... And the forest began to sing

Önskar att jag hade något riktigt komiskt att skriva men näe... Helt tokstill står det. Har haft mig en lugn dag. Gick till biblioteket med Jossan läste lite i en bok men spanade desto mer på snyggstudenter och hundar och funderade över vad som fanns i huset mittemot. Alla smarta skulle hänga där tydligen. Sådana som forskar med smarta formler, kommer på botemedel mot cancer och sånt. Märkligt att man aldrig får hänga där...

Sedan var det styrelsemöte med klubb. Och efter det en kvällspromenix runt sjön. Och nu sitter man här. Sista dagen i februari. Hade inte kunnat vara lyckligare. Årets värsta månad är snart över.

 
Vignette inställningen tenderar att ständigt göra så att man får ett
blackeye... Men jag är ok.

Något lånat

Lite lånade bilder från diverse bravader.

 
 
 
 

Känner att nacken är stel och värker och det är dags att krypa ner under täcket och ta igen några timmar. Hittat en bra remix på modest mouses float on av goldspot och kan inte annat än må bra när jag hör hello med Martin Solveig. När man lyssnar på den kan man tro att den handlar om campussyndromet.

Yeah, I think you’re cute, but I really think that you should know.
I just came to say hello, hello, hello, hello.

Nattipuss.

haha

 

Som sagt dagens underhållning funny talking animals & sedan Björn Gustafsson. Tiden går fort när man har roligt.

Lars will float on ok

Gårdagen var fantastico,trots en viss trötthet efter föregående dag. Det blev inflyttningsfest hos Emilia och sedan Sivansgalej. Fick förklarat synder och blivit förlåten av en munk, det är inte varje lördag det. Sedan hade jag ont i fötterna och klarade inte av att dansa ett steg till så begav mig hemåt. Började baka sirapskakor vilket höll mig sysselsatt till halv fyra på natten. Snilleblixt jag fick då de var tänkt till ngn specifik. Ångrade mig sedan dagen därpå, inte jättesmart idè ändå kanske.Blev lite delat resultat, knåda deg var mindre roligt än planerat.
 
Emilias nyckel mötte ett mindre roligt öde då den by mistake ala Antonsson
hamnade i Emilias drink.
 
En möjligen mindre nöjd Emilia?! Eller smakade drinken bättre?
 
 
Min älskade ring gick sönder igår dessutom.. Är faktiskt väldigt ledsen
över det nu kan jag ju inte få tag på en ny.

Har haft den perfekta dagen efter dagen. Frukostmöte i vanlig ordning med massa roliga youtubeklipp med talking animals, Björn Gustafsson mm. Skrattar ihjäl mig. Björn är för bra för att vara sann. Förstår varför alla killar hatar honom... Sedan avslutades dagen med Sunes sommar. Skrattar än en gång ihjäl mig.

"Sol i sinne, brun inne."

"Lars will float on alright" (Modest mouse- float on, Lars remix)

Gratulationer till Matilda

Idag fyller min fantastiska och otroligt fina vän Matilda år. Du betyder så otroligt mycket för mig du är helt klart guld värd och jag saknar dig massa. Tur att vi snart ses igen. ♥

 
 
"Vad står det? Det kurrar i min mage?"


Last supper

Hade en bra gårdag med en oväntad vändning och ärlighet är det som jag alltid värdesätter nu fick jag ärlighet rätt i facet. Lättnad och tyngd på en och samma gång. The last supper better taste really good.
 
 
 
 
 
 
Tur att man åtminstone har sin humor kvar i behåll..

Har käkat brunch på ett crowded sivans kanske inte helt "Det bästa som finns" längre. Men mysigt precis som allt annat jag och tjejerna tar oss för. Sitter nu och känner mig fet och trött. Kaffe och godis för att motivera mig. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Emilia och det gamla vanliga utgång på Sivans.

Whats the point, min melodi. Symboliskt och asbra. Hela Campus och Campussyndromet är ett pussel med för många bitar som helt saknar logik. Det är tröttsamt att alltid vara den som är den. Skiter i det och fortsätter. 

