Twin peaks

Idag börjar de sända twin peaks på kanal 9. Jag ääääälskar twin peaks. Har bara ett problem. Jag har ju inte kanal 9.  Who killed Laura Palmer? Mäh jag vet ju inte.. Hann aldrig se andra säsongen.


Under tiden när vi tittade på det. Alltid i Casinot med Frida,Therese,Sarah och Dan, ska vi ta ett till? Helt fast. O agent Cooper blev min drömman.

Nu måste jag bara försöka få tag i de där boxarna alltså..

Dåliga tendenser

Känner mig helt tom. Paus i VM. Det är ju i princip den enda underhållningen jag haft på senaste. Så nu känner jag mig helt rastlös och förvirrad.. Skulle ju kunna städa? Fast riktigt så rastlös var jag nog inte..

Idag har Doris bott här i sex månader. Finaste lilla kisen! ♥
Min mobil skulle komma idag också men så var den försenad. igen. Ooooo jag orkar inte vänta längre.
-Men du kan väl ringa mig när den kommer istället då?
-Ja absolut. Ditt nummer?
- 070-297.. 4.. Ehmm.. vänta lite bara. Pappa vad har jag för nr?
(säger mitt nr)
-Ja förlåt.. 073- 2.. eller vad sa jag?
-Jag får nog ta det från början..


Jag visste väl att det skulle gå utför när man fyllt 21.
Har fått två till extremt dåliga vanor. Har en tendens att glömma stänga gylfen & avslutar meningar med men. t.ex. Jadå där är jättefint men PUNKT

Nej jag vet inte riktigt vart jag är på väg..

Så går vi runt kring en midsommarstång

Var inte direkt framme med kameran på midsommar men nicco var (och alla andra som fotade med den) så jag har återigen tagit mig friheten att vara fräck nog att sno lite bilder från vårt mysiga firande.

 
I väntan på dans kring midsommarstången tog vi lite inte alls arrangerande bilder! :)
 
Sen blev det dans ja. Ofokuserade som ni kan se..
 
Fina kransen som jag givetvis slarvade bort. Ganska skickligt.

Midsommarmiddagen. Mycket mys.

Imorgon ska jag och träffa familjen Bennet det ska bli roligt. Ska dock hjälpa dem att stryka lite imorgon. Kan ju bli kul och se hur det går. Om jag ändå vore aningen mer huslig..

Chiao chiao.


Jag har det bra jag

På hösten får jag ångest, på vintern blir jag deprimerad, på våren får jag lite hopp och på sommarn är livet fantastiskt!

Mår inte speciellt dåligt över att ha jobbat idag trots att det är galet fint väder, min bränna kan behöva vilas lite.
"Torekov, ja det är en liten pärla."

Helt sant. Jag har det riktigt bra.


Fussball fussball fussball

Tyskland-England. Historiskt. Skandal med ett mål som aldrig räknades & storslam av Tyskland. Jag gillart, härligt med tysklands nya lag med yngre spelare det är riktigt riktigt bra fotboll. Ska sluta tjata nu.. Bänkar mig nu för Argentina- Mexico.


 
Deutchland hurra! Özil I like I like. Han är född -88 & är överglänser de flesta. Ganska skillat.

Auf widersehn


Jag hade iaf en glad midsommar jag

Vet knappt vart jag ska börja. Helgen har hur som varit underbar. Gick upp tidigt fredagsmorgon och det var midsommarfix hela dagen på kvällen var jag hemma hos Nicco och stämningen var på topp. Lördagen så hade vi en ganska lugn dag killarna stannade ett tag så vi spelade lite kubb & fotboll och njöt av solen. Lagom pigga.

Skulle sedan gå på en gudtjänst på hallands väderö (yes you heard me jaggudstjänst) Var faktikst med jobbet. Fick med mig Matilda och det visade sig var riktigt riktigt trevligt. Åka båt, sjunga lite sommarpsalmer,lyssna på några som spelade mysig folkmusik, fika i solen på Hallands väderö, ganska lättförtjänta pengar om jag får säga det själv.
 
Bild tagen från google.

