Ännu en dag i april..

Ni kan kanske inte ens tvivla, men tänkte bara ge bevis på att jag är vid liv. Men mitt huvud värker och mitt liv är ointressant.

 
Håkan.

Nu har jag bokat biljett till Lasse så är redo att låta honom frälsa mig. Han tycks ha den förmågan på folk.. Fått jobbtider till siesta och min gate där jag och Malin ska vara. Det är bra. Riktigt bra. Mer än så kan jag inte säg just nu.. Lite panik har börjat tränga sig på, jag måste ju börja öva monolog. Att ha en bra monolog kan alltid vara en början t.ex.

Och det har jag ju inte.. än!

Helt plötsligt har jag mycket att göra. Fira valborg står dock inte på den listan. "i´ve got to go to work then hurry home I got to go to work then hurry home barabapapa barapapapa"  Förklaring på Broder Daniels vis..

På återseende!

Killercat

Egentligen vill jag inte blogga om det här men jag gör det ändå. Min söta lilla kise dödar andra djur!! Idag hade hon lagt en liten kaninunge utanför dörren, det var nog tänkt som en present. Doris var jättestolt. Jag ville bara börja böla och sen fick mamma ta bort den och begrava den.

Hur förklara man för en katt att man inte ska döda och leka med små kaninungar?
och hur ska jag förklara att man klöser på klösbrädan och kelar med mattan istället för att kela med klösbrädan och klösa i mattan..

 


Maj maj vad kan då tänkas stå på..

Inför framtiden ger jag mig nu många olika alternativ,
det bästa för att göra framsteg i mitt liv.
En liten weekend planeras,
då några dagar i lisebergsstaden ska spenderas.
Det ska bli konsert men en folkkär man,
Lars Winnerbäck heter han.
Min allra första festival ska ske,
Jonhossi, timo räisänen är bara två av de artister jag ska få se.
Sova i tält, bära gummistövlar och ha skitit hår,
är sådant som i pristet ingår.
Snart ska även en monolog på skaras skolscen framföras,
mina nerver och talanger ska återigen prövas.
Kommer att bli lite inhopp på turistbyrån och ica,
men oroa er inte det kommer att finnas tid för en och annan fika.








Det skulle ju va dans dans dans

 
Hemma hos fröken Elbing i Malmö.

 
Fredde testar min skjorta, säg bara till så kan vi byta ngn kväll.

 
Vad står på här? Marie råkade visst trampa i tuggumi.

 
Ingen kväll är väl fulländad utan lite skönsång!

 
Malin är hemma igen!! Det är superhärligt tycker jag. Kan man spendera en söndag på ett mycket bättre sätt än i sällskap av vänner, lite fika och fotboll? Nej jag tror inte det..

 
ÄFF på planen, min första superettan match faktiskt. Si sådär med flyt måste jag väl erkänna..

That´s it for now. Ladda upp bilder på facebook? Tja, det gör jag kanske en dag.
Adios!

Förälskad åter igen..

Idag har jag varit ica-Frida igen. Det är ganska så mysigt att vara det emellanåt. Lär inte skriva samma sak på lördag då jag ska börja 06.00.

Satt sedan och förgyllde kvällen med Maria Montazami. Idag skrattade jag så otroligt mycket åt henne. Fan vad härlig hon är. Var sedan tvungen att se Petra Mede show också, Salem skulle ju vara gäst och ja jag har ju fått någon ding på honom. Han är min nya kärlek.
 
Fin fin fiiiiiin.



Där går lyckan som aldrig kunde bli

Fick väldig abstinens efter Håkan idag. Så lyssnade massor på honom och kollade videos på youtube. Vårkänslorna blir inte desamma utan Håkan. Blir så till mig att jag hade kunnat åka till vilken tatueringsstudio som helst och tatuerat in hans namn.

Där går flickan jag inte var värd...
Och där går lyckan
Som aldrig kunde bli
Där går någon annan istället för dig
Där går någon annan bredvid...

Adjö romans
Du kunde inte vara hur det nu kom sig
Du hade din chans, men det är över nu
Det är över nu

Skjut ingen imorgon
Du kan skjuta idag
Kyss ingen imorgon
Du kan skjuta idag

Himmel blå himmel blå.