Mina vänner är sådana klippor vill inte ens tänka på hur livet hade sett ut utan er. Pusspusspusspusspuss.

Nu- dags att göra ett försök till att se human ut & stabilisera magen.

Hej hej

Syndat återigen och införskaffat en ny blus som jag bär för tillfället. Känner ooo vilket bra köp. Ni får se, another time för nu börjar jag att bli ivrig för att korka upp och låta fredagen ta mig med storm. Jo jag inser också att det här inlägget var relativt lönlöst. Schysst att säga hej hej iaf!

Ses i dimman!

Fredagmorgon

Hm mogen jag känner mig idag. Gick upp tidigt tog en springrunda, kom hem duschade varmt åt gröten kollade på nyheterna klockan är 9.36 och jag har varit uppe i två timmar, helt frivilligt. Låter inte helt som jag. Ska vila ngn liten timme och sen åka till stan och sen ikväll är det partaj. Det låter lite mer som mitt vanliga jag.

 
 
Har sagt det förut och säger det igen. http://weheartit.com
Jag älskart. Får alltid inspiration av alla vackra bilder.


Yeay. Äntligen fredag. Känner på mig att det kommer att bli en fantastisk fredag!
X

Så dansar vi till dansmusik igen

Blev smått rastlös. Med min nya app passade jag på att ta kort på diverse prylar i mitt hem..

 
 
 
 
 
 
Får bli en tidig kväll till sängs och en tidig uppstigning imorgon ist.
Äntligen Fredag! Känns som igår det var det sist dock. Hej vad tiden går.

"Så dansar vi till dansmusik igen"

Förtjusande att Johnossi ska komma till Kalmar dessutom. Nära. Fantastiskt. Får vända lite på mynten känner jag. En tripp till Norrköping i April är också väldigt önskvärt.
X

Najs apps

Gårdagen: Mötet med mysutskottet var mysigt, givetvis & kändes som att det fanns bra planer på g inför framtida söndagar främst. Käkade dessutom galet goda köttbullar. Jummie! Var sedan utgång på tal. Var dödens trött. Springa skulle jag och Maria göra också. Vilket jag kände att jag inte orkade men.. det blev faktiskt en kvällsrunda runt sjön och ingen onsdagsutgång. Oväntat!

Dagen: Morgon med 20-tals film (körkarlen) lite långrandigt men ändå intressant. Sedan föreläsning återigen i ämnet film med ljuvliga Dagmar. Fixat nya appar, en som är en galet bra fotoapp så kommer förmodligen att landa massa tjusiga pics på min blogg i framtiden.

 
 
Braiga fotoappen ala Memlan.
 
Annan fotoapp som jag fixat all by myself. Ich liebe. 

Upptäckte först igår hur hightech min mobil egentligen är. Har ju alla möjligheter i världen, har inte varit typen som brytt mig förut har mest känt att man kan glänsa med att veta väderleken åtminstone om man känner för att inflika med något smart. Men nej nu känner jag att jag blivit inspirerad. Ring mig om en vecka så kanske jag är the teknikfreak.

Pöss & kräm


Flitens lampa glöder

En man kommer nog att bli ännu svårare att finna nu. Med tanke på att jag nu kan byta glödlampor totally aléna så kommer han nog att känna sig omanlig i min tillvaro.. Min badrumslampa lyser nu starkare än någonsin förr.
 
 
Tog mig an att baka lite niggahballs (Nämeeehh? Ja fy mig fy..) inför kvällens
möte med mysutskottet. Perfekt timing att Jossan också hade bakat det till dagens
frukostmöte. Mina inte ens en tredjedel så goda. Men men.. Får springa av allt sen.
För ikväll ska banne mig jag och Maria ut på en springtur.

Skulle ha lånat en annan bok men lånade ist en skådespelsbok i brist på praktiskt
arbete kör vi på teoretiskt tills vidare..
 