Blev sedan Pepes på kvällen och det var så lovely. Jag bara älskar pepes.

Idag åkte jag ut till ön med ma och pa. Tänkte passa på när jag är ledig och när det dessutom är så fint väder. Badade tom och har fått massa färg så är sådär nybörjar ojämnt brun & röd. Lovely! Vad glassigt det är att åka båt kom jag på idag & vad härligt det är att vara på ön. Säger varje år att jag är där alldeles för lite. Förutom sommarn då jag jobbade där möjligen.


GLAD MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR!

Har klätt midsommarstången imorse, den blev så tjusig så. Nu har jag och mamma knåpat ihop en krans den är lite stor och jag hoppas bara att den håller sig tills kvällen. Ska försöka att hinna med en sväng ner i byn och kolla midsommardansen alla barnen är ju så fina. Är dessutom VMs kanske roligaste match Brasilien-Portugal. Såå jaa med lite vilja kanske man hinner med allt. T.om solen valde att titta fram nu så det blir bara bättre och bättre.

Kanske borde plocka sju blommor och drömma om min prins? ♥
Puss & adjö

Infinity

Idag har vi (turistinformatörer) plockat (klippt och krånglat) björkris till morgondagens midsommarstång. Har fått ännu lite fler rivmärken så är nu inte allt för fager på ben och armar heller. Får väl intala mig att det är lite hardcore.

Forsätter denna kväll med ngt manligt, enkelt och känsligt. Fotboll. Danmark matchen i full gång missar lite nu som vanligt så det är säkert ngn som klämt in ngt mål i ngt hörn.

 
Daniel Agger finns också med på VMs hetlista. Så go go Danmark. Lite skräll & action tack!

Imorgon blir det fullspäckad dag och håller alla de två tummar jag har att vädret håller i sig så att vi får en riktigt riktigt solig och fin midsommar. Ska försöka att få ihop en fin krans och inte spilla eller fläcka ner min klänning innan jag anlänt på festen. Good luck good luck.
Adjö & Glad midsommar
(←tecknet betyder infinity-oändlighet för dig som inte visste eller möjligen undrade. Timbuktu har det t.ex. intatuerat och jag har faktiskt stött på det en annan gång också men that´s a different story:)


To care or not to care

Horisonten och himlen har typ gått ihop så man ser ingen skillnad om det är hav eller himmel. Va galet. Varför jag inledde ett blogginlägg så ja det vet jag inte.

 
Annan horisont. Förlängesen.

Jag kan tycka att antingen så intresserar man sig för en person och då frågar man den saker, vilket man gör med människor som man bryr sig om. Men de som man inte bryr sig om de kan man ju lika gärna strunta i då. Till hundra procent strunta i vad de gör och låta dem vara ifred. Istället för att anta saker, snoka via andra och prata om saker som man inte vet ett skit om. Välj själv för jag orkar verkligen inte mer..


Lagom till midsommar sådär..

Va tusan!! Igår så var Doris på sitt busigaste humör satt och gömde sig bakom min stol med sina stora ögon och tittade på mig med sina mest oemotstådliga ögon. Så när jag skulle kika ner på henne och fråga vad hon höll på med så hoppar hon upp och river mig på näsan.
Tar mig för näsan och kommer blod i massor. Nu pryds min näsa av ett rivsår över hela näsan. Kul. Verkligen. Tack! Det är midsommarafton imorgon och jag ville vara fin. Så så blev det med det.

Beklagar mig för mamma och pappa men de kan inte låta bli att skratta. DET ÄR INTE KUL.


Oemotstådligast

 
PAX!!!! Salem al fakir finaste på alla sätt. Lockigt hår, oemotstådligt leende, musikalisk, känner Björn G. Dessutom har han ofta kostym och då är jag såld.

Där ögonblick blir till evighet

Allt står i blom. Lyssnar på Håkan Hellström-visa vid vindens ängar, en midsommarnattsdröm & himmel blå himmel blå för att förstärka det hela ytterligare. Gillar Olas overdrive också. Olalalalalalala :)


Without you I'm a drummer girl that can't keep a beat
And ice cream truck on a deserted street
I hope that you're coming to stay

I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
Waitin' on a sunny day
Bruce Springsteen-waiting on a sunny day




Gratulationer och sånt..