Så var ännu en helg pasè

En resumè av helgen. Blev lite shopping i fredags, hittade väldigt mycket saker som jag tydligen var i väldigt mycket behov av. För ovanlighetens skull... Tog sedan tåget till Malmö till Marie! Så jag Märy & Astrid började med lite indisk mat och vin och på det spåret fortsatte vi när Fredde och jp kom. Det blev ett gungande galej på en båt och kebab mitt i natten. Lovely I say.

Lika lovely kände jag mig dock inte när jag fick stiga upp tidigt och åka tillbaka med tåget för att sedan jobba. Gick bra dock. Lite probs med stängningen dock men det finns ju värre ställen att vara fast på än ica. Man kan ju åtminstone inte svälta ihjäl. Träffade sedan Malin på kvällen. Så underbart att Malin är hemma igen.

Idag sov jag som aldrig förr för det första. Helt matt. Sedan blev det fika i ängelholm med Matilda, Nicco och Malin och sen kollade vi på ÄFF. Mycket härlig dag. Varje gång jag kollar på fotboll så påminns jag om varför jag alltid säger att jag ska gifta mig med en fotbollsspelare. Hur kan man inte intressera sig för fotboll?! Eller ens spelarna.. Henke var där också.

Bilder, ja det kommer på efterhand som alltid annars..

Adjö adjö!


With a picture of me above your bed you can kiss me good night every night

Btw, råkar ha en bild på mig själv i A4 storlek till övers som jag skrev ut av misstag. Så den kan man ju få om man nu så önskar.Annars vet personen som står näst i tur på att fylla år vad som väntar..

Onödigaste samtalsämnet som aldrig ngnsin leder till ngt vettigt, varför tar jag ens upp det?

Ursäktar om det var någon mer som inte fattade någonting utav föregående inlägg. Trodde att ni hade vant er..  Det är väl sällan jag skriver begripligt och sammanhängande?

Kan dela med mig av ett litet tips. Mat-tips. Det är inte varje dag man får det av mig inte. Men det här är min absoluta favorit som jag brukar äta till lunch eller mellanmål.

 
Innehållande:
-Keso
-Banan
-Äpple
-Diverse olika nötter
-Passionsfrukt


Lite olika varje gång dock, man tager vad man haver som vi brukar säga. Men keso, ja keso I love.

Imorgon ska jag åka till Malmö till den där Märy, så blir det utgång ofc. Mucho fun ska det bli. På dagen ska jag och mamma dessutom ut på lite shoppingrunda. Så kommer ju Malin hem också. JIPPIE.

Okej jag kan inte låta bli att uttala mig. Om just uttal. Vi kommer aldrig att sluta fred i "kex-uttals-kriget". Jag säger själv Cheks, och det är väl typiskt skånskt. Tycker att det är en grej som man bråkade vid runt lunchbordet i matsalen när man gick i tvåan. Men, det roligaste argumentet är ändå:
"Det är klart att man säger kex! Det stavas ju med k."

Jaaa men dumma mig. Klart att det uttalas som det låter. Då uttalar jag ju t.ex. kela, kedja, kilometer, helt fel också.  

På återseende.
Chiao


Buhu synd om mig, och så är det inte det

It´s that time of the month. Har all rätt att tycka synd om mig själv. Tar som vanligt alla chanser jag får till att göra det...

It just came to me nu när jag kollade på efter tio (som jag för övrigt inte hunnit göra på en evighet) jag ska så ta över det programmet efter Malou. Sitta och äta lyxbrunch och dricka champange och prata med Bengt Frithoffson b.la. Tänk att få betalt för det. Säkerligen väldigt väldigt bra betalt dessutom.

Okej I have a confession to make.. En liten hemlis. Garvar ihjäl mig åt alla ;pPpPp grupper!!

Darin ba: why does it rain? "vet inte" och så dödade man en spindel igår.

Jag har så sjukligt dålig humor.. Och så har man inte det.





Nej, ni får inte ha något ifred


Den här härliga skjortan köpte jag när jag var i Norrköping. Just då hade jag en bra anledning till varför jag förtjänade att köpa mig ett nytt klädesplagg. Kommer från H&Ms herravdelning, första gången jag köper ett herr plagg faktiskt. Var dock inte ensam såg en annan tjej som hade likadan i Båstad. Dumma Båstad. Undrar hur killarna reagerar nu när vi inkräktar på deras avdelningar.