 
Tvungen att fota av lite inspirerande tidningsuppslag i Elle.

Näe nu är det dags att göra sig fix för kvällens möte med Smålands senaste utskott, mysutskottet där vi ska fixa mysiga grejer. Lovely.


Klackarna i taket en tisdag?

Mådde inte förjävla bra igår. Mina kära tyckte att utgång var en lysande idè. Aldrig i livet sa jag. Men en stund senare var allt som var mindre bra förträffligt mycket bättre. Drack ett par glas vin och joinade mer sansat och relativt nyktert en utgångstisdag på stallarna. Dansa det är aldrig fel det.

 
 
 
Lagom fullt bord...


La typiskt

Får inte loss själva "lamplampan" asså typ skärmen.. Sitter som en smäck. Eller så gör den inte det. Smyger runt lite med rädsla för att få den i huvudet och tuppa av. Shit vad jag känner mig som Nasse räddhare. Det här är inte helt bra för mina nerver.


Blåser ju inte medvind direkt..

Perfekt fortsättning på min trötta dag.. Virade in mig i en filt, läste Elle och slöade. Insåg att det bara var en liten trötthetsreaktion som jag gick igenom filifiserade kring alla världens frågor allt från vad ska det bli av mig i framtiden? Vad ska jag göra i sommar? till djupa jobbiga grejer till att sedan gå tillbaka till mina vanliga tankar och beslutsångest över vilken sås jag skulle ha till min sallad, hur äckligt jag tycker det är att steka bacon och mitt i min lugna matlagningsro så sa det POFF! 

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisen. Där gick badrumslampa nummer två! Lever nu i mörker utan något som helst ljus på badrummet och ingen hallampa/kökslampa. Preciiiiiis vad jag inte kände för just nu.

 

Helt ärligt så anledningen till varför jag tycker att det här är så jobbigt och varför jag inte fixat min hallampa utan gått utan den i över en månad är för att jag har lite skräck för det här med och byta glödlampor. Mm jo men jag vet jag är typ rädd för allt. MEN tror lite att jag ska få en livsfarlig stöt... Så har suckat extremt högljutt. Men nu har jag tillslut iaf skruvat loss lampfan och tänkt att imorgon ska jag bege mig till ica och sen ska det lysa klart i hela 75:an igen.

Men nä ska väl inte ropa hej än.. Ska ju först köpa rätt glödlampa. Sen skruva i den rätt och.. halledar ibland saknar jag att bara ropa "PAAAAPPPPPAAAAA!" så får han fixa det.

Fan jag har för stora bröst för att göra sånt här alltså...


Uäää

Tvekar lite med tanke på att jag kommer att låta som världens tradigaste. Sjukt oinspirerande tjej. Måste ha lite ny energi och ny inspiration. Har en dålig och negativ känsla i min kropp. Grundas säkert helgen som varit.
 
Konstigt februari må vara årets månad med minst antal dagar, ändå känns det som den längsta. Hatar det så. Men jag ska återkomma när jag lika vettiga saker som alltid annars att komma med..

Har iaf varit på introduktion för min nya kurs grafiska designverktyg idag. Fick smått panik. Med mitt obefintliga tålamod för tekniska prylar så ja det lär bli en rejäl utmaning helt enkelt.

På återseende
/Eder triste vän

Cirkus

Ytterligare bilder och update som kompensation. Igår var jag så otroligt hypad från att ha suttit dödstrött med noll energi till att bli som ekorren i på andra sidan häcken efter att han har druckit cola. Idag har det varit lite likadant som en cirkus med mig Frida och Jossan som skulle gå på stan.

Herregud va dumma vi måste ha sett ut står och pratar alla tre i mun på varandra, överenergiska, skämtiga och skrattiga, högljudda och det kommer inte ut mycket vettigheter bara massa ljud och trams.
"Vi är som tre små djur."

 
Tjuvkik på dagens inköp. Långklänning och solbrillor love love it. Nu får
det tamejfan snart vara lite vår.
 