Min bästaste mamma fyller år idag!!!  Mammor har tendensen att alltid ha rätt, störigt nog men hon är också någon som jag alltid kan lita på och alltid står bakom om en. Så världens största grattis! ♥  

F- Asså jag dricker så mycket kaffe numera!
N- Ja, man får inte dricka det när man är gravid, så du kanske inte ska bli beroende. Blir ju jobbigt att sluta då
.

Nog för att jag just fyllt 21  20 men bebis det får nog vänta.. Men jag och Nina hade en väldigt mysig dag idag i mysiga lilla Ängelholm. Shoppade loss ännu lite mera. Hade nog velat ha lite mer egentligen.. 

 
Yeay England vidare till åttondelen!! Tror att lite kärleken för England sitter kvar sedan min owen obsessed period i yngre år. Snyggast i VM är nog Frank Lampard ändå så att få mer av honom klagar jag absolut inte på.

Chiao chiao.


I just wanna live when Im alive

Slappe igår var riktigt roligt. Inga konstigheter. Jag och Matilda åkte till väla idag och ja vad ska man med pengar egentligen om man inte spenderar dem? För en gångs skull var vi riktigt effektiva och köpte inget onödigt alls. Men den perfekta klänningen saknas fortfarande. Blev dock knäsvag också & nej det var inte ett par skor den här gången...

 

Just nu känner jag att jag verkligen har fötterna på jorden och jag är säker i mig själv ibland kommer man till insikter och vaknar till liv. "Ta ingen skit!" sa Grynet och "Det löser sig" sa Timbuktu, mer komplicerat än så är det inte. 

RIVERSIDE MOTHERFU**ER (dududuududududududu)

 


Födelsedagspresentsbilder

Det påstås att materiella ting inte kan göra en lycklig. Långsiktigt. Jag tvivlar dock. Om man saknar någonting i sitt liv då kan man alltid bara kompensera med något annat. Fylla det tomma lilla hålet med något annat. Jag är inte förälskad i någon kille men vad gör det när jag kan vara förälskad i ett par skor?

 
Min ring som jag väntat och väntat på. L-O-V-E it. Under så är det servetter som jag fick av mamma i födelsedagspresent, givetvis.

Mer födelsedagspresenter koppar & skålar (som matchar servetterna ofc) Skymt av min lilla blomma också. Så fina! Födelsedagspresenter alltihop!
 
Mitt gotländska får & favoritparfymen.
 
There they are.
 
JAG SKA KOLLA PÅ HÅKAN I NOVEMBER!!! :D Som jag tjatat och så grundlurad jag blev.


Bara för att du pratar med dig själv..

Redan som en liten plutt så hade jag massa saker som snurrade i min skalle och ganska livlig fantasi. Så jag pratade ofta med mig själv för att på ngt sätt diskutera sakerna. I smyg såklart. Glömde att när man har en storebror så finns det inget som kan hållas hemligt så han avslöjade mig givetvis.

Idag så bloggar jag istället. Vilket känns ungefär som samma sak, som att jag sitter här och skriver lite goja istället för att prata med mig själv. Nu inte helt i smyg visserligen..

 
La familia. Tänk att jag varit sådär liten. Blir helt nostalgisk. Eller ja några år framåt för det där minns jag inte. Här kunde jag nog ännu inte prata. Göra ljud möjligen som ingen annan förstod. Fast så är det fortfarande emellanåt visserligen..

Sådär det var lilla bakgrunden till mitt bloggande. Äntligen börjar det hända lite saker i VM. 7-0 till Portugal sånt gillar jag. Vill man se mål ska man be mig lämna rummet. Det stod 1-0 så tänkte jag att då kan jag sola i tjugo minuter till och sen se sista tjugo så lär jag inte missa allt för mycket. Kom tillbaka och det stod 4-0.

Ikväll blir det slappe för första gången för säsongen.På sommaren kan man inte annat än älska måndagar.
ADIOS.