På tal om H&M så fick jag ett fint brev av dem idag. (Får ju typ post hela tiden numera, love it.) Eftersom att jag är en så trogen stamkund och en utav deras bästa, och ja jag tänker tro på att de skrev så till bara mig! Så fick jag hur som en guldbonus200:-, inte helt skamligt inte!

Blev desstuom erbjuden mitt tredje sommarjobb idag. Känns som att det går lite bra nu!

Adjökens adjö!
Solong farwell!

Life will smile for you

Malin kommer hem snart! :D yes yes yes. Lovely!

Det är så underbart när man inte lyssnat på en låt på länge och alltid underskattat hur bra den är för att sedan inse.. hur bra den är! Salem al fakir- it´s true. Och ja jag är lite kär i honom. och några till..

the grass is greener on the other side
I've told some people now they know it
forget you old lawn come over to mine
take your first step and you will get there in time - it's true

life will smile for you
it's true

 
Tog den här bilden i Båstad förra veckan. Var där idag också ju och träffade Nina. Vi hade ju sååå mycket viktigt att gå igenom. :) 

Det snurrar i min skalle. Ena sekunden är jag glad för att nästa vara ledsen för att sedan bli arg, allting på en och samma gång. Kaos. Först tycker jag något och helt plötsligt ångrar jag mig och tycker tvärt emot. Det är inte jag som gör mitt liv komplicerat det är ju alla andra! Eller är det jag som är komplicerad? Inbillar jag mig bara kanske..


Och du min vän. Life will smile for you.
Efter lite regn och tråkigheter så kommer livet att le mot dig, tiden läker alla sår, åtminstone så säger de så. Man har åtminstone sina minnen kvar och allt finns kvar om man låter det finnas kvar. Plus att det finns vänner som kan lyssna, få dig på andra tankar och få dig att le. Eller vad du än önskar.



bildbevis

Nästa gång någon frågar mig vad jag gör nu för tiden så ska jag vänligen säga läs min blogg. Så kan man komma direkt till de intressanta samtalsämnena istället.

 
3D oskulden tagen, kollade Alice i underlandet i ängelholm med dessa härliga pinglor!

 
Hampans uteservering och after work, inte helt fel med trevlig sällskap. Lite vin innan Timos Konsert.

Timo på tivvan. Skål skål, vi gillar också hof!

Timo och hans band. Älskar den här bilden btw.

Förbandet babian som var helt fantastiska. Även med på bild, de coola & galna danskillarna.

Nobody puts baby in the corner? Emelie kom på besök för helgen. Mycket trevligt, of course!

Fredde,Marie & Johan på födelsedagsgalej efter timo på tivvan och innan tivvan igen.

Mina härliga och galna brudar. Alltid på g!

Drog till Norrköping och kunde självklart inte motstå vinet i den där fina flaskan. Ungdomlig smak med smak av gelehallon, skogsbär, jordgubbar desstuom. Funkade fin fint.

Jag & Simon på väg till palace. Vet inte riktigt vad som försigick här, helt ärligt.

Finisarna Evelina & Frida på bussen hem från stan efter en lugn kväll på världens.

Siiimon! Yes denne man måste man ha hänglås på!

Såpp lite bildupdate från de två senaste helgerna. Finns lite mer, ska lägga upp på facebook some day. Some day.. Nu ska jag nog sova en liten lur däremot, imorgon ska jag träffa ninis och vi ska.. Ja ni vet vad vi ska göra!

Ses!
sov gott!

Vad kan det vara som går före ett paket från H&M egentligen

Idag när jag kom hem från jobbet så hittade jag ngt fint i brevlådan. Hade fått ett brev & paket från H&M, såg direkt vem brevet var ifrån, det är ett tecken på att jag verkligen saknar ngn om jag låter beställda kläder från H&M få vänta.