En ljus lägenhet & solsken satt dock väldigt fint denna söndag i ära.
Fick inspiration och lånade en superfin klänning av memlan igår.

As you can see...
 
Fick grattiskort från ma & pa i fredags namnsdagen i ära!
 
Fortsätter att traska på den oväntade stigen. JAG lånade en bok på
biblioteket, i studiesyfte förvisso. Smart att låna böcker egentligen.
 
 
 
 
 
Slutligen bilder från onsdagens utgång. 

-Nej nu ska vi inte prata mer om killar..
-Tystnad-
-Har vi inte så mycket att prata om då eller?




Hela livet blev en helg..

Möjligt att jag varit på lilla latsidan när det gäller bloggandet. Har haft att göra för ovanlighetens skull, och nu på helgen ja det är ju då som jag kommer till liv som allra mest. Har varit en fantastisk bra helg med helvilda utgångar fredag såväl som lördag. Är helt slut och hjärndöd för opigg för att komma på något bra att skriva.

Frida Antonsson-Alltså vi sitter inte i havet direkt. Vi har ju minttun.

 
 
Blev ett och annat försök till gruppbild. Diverse reslultat.
 
 
 
 
 
En bild säger mer än tusen ord?

Josefine Ahlstedt- Ja men vem bryr sig om det om hundra år?

Vad är det med att kläcka ur sig ordspråk som på löpande band?


=S

Kan inte hjälpa att lägga märke till den haltande och stelbente unge man som har gått förbi här utanför tre ggr idag.. Ja jag vet det är synd om honom men kan inte hjälpa att jag blir lite rädd känns lite skräckfilmsinspirerat.

Nej dags att släppa allt som har med film och göra.

Fredag inte helt av det vanliga slaget.

Nu hemtentan som jag har andats och levt kring den här veckan inskickad, kan aldrig frångå att man aldrig känner sig helt klar eller helt nöjd men det är bara att skicka in och hoppas på det bästa.

Så nu är vinet och ölen lagt på kylning och det är dags att göra sig iordning för galej av välförtjänt sort.

Dagens namnsdag kan jag även meddela att det är FRIDA. Det ska också firas. Givetvis. Ännu inte försent att säga grattis. Skäms om det glöms...

Imorgon blir det tentafirande nr2, den här helgen kommer att bli helt i min smak.

Tentaplugg

JAG ORKAR INTE SITTA INSTÄNGD OCH TENTASKRIVA MER.

Ploppar ur mig filmtermer, metoder, tekniker och jox på löpande band. Helt slut. Kan det inte bara vara fredag snart? Fredag som i tentaklar och som i festredo.

Tillbaka till verkligheten. Efter lite kaffepaus.

-Det rimmar på fästing! Eller nej det gör det kanske inte..
-Fästning?!

Haha väldigt underhållande att spela med andra ord med Sofia inblandad i måndags iaf.

Somliga går med trasiga skor..

Allt hänger på skorna?
 

-Han hade så fula skor bara!
-Vad hade han för skor då?
-Men såna skor som jag hatar typ.. Sneakers, gympadojor aktigt.
-Vaddå som såna där springskor eller? Såna sketfula?
-Springskor? Näe vem fan går ut i det? Då e man ju störd. Då skulle man ju inte ens
gå hem till honom från första början!

Nä helt sant =) Dagens unga män alltså... Hur svårt är det egentligen att klä sig någorlunda, inreda en lägenhet någorlunda fint & laga förträffligt bra mat? Om det brister redan här.. hm..

Puss & god natt.


Mot oändligheten och vidare

Hade en mycket mysig och bra gårkväll (vet att man säger gårdag om man säger gårkväll är kanske tveksamt, möjligen att det var mer hittepå än svenskt korrekt.) middag & spelkväll med ett glatt tjejgäng. Idag har fortsatt projekt hemtenta i ämnet film. Sakta men säkert går det framåt. Vågar kanske inte ens säga säkert, helt ärligt.