Uppsnärjd i det blå

Imorse när jag skulle gå till jobbet slog det mig vad fantastiskt det var, hela byn sover, allt är i ro det är tyst lugnt och skönt och diskret skymtar solen fram en aning. Hoppas på en solig och bra vecka som kommer att bli min sista lugna vecka innan allting drar igång.

Snart är juni över. Vart tar all min tid vägen? Får ångest när allt går så fort. Sitting waiting wishing med Jack Johnson ja den passar sig bra nu. Om ni sitter och tänker såhär varför är hon så tråkig, fundersam och filosofisk hela tiden? Vad hände med hon den klantiga pinsamma tjejen? Tråkigt nog för er kanske ganska skönt för mig så har jag lyckats hålla mig helt normal den senaste tiden och gör inte ngt som helst knäppt. Är lite uppsnärjd i det blå (Håkan H). Tillfälligt. Möjligen.

 
Somrigt fin bild på Carro & Nina. Va mysigt vi hade det där ute på landet :)


what´s the point?

What´s the point? Inte bara min favoritlåt som jag även utsett till min låt. Ja ni vet när det spelas en låt och så är det någon som ställer sig upp och säger "det här är fan min låt" som betyder att man själv tycker att just den låten passar en själv lite bättre än alla andra och trots att andra tycker att den är bra så tycker du att den är bättre. Så är det. Också någonting som jag frågar mig, när det känns som att man springer i en uppförsbacke som aldrig tycks ta slut. Ja what´s the point då?

 

Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice




Äntligen har de sagt JA!

Efter att jag slutat jobba så skyndade jag hem i all hast för att inte missa bröllopet. Sitter fortfarande bänkad kommer kanske att zappa lite mellan danmarkmatchen och alla bröllopsprogram ikväll. Får känslan av att det bara är jag, små flickor med prinsess drömmar och gamla tanter som bryr sig..Tror dock inte att någon kan låta bli att le åt detta vackra par eller låta bli att bli berörd. Fantastiskt bröllop. Kan bli svårt att toppa. Funderar på om jag ska fira lite mer med bröllopschoklad, champange & tårta?
 
Hipp hipp Huuuurrrraaaaaa!

 
Nu när jag äntligen lärt mig måste jag bara lägga ut en video till. I ren bröllopsanda faktiskt. För den här är helt fantastisk, det är så här det kommer att se ut nu bakom stängda dörrar på Vickan & Dannes middag.


123 andas

Okej det var nog droppen. Inte nog med att jag blir helt knäpp och frustrerad över mitt hår, jaja det växer ut. Tålamod är bara inte min grej men jag anstränger mig. Men så när jag skulle spreja i lite torr shampo så gav det helt motsatt effekt. Blev bara fetare och fetare. Jamen så klokt, har tagit fel flaska och köpt spray wax. Klarar inte mer nu går jag i taket.


Mer sommar bilder. Kan snart inte vänta ut årets första dopp längre.

Frida Pettersson vad tänker du på egentligen?
Vill du verkligen veta? 
Okej. Kanske vill bli buddhist, hitta inre lugn bli vig och sånt. Kanske ska skriva en pjäs eller varför inte en bok. Börja träna och få muskler. Resa någonstans. Gotland, jag skulle också vilja åka till Gotland. Tatuera sig kanske man ska. Färga håret? Tänker på hur roligt det är när de filmar i slow motion på fotbollen när alla spelarna gör grimaser. Varför jag inte är ute i solen just nu.. 
  
Mycket bra fråga.. Kanske välkomnar er in i min konstiga hjärna ngn mer gång. Eller inte.
Puss & adjö


Sommar favoriter

Äntligen påväg. Summer im in love.

 
 
 
 
   
 


Grattis Malin

 
GRATTIS MALIN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

:)

 


Bildupdate & torsdagshäng

Det har blivit en del fotboll idag. Saknar dock Sverige i VM även om det är massvis med bra lag snygga killar o grejer så är det ju inte samma sak utan Sverige. Alex slog sedan en pling och kom ut till Torekov en vända. Vi har inte setts på så länge så det var riktigt roligt. Skrattar alltid lika mycket. Vi drack kaffe och gick på säljakt b.la. Tänk så mycket spännande det kan hända på en torsdag. Nu lite bilder från lördagen.