När jag sedan skulle prova mina kläder så upptäckte jag "hoppsan jag har visst en röd prick här" Kollade sedan åt sidan och då hade jag flera stycken stora röda prickar (liknande ngn sorts bett) på sidan av min mage. Om det är en sak som jag och min bror har gemensamt så är det att vi alltid tror det värsta om allt och vi springer direkt till mamma med världens oro om att vi är allvarligt sjuka. Mamma säger som vanligt att jag inte ska oroa mig, det ska nog försvinna snart. Men är det ngt som är märkligt med min kropp så freakar jag.

Har lagt in lite bilder nu. Mera kommer snart. Först lite tecken på att våren är kommen!

 
Hittade en livs levande humla.

 
Snödroppar hittade jag. Tänkte vitsippa först men är nog snödroppar..

 
Sov icke mera videung!! Ohhh man vill bara kela med dem, så fina!


Vinglandes i mina klackisar genom stan

En get away till Norrköping gjorde gott för min själ. Skulle egentligen ha passat på att åka till Sthlm på lördagen men kändes som att jag hade lite taskig taiming så jag kände att det fick bli en annan gång. Ganska skönt att få stanna kvar i Norrköping nu när jag väl var där. Synd att Marre inte var där bara.. ♥

Men jag fick gå i skolan igen och agera pedagogelev. Fika på stan, äntligen besöka chokladfiket som jag aldrig gick till när jag väl bodde där. På kvällen var jag sedan överallt i stan, tog en kik på de flesta ställen. Efter lite rosèdrickande hos Adam & Sofia drog jag och Simon vidare till stället med min favvis snyggo bartender. Hade bättre tur denna gång, han var där minsannedar. "Det var längesen du var här!" sa han till mig och log. (Och ja jag höll på att svimma sen..)

Efter att ha blivit pushad till att svepa mitt vin (tack Simon) så fnittrade & vinglade vi vidare. Kvällen avslutades på Hugos. Helt klart bästa stället, oh vad jag älskar det.

Lördagen blev lite lugnare, fina Evelina visade sitt ateljearbete för mig. Helt fantastiskt.

Dessvärre var jag lite dålig med kameran i helgen. Hade så roligt och njöt så mycket att jag inte tänkte på att fota. Men jo en del bilder blev det. I´ll show you some day.


Så länge en bild från vår skolavslutning. Hjärtekrossande som inget liknande.
♥♥♥

Hehe såg på blogg.se:s startsida att ngn hade skrivit om den nya frukten pineberry eller ananasgubbe som det ska heta på svenska kanske. Min käre vän Fredde hade dock redan gett mig denna info.

Fredde-Har ni hört att det ska komma en ny frukt till sommaren?
Jag- Ohhh häärligt! (ger tummen upp!"
Fredde- Den ska heta ananasgubbe.
-Jag fortsätter att nicka gillande, har förut delgett att jag älskar ananas-
Fredde- Det är en korsning av en ananas och en jordgubbe.
-Tystnad-
Jag- Vänta lite här nu... Vad sa du från början?


I mina öron så lät det
-Det kommer en ny flirt till sommaren. Han heter ananasgubben.


Jag som trodde att jag hade en chans på ananasgubben.. Aja kanske får avnjuta denna nya frukt till sommaren ist då.

Puss & Adjö




Snabba cash ala hollywood

Snabba cash ska göras om till en amerikansk version. Vem ska ta kinnamans roll? Jo Zac efron. Skojar ni? Skojar de med mig? http://filmcafe.se

Don´t think so. Han är för mycket disney för mig. Känns inte helt okej nej..

Favoriter i repris

Okej jag är tillbaka. Sliten och trött. Det har varit en fantastisk helg i underbara norrköping hos de där fina. Har hängt på favorithaket, träffat favoritbartender, dansat på favorit utestället, ätit min favorit chokladbolle, träffat många fina favoritvänner mm. Får berätta mer another day. Nu ska jag sova och sen upp imorgon och jobba.

Simon tittar från den ena killen till hans bror
- Det är ju lite synd om honom. Den andra brossan fick ju allt det bra!



Teatersport var det ju i onsdags dessutom, gick bättre än förväntat. Vi gick till final! :D total underdog. Riktigt roligt var det iaf.

Men tack alla återigen för den här helgen. Alltid lika kul att ses, önskar att det vore oftare dock. ♥
Xxx


Jag tänkte sjunga nått för dig min vän..

