början på M.. Men framförallt en man som är "det finaste jag vet" & gör mig helt "uppsnärjd i det blå".

Det ni.. Kommer att bli kär miljontals ggr om.

RSS 2.0