 
Malin & Carro mina söta båstads tjejer

Märy & Johanna

Sara Eric & Sarah
 
Group shot!! Kul att alla blev bra förutom jag.
 
Krille Gose Jönsson :)
 
Så var det efterfest på det...
 
"Den sista melooonen" [ice age] Jag ser mycket påkommen ut..
 
Och när man sen väl är påkommen kan man ju lika gärna...


Johnossi klipp

 

Har lyckats ladda upp mitt första youtubeklipp. Fi fan vad lovely. Är kanske mest efter i hela världen och kanske också mest oteknisk. Blir oroliga nu att jag ska ladda upp femton videoklipp om dagen så troligen inte jag vet precis som ni att det är ingen som kollar på videoklipp som folk lägger upp. Det här fick iaf min dag att vända och i samma veva tittade solen fram.
Ich liebe.

No crazy no fun, Im twentyone

Vill fortsätta att vara sådär facebookpoppis. Jädrans får vänta ett helt år tills nästa gång. Hade iaf en lugn och stillsam födelsedag ganska skönt att träffa föräldrarna lite när de varit på Gotland i en vecka. Mamma blev lite väl förtjust i får. Hade köpt massa grejer med får på. Så till kommande flytt så ska jag väl försöka att matcha in mitt handgjorda ulliga får någonstans.

Klippte mig också. Skulle bara toppa. Men så blev det liiiite kortare än så kände jag. Ska inte visa finger eller svära (but I do it in my mind) men det är sketfult och jag vill bara att det ska växa ut snabbt som attan.
Tar dessutom tillbaka min tacksamhet för att de har börjat spela what´s the point på radion. Sämsta versionen.

Vet inte om det är åldern eller min fåfänghet som gör att jag låter så bitter. Tror på håret hon klippte bort min ålder och det roliga som fanns i de unga åren. Så nu är jag gammal vis och trist.
 
Näpp mer sånt här blir det inte.



Det är ingen vanlig dag

16:e juni. Ingen vanlig dag. Inte för mig. 21 år sedan jag damp ner på jorden. 21 år som har innehållt det mesta, ibland kan man tänka att det händer aldrig något intressant i mitt liv men om man tänker tillbaka så har man varit med om en hel del. Som Johnossi sjunger i glory days to come Well you don´t build a city in a day
but in twenty years you should have something.

Så idag tänker jag fira mig själv och vara så självgod som bara jag kan vara. Idag kommer jag undan med det dessutom. Har fått solsken & fått höra what´s the point på radion för första gången så inte ens förskyldning,mensvärk, huvudvärk & jobbiga finnar can bring me down today.

 
Kroatien 07?

xoxoxoxo


Update

Update update. Jag bör nog updatea men.. so little time so little time.

Torsdag. Käkade med tjejerna på Swensons drog sedan en sväng till hbg o hampan.
Fredag. Student med två utspring, fem mottagningar och avslutningsvis ett litet glas på Hazienda. Blir så nostalgisk,avundsjuk, glad, ledsen, blödig allt på en och samma gång av studenter. Men studenter är nog det finaste som finns egentligen. Grattis igen alla & tack så mkt till dem som jag gjorde ett besök hos.
Lördag. Firade min födelsedag med gäster och galej. Mycket att göra innan och kanske lika mycket att göra efteråt. Vi hamnade iaf på pepes och jag hade en fantastisk kväll. Lots and lots of love. Tack för er närvaro & era fina gåvor!

Jobbade igår också och idag har jag varit en sväng i ängelholm med Nina fikat på favorithaket. Köpt hosttabletter & hoppas att skiten ger sig nu. Fotbolls VM det gillas det. Trodde inte att jag skulle bry mig när inte Sverige kom med men så bölade jag klart över det och insåg att det finns ju massa roliga lag & matcher att följa.