Mäh jävlar i havet vad allting känns hopplöst nu då! Känns som precis allting jag ska göra måste bli aningen extra komplicerat. Ich palle nicht!

Okej, jag ska sluta svära och kanske är det inte illa. Fast lite är det nog. Tror att jag har ganska mycket att göra nu egentligen. Men först får det bli en promenad i solen.

 
Sarahs bild.. Ville så gärna ha den där Timo planschen, var dock omöjlig att sno...

ADJÖ ADJÖ!

Måndag med brist på action

Varit i hbg hängt lite på stan innan det blev teater. Improvisation improvisation. Inget allt för intressant, som jag kan dela med mig av iaf har jag att säg.

M- Vad heter nu den där staden utanför Helsingborg.. Där är ganska mycket brottslighet och sånt..
F- RAMLÖSA!!!!
M- Haha nej.. Landskrona! Landskrona tänkte jag på!


Det här med logiskt tänkande har aldrig varit min grej direkt..

På återseende.


I left my mind on the dancefloor

Har suttit i t-shirt på min altan och solat. LOVELY. Men äsch vem bryr sig om det jag var ju på Timo Räisänen igår. Lite ledsen att han inte spelade min favvo låt if only a lifetime. Annars var han helgrym. Timo, ti amo.

Vi var lite överallt igår först espresso house. Åkte hem till freddan sen och var bärhjälp, eller inte jag såklart.. Jag är för klen. Sedan blev det after work på hampan. Efter det Timo på tivvan. Förbandet babian var också helgrymma "Mamma älskar pappa, pappa älskar mamma ingen älskar meeeeeejjj!" Sedan blev det födelsedagsfest, tivvan igen, kebab & till sist sova. Riktigt bra kväll. Så fick man lära sig the cookie dance också.

Försökte fixa lite timo låtar till spellistan. Lite senare.
Johan- Äe har Frida varit här eller?!

Igår hände så knäppa och roliga grejer. I love it. Efter att ha lämnat min hjärna på dansgolvet så tror jag att jag ska fortsätta att sitta lite i solen. Är blek som en fis.

Adjö adjö

16


-Vilket land kommer ölen ursprungligen ifrån?
-Öland.

Ingen skrattade ingen lyssnade ens. Jag tyckte iaf att det var kul..


Bleeding

Jag och Sarah tog lilla Morran ut på äventyr. Fick se Erics lägenhet. Fin! Sedan blev det i Alice i underlandet. Vet inte riktigt vad jag ska säga, kan inte bestämma mig om jag gillade den eller inte, den lämnade inget större avtryck åtminstone. Men min 3D oskuld är ju nu tagen åtminstone.

 
Är trots allt alltid roligt att se Deppan.

Sedan blev det Donken och är inte meningen med snabb & flottig mat att man ska just få den snabbt? Istället fick jag köa och tänka över om jag verkligen ville ha en platt, kall illasmakande donken burgare. Nej det ville jag ju inte.. Så det blev inget med det. Fick snylta på Sarahs milkshake ist.


Today is the day! Timo day! Sitter och lyssnar på hans nya just nu. Egentligen är den lite för "snäll" för min smak. Men jag börjar att vänja mig faktiskt. Ju mer man lyssnar desto bättre blir det. Favoriterna är bleeding, one day och we´re all gonna die.

Jag har btw bokat en biljett till Norrköping också. Nästa torsdag ska jag dit. Yes yes yes yes.

Puss & adjö


Don´t let the devil ruin it all

Numera är jag allt mindre singular än plural. Det är väl.. bra?! Lite mysigt kanske, och ganska så förvirrande kanske.

Idag insåg jag dock att när jag blir stor så ska jag bli något roligt. Fick höra att jag är komisk idag. Det sa min kära teaterlärare Anna Borg också. Så ja nu ska jag bli rolig! Näe.. roligare..


If only a lifetime

Pratade med Malin på skype imorse! :D ahh snart kmr hon hem, äntligen!! Härligt att prata lite med dig igen och skvallra lite.