Later!


det er for vildt

Sitter och väntar på att det ska sluta regna så att jag kanske kan ta mig en tur till affären. Går sisådär bra. Har haft samma sysselsättning sedan kl elva. Vaknade som ett vrak men börjar att känna mig lite bättre nu. Har haft en liten intervju t.om. och lyssnat på.. ja ni vet nog. Johnossi. Mitt hjärtas musik. Min kamera verkar vara ännu mer opålitlig än vanligt förvånar mig inte allt som sätts i mina händer tycks gå sönder. Men har iaf fått över lite fler bilder.

Vassego.

 
Sa jag att jag såg Johnossi?
 
Raggisar, smart där Emelie!!
 
Emelie & Sanna! Det gillas med festival.
 
The hives. Matchande uniformer you gotta love them.
 
Teddybears, det var en grymt cool konsert vill jag lova.
 
Awesooooooome.
 
Gulliga Malin och Fredrik.

På festivalen så var alla helt nertejpade. Med all min mogenhet så tänkte jag jaja sånt är ju kul när man är fjortis o stencool. Inget för mig. Senare samma natt så stod jag där i mitt fyllerus och sa "Klart att du får tejpa mig! Jaaaa tejpa mig!" Nästa morgon försökte jag diskret vid frukosten pilla bort tejpen där det stod "det er for vildt" från mitt ben.


Here´s the reason..

 
Har den här tröjan på mig idag som jag köpte på Siesta. Tyckte att den stämde perfekt in på min sinnesstämning idag. Hade en mysig gårdag. Jag o Malin skulle kolla på film fick se början av prinsessan och grodan samma sak med napoleon dynamite och den största delen av upp. Filmer köpta i Thailand, ja det blir ju lite spännande det dära...

Var sedan och tittade på de balfina studenterna. Klart att man blir avis, nostalgisk och känner sig megagammal. Åt sedan hemma hos nyinflyttade Sarah i hennes mysiga lägenhet.
 
Kanske inte konstigt att man är döende förskyld när man spenderat tid i detta tält. Jag är ingen campare men misstänker att det inte brukar se ut sådär. Sova i vattensäng? Snarare som att sova i en pool. Vi med vår otur Malin.. Det senaste oturliga är att mobilen som jag trodde att jag kunde hämta i denna eller nästa vecka inte kommer förän i slutet av juni (!) Så är jag och pink phanter ett tag till..

Chiao chiao

Ge mig en bastu, ett kallbad och en apelsin

Det tar verkligen kål på mig att vara sjuk nu. Har fattat poängen nu hur det känns att vara gööör förskyld och jag har lärt mig min läxa att man ska vila när man är sjuk. Så får jag bli frisk nu?

Basta brukar hjälpa, ngn som vill låna ut sin bastu? Eller kanske ett iskallt dopp i det blå? Andra förslag? Jag testar vad som..

Roade mig med filmen änglar och demoner igår (uppföljaren till da vinci koden) fick spola tillbaka flera ggr när jag kom på mig själv att jag koncentrerade mig för att fatta. Det är svårt att bli överraskad av filmer men den hade en vändning som jag inte var beredd på. Det gillar jag. Gillas också att farsan Skarsgård är med.

Fick desstuom mina beställda kläder från H&M men en när en ring som jag väntat på i flera månader väl anlände så var den..sönder. Vet inte varför just jag måste ha sån otur jämt. Ibland så känner jag mig som en såndär tragi-komisk seriefigur..

bild från H&M.

operation kurering

Min taktik "köra på i full fräs och ignorera för jag är inte sjuk. Det går snart över" tycks inte fungera. Nu ger jag mammas förslag ett försök "vila och kurera sig". Lika bra innan jag snyter ut min hjärna och hostar upp mina revben.

 
googlebild. puppy eyes?

Tog mig friheten att

Jag har snott lite bilder från andra från det senaste.

 
Hade grillkväll hos Jocke igår. Suupermysigt. Anja har tagit följande bilder. Väldigt somriga o fina!
 
 
 
 
Malins bild från Johnossi. Totally kärlek för mig. Förutom tält så längtar jag tillbaka till Siesta.
 
Carros bild. Käkade glass på torget med brudarna.
 
Carros bild. Det är inte bara Viktoria som planerat bröllop hela våren..

Carros bild. En för alla alla för en?