Sedan blev det promenix med Anja och Nicco. Kände därefter att "fan vad jag är sugen på kycklingröra!" Inga pengar hade jag dock. Stunder som denna är det skönt att bo i lilla pytte torekov för om man då är megasugen på kycklingröra kan man bara gå in i affären och säga " Hej, jag tar den här kan jag komma förbi och betala sen?!" Visst visst säger de så kan du belåtet käka lite röra.. FANTASTICO!

Åkte till till hbg. Där hände det så mycket konstiga saker så jag blev nästan ännu knäppare än vad jag redan är. Hamnade först mitt i ett gäng av "coola" högstadiekillar i rulltrappan. Fick sedan köpt Timos nya och då visade det sig att han ska ha skivsignering och en minispelning där på lördag. Då kan jag ju få min skiva signed! Fast vetti fan om jag jag vågar ta med den, lär ju slarva bort den sen. Så länge sedan jag köpte en skiva. Jag lyssnar ju inte ens på skivor. Har ju inte ens en cd-spelare...

Sen iaf så står det en stor folkmassa mitt på torget, kunde jag fly?! Näe var tvungen att gå förbi. Vilka var alla dem?! Sedan kom det en folkmassa till (?!) två minibussar tömdes på joggandes unga pojkar (förmodligen fotbollsspelare) höll på att bli nedsprungen.

Helsingborg helsingborg.. Vad händer inte där egentligen?! Sedan fick jag spelat lite teater, improviserat och sjungit och dansat. Lovely lovely.

Puss & kram


about you now

Idag har jag jobbat, umgåtts lite med solen. Tog sen även en eftermiddagspromenix och träffade den lilla hästen igen. Jag tycker nog kanske om den.. lite. Trots att det är en häst. Tänk vad lite sol kan göra man fattar t.om. tycke för en häst.

Nu är jag mest trött, har kommit på att man kan göra om de flesta låtarna så att de handlar om Timo eller Doris. Om ni undrar så är det mitt tidsfördriv när jag är uttråkad. Den senaste jag kom på var att göra om den gamla krokus låten..
"Doris leker i rabatten å vad fin du är."
Nej jag ursäktar mig själv jag är som sagt en aning trött..

 

Tv3s efterlyst är ett utav mina favvoprogram. Måste kolla på det oftare. Nej jag är inte ironisk. Kollar faktiskt inte bara på overkliga relativt meningslösa serier som the hills, sex and the city och top model...

Natti natti.


lovers are lonely

Jag älskar sex and the city. Även om jag är helt efter med det. Jag vill också ha det som dem när jag närmar mig 40, fortfarande ha kvar mina tjejkompisar, luncha och fika tillsammans och ha den relationen med sina vänner som man har idag när man är 20. Det verkar inte vara det lättaste.

Kände att jag behövde gå en promenad mest för att röra på fläsket efter allt godisätande. Min halvt fungerande mp3-spelare fick följa med mig och jag påmindes åter igen om hur mycket bättre livet blir med musik och hur bra jag mår utav den. Hade dessutom glömt bort att en lång promenad inte bara är bra för fläsket utan även för själen.

Carrie sa "jag jämför honom bara med Big. Jag jämför alla mina killar med honom." Hur många gånger hon än trycker på delete på telefonsvararen så hjälper det inte. Han går inte att deleata han finns alltid kvar.

Han finns alltid kvar. De kanske är bättre än dig, har egenskaper som du saknar men de är inte du. Men i min fantasivärld idag så är det okej, jag kan leva med det. Idag kändes Torekov verkligen som en fantasivärld, jag såg på allt med ett par andra gången och för första gången på väldigt länge önskade jag inte att jag var någon annanstans än just här. Gick ensam i duggregn och den första jag stötte på på en väldigt lång stund var en häst. Jag är en djurvän men.. ja jag har ju haft mina problem med hästar. Men jag tog ett djupt andetag och klappade hästen lite försiktigt på mulen och gav den ett leende.

Sedan spelades magasingatan i lurarna och Håkan fick knyta ihop säcken än en gång.

Och jag undrar vad du tycker om mig nu
har du förändrats?
Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer, inte som när
jag försökte få dig att le



Lets kill ourselves a son

Jag är kanske ingen hejare på frågesport, även när jag får rätt svar så svarar jag fel..

-Halland!!
-Nej rätt svar är Småland.
-Halland, det var det jag menade!!

J-Var ligger klagomuren?
F-Jag vet!! Eller.. Näe.
N-Jerusalem!
S- Vad hade du tänkt och svara egentligen? Norrköping eller. Hahaha
F- Hehe..
-tystnad-
F- Okej jag hade faktiskt tänkt säga Norrköping!!!


Timos lets kill ourselves a son var min första timo favvo och det var egentligen pga den som jag gick på hans konsert förra gången. Då var jag inte så fast men jag blev det efter det.

 
Min "nya" klänning med banden av med spets tröjan till. Too much?! För mig blir det sällan too much iofs..

Har sjungit hela dagen. Är det ett tecken på att man är glad?! Måste ha en låt till skara och jag råkar tycka att det är väldigt roligt att öva och leta. Trots att det inte är förän prov tre och det är en lång väg dit..

Johnossi har jag lyssnat på en massa. Jisses vad jag vill se dem på siesta.
What´s the point of doing anything
If you´ll never notice
I would sit and wait for you again
Johnossi- what´s the point





you are loved.

Fick åka taxi med min bror i lördags, då han var i farten igen. Vill lova att det var en upplevelse. Är ganska glad över att jag faktiskt lever.

-Fredde skulle ju hälsa på dig men sen så vågade han inte det!
-Frida sluta inbilla dig!
-Va?! Vad pratar du nu om?!
-Oh men bara sluta och inbilla dig.
-Inbilla mig?
-Det är ju jag som är Fredde.

När vi skulle gå hem så skulle Fredrik givetvis på efterfest, klockan närmade sig sakta men säkert fyra och jag var tvungen att få sömn så efter att ha sagt att jag inte slå på honom (?!) så lovade Fredrik att inte väcka mig när han kom hem.. Men några timmar senare så tändes lampan och där var de igen, Fredrik och Oskar i jakt på en madrass.


Söndag förfest. Älskar bilder där ingen är beredd och alla gör olika saker. :)

Efter att ha gått in i bord och i Fredde gång på gång så skyllde Johan på sina linser. Varje gång lyckades han spilla på Freddes byxor.
-Men du kan inte åka hem redan!
-Jo, jag har ju fan pissat på mig.

Håkan Hellströms en vän med bil blev plötsligt tillägnad Johan och Fredde, Du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk (fredde) Du måste va blind blind blind blind (Johan) Oerhört fyndigt.

 

Jag måste ha varit väldigt snäll i år, eller bara propagerat väldigt hårt för påsken. För jag fick fyra påskägg! Från Ma&Pa, storebror Richard, Nina och Matilda. Av Matilda fick jag det största jag ngnsin sett tror jag, Doris får nog plats i det! Mitt påskpynt får vara kvar ett tag till jag gillar påsken allt för mycket.

Trots att jag är väldigt emotionell och börjar böla för ja, ganska mycket. Så som jag har sagt så gråter jag sällan till böcker och inte heller musik. Men när jag hörde den här låten så kände jag en oerhörd värk i mitt hjärta och tårarna rullade ner för mina kinder. Det här är dagens hyllning till Timo så här i början av Timo veckan.

Don't give up
It's just the weight of the world
When you're heart's heavy
I, I will lift it for you

Don't give up
Because you want to be heard
If silence keeps you
I, I will break it for you

Timo Räisänen-you are loved


The world still loves you, mr saturday

Är inte sent på det med bilder för en gångs skull. Kan vara värt en kommentar tycker jag!

Förfest innan pepes hemma hos nicco. Nicco,gose,Johan & Linus.

 
Jonas och Fredde hos nicco. En förfest som innehöll lite frågesport. Jag briljerar sällan. Ibland överraskar jag nicco dock med oväntade kunskaper..
 
Taxifärd. Och yes där har ni mina fd solglasögon som jag tappade i marken och som nu saknar glas. Vem blir förvånad? De klädde mig dock utmärkt.
 
Dem klädde nicco också.
 

och freddan..

 

I söndags innan slappe. Fredde fick en os-mössa och var på strålande humör.


fear no darkness promised child

Min helg har varit galetbra. Utgång tre dagar på raken. Känns som en liten aptitretare på sommaren. Smakar finemang så  jag bara läääängtar.