Känner att jag har fått nog av förskyldning nu. Ge sig, snääälla!
Nu ska jag göra ett litet försök till sömn.
Drömma lite om mina blivande kärlekar (nya blivande mobil, nya blivande eftertrånade skor)

Nattinattnatt

something

Something old.
 
Something new.

Something borrowed
 
Something blue
 


Saknig

 
Simon, om du kmr och hälsar på mig i sommar så blir jag världens lyckligaste. Alla borde ha en vän som Simon, han har verkligen en alldeles egen plats i mitt hjärta och jag tkr verkligen om honom så otroligt mycket. Det är ngt alldeles underbart med människor som man kan vara sitt flamsigaste o tramsigaste jag med samtidigt som man kan sitta i timmar och prata om problem, hemligheter och funderingar. Just nu så saknar jag dig alldeles extra mkt. Himla jättemkt.

O grattis till Marre. Så himlans bra, så himlans bra. ♥
Nu ska jag sova lite drömma om ngn prins & försöka att få bukt med min nedrans förskyldning. Imorgon finns jag på turistbyrån.
Puss & adjö

Update livet update med bilder

De senaste dagarna har varit riktigt fina och bra. Dragit impulsivt till Helsingborg en tisdagskväll, kollat på fotboll i Allerum, jobbat lite på ica, kollat på balfina treor, hade en mysig kväll i båstad B.la.
Tänkte ge lite bildupdate från Siesta.

All kärlek till Johnossi. Mitt absoluta favoritband.

 
På funkis campet. Stillsam början for vildt slut? :)

Fantastiska fibes oh fibes!
 
Fibes igen.
 
The hives, sjukligt bra de också. Inte helt oväntat plus att they totally know it!

På campet igen lite förpepp.

Kan inte få över alla bilder. Kmr mera med tiden. Hoppas jag :) Måste som sagt bara rensa datorn först men vem har lust att göra det när solen skiner allt vad den har? Äntligen så strålar solen här, det är juni och det är sommar. Man kan inte annat än vara glad, egentligen. Kära lilla malin kom och gjorde besök idag en liten stund, det var mysigt. Gick hem och kom på mig själv hur vackert jag bor. Älskade hatade torekov. Här finns det allt och ingenting.

En hejdundrans fantastisk förskyldning gör mig dessutom sällskap. Så numera är jag väl fröken vasaru jag hör inte för jag har lock för örat, kan bero på tältningen med största sannolikheten. Totally värt och tänker inte klaga mer på det nu när vädret är så bra. Skämmer bort mig med ännu lite mer Johnossi, har haft ett riktigt sug och nu är det tillfredsställt och det är helt fantastiskt!!

Puss & hej


Glasses

Har funderat över.. Hur det skulle kännas att vara "hon den blonda tjejen med glasögon"

 


 
Kanske ska man va det?

 
Eller så får man bara fortsätta att vara "hon den blonda tjejen". Dock är man kanske inte ensam om att vara det.


What goes around comes around?

Ibland så är jag sådär överdrivet tänkande. Ursäkta mig. Totallögn. Jag är alltid det. Vad det ger? Är inte helt säker. Det som jag senaste tiden grubblat över och nästan svurit över är snällhet. För jag tror verkligen på att man ska vara snäll och omtänksam. Helt ärligt, utan baktankar utan att vinna på det själv i slutändan. Nu är mitt största problem att jag är för snäll.

Frågan är vad det är värt? Att man får höra "oh det är så snäll" tjugomiljoners ggr? Medans folk har skyhöga förväntningar på en jämt, de vet att jag ger med mig, jag är den som får mest dåligt samvete av alla för allt. Så när man är snäll så får man alltså skit plus att folk utnyttjar en. Är det värt då? De icke snälla kanske också får skit. Så det kanske inte spelar ngn roll egentligen? 

Kollade på the big bang theory för ett tag sedan och Sheldon sa " So it is true, unknowledge is happiness."

I belive so too..
Men jag tror också på karma så what goes around comes around. Så nej jag är nog inte snäll helt i onödan. Someday someday, you´ll see.

RSS 2.0