Fredagen var jag och Matilda nere på Swensons. Chockerande nog ös. Mycket ös. Väldigt roligt. Vi lyckades på något märkligt sätt att smälla ett glas rödvin. Rödvin i håret och på alla kläder, ja det är ju toppen. Tre år utav att vara trogen stammis lönade sig dessutom (förutom att jag får gratis kaffe ibland och andra snälla förmåner..) pallade inte att köa till toan så fick gå på personal toan nere i källaren. Tack tack tack!

Lördagen innebar först jobb, jag och Matilda fnissade mest ivrigt. För på kvällen skulle vi ju till Pepes. Förfest hos Nicco, firade lite påsk och gose,linus, freddan och johan entrade bjäre och det gillades. Pepes var fantastiskt. När de spelade saxofon till mgmt:s kids. Magisk pepes moment! Awesome kväll.

Söndag jobbade några timmar hängde sedan hos nicco ett tag och sedan blev det slappe på madison. Johan & Fredde var kvar och hakade på. Ännu en rolig kväll.

Idag är jag trött och försöker ta igen mig på godisätande. Bilder och roliga citat det kommer. Of course.


Så länge en bild på mig och mina nyinförskaffade pilotglajjor. Som ja inte ser ut så längre.. Ni ska få se vid senare tillfälle.

TIMO VECKAN BÖRJAR IDAG! Infört helt själv. Lördag spelar han på tivvan, jag kommer vara där och nu ska jag ladda upp hela veckan. Ska hylla honom hela veckan.

Puss & adjö

Ägg ägg mera ägg ät så får du skägg

Påsken är häääääär. Är smått förälskad i denna högtid. ♥♥♥

 
Påskägg. Dessvärre bara prydnad och helt tomma..

 
Min fönsterkammare är tät med kycklingar, fjädrar och allt som hör påsken till.

 
Här är min lilla parad. Tyckte att det var lite synd om ankan så den fick också vara med. Är man gul så är man påsk punkt!

Ska ner till Swensons en sväng ikväll. Känns rätt lovely, påsken är livlig här minsann. Skönt att kunna cykla till krogen dessutom! Imorgon blir det först jobb och sedan ska vi fira lite påsk hemma hos Nicco innan vi drar till Pepes. Vilket jag ser fram emot väldigt mycket.

På återseende!
XXXXXX

JAA MÅ HAN LEEEVA

GRATTIS HÅKAN!! Hade absolut koll på att du fyllde år idag och såg det inte alls alldeles nyss på facebookfanpage sidan..

 
Okej.. Jag såg på facebookfanpage sidan att Håkan fyller år idag. Damn it Im the worst best fan in the world. Lite dåligt samvete...

-♥-

Oh here it goes again..

Hur var er natt?! Jaha vad roligt låt mig berätta om min..

Blir först lite småväckt av Doris som mjauar lite. Någon minut senare börjar det röra sig i låset där nere och in kommer storebror full som en kastrull. Skriker ut:
-HAAJJJ GULLLII GULLE. (Doris lär ha blivit vettskrämd. Ganska fyllesmart annars..Doris är ju gul så gulli gulle passade ju.)

Pratar han med sig själv tänker jag. Nejdå där är någon mer.. Oskar! Även han full som en kastrull. Så de två håller låda, snackar och fnissar och hörs som om det vore fem pers till. De trillar dessutom lite hit och dit, drar vitsar och har säkert jätteroligt. Det här är inte första gången så tänkte att nu kommer de snart och hämtar madrassen på mitt rum.. Alldeles riktigt, lampan tänds och madrassen krånglas ut..

Smarta Fredrik stänger ju dörren. Så Doris inte kan komma in sen så när jag väl kommit till ro börjar hon att kraffsa på dörren och vill in.

Sedan går dessutom Fredriks alarm igång och ringer och ringer. Alla hör det i hela huset, ja förutom Fredrik såklart.

Det var det.. Nu är jag uppe & det är låååång fredag. Förstod aldrig när jag var liten varför man var tvungen att ha en extra lång dag just dagen innan man ska få påskägg.

GLAD PÅSK.

Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då


 
Här finns du kvar..
-♥-






 

RSS 2.0