Efter att ha tröttnat på ägg passade jag på att scrambla fyra stycken, bara för att de skulle ta slut. Mätt som aldrig förr. Så nu börjar avvänjningen är helt i brist på inspiration till nya lunchvanor. Men hittade tom en fjäder på mig själv idag, så kände att nu e det dax.

 
Skulle lägga ut en bildbevis bild på mig själv osminkad, men det har jag inte gjort..
Istället bjuder jag motvilligt på en osmickrande bild på mig själv efter
kvällens springtur, röd, trött & dann. Så passa på att enjoya för ngt
liknande lär inte hamna här igen.

Skämde ut mig också.. Isbana på väg mot sjön. Fick möte och vad händer? Drattar på röven och glider rätt in i ett träd, redan där kände jag att nu ger jag fan upp den här skiten. Men då hade jag ju behövt ha sälle med mötet som blev ett vittne för pinsamheten så fick så snällt kana vidare och pinna på...



Valentin vem?

Vet vad det är för dag idag. Är fortfarande singel och är helt utan hemliga beundrare , ohemliga beundrare och inga romantiska förtelser kommer att ske. MEN man kan väl "fira" andra saker och fokusera på det befintliga istället för det obefintliga. Det är inte helt tokigt jämt att vara singel heller man kan t.ex. sitta i soffan och frossa i sina mjukisbrallor och ingen bryr sig!
 

Näe.. Det är sånt bekväma par gör. Som singel har man inte råd med sånt då måste man ju vara snygg och snärt för att få männen hem från krogen.

Aja det är ändå inte så tokigt jämt..

Nog om detta nu gäller det att sätta fart, mer kaffe och sedan studier.


?

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle skriva följande rader, det är knappt så att jag tror det själv.. Men jag tror att jag har förätit mig på ägg.. Jag tror att jag måste ta en liten äggpaus.

Vad ska jag nu äta till lunch?

Vet inte riktigt med vad jag ska säg måste nog smälta det här lite...

boys boys boys

Är dödens trött och fryser fortfarande från kvällens promenad något kallare än väntat. Zappade förbi Mauro och Pluras kök ät Jossans place tidigare och fick en skymt av Markus Krunegård. Oerhört snygg man.

 

Förut hade jag en tendens att alltid jaga efter "Kim Källström" killar. (killar som ser ut som Kim) På den tiden fanns det massor man kunde se flera stycken på en kväll. Nu vet jag inte hur många ggr jag har hört mig själv säga: "Fan vad snygg han var! Liknar Johnossi John." på den senare tiden. Alltid har man ngn period eller "genre" som man kör in sig på. Korta killar, långa killar, killar med hiphop brallor, utländska killar, killar med långt hår, killar med kort hår, killar med rakad skalle osv osv. Har betat av de flesta genres vid det här laget.

Well well nog om det. You know me, kan prata om män all day long.


Helgens bravader

Är tillbaka i Växjö efter en livad, mysig och rolig helg i Kalmar. Man vet att när man ska festa med Matilda och Malin så blir det sällan lugnt. Dess värre var jag ingen hejare på att vara framme med kameran och ta lite bilder. Kameran protesterade och mobilen var inne på sista sekunderna av batteritiden. Så blev endast några små bilder, tagna på samma plats vid samma tillfälle. Visst är jag underbart ambitiös?!


Fredag- snöstorm. Lördag-sol. Söndag-sol. Like like like. Här ser ni Kalmars
centralstation.
 
Skulle bara fota några ankor (fick inte ens med dem på bilden) och fick
syn på Kalmar slott. Tjusigt. Lite intressantare än ankorna möjligen.
 
Om jag av någon anledning skulle tappa bort mig skulle jag bara ta riktning.
Som tur var följde jag flocken och slapp gå vilse.

Bilderna visar då mina tre riktningar 1.rakt fram 2. Höger 3. vänster. aja så länge man försöker så..

Utgång lördag Malin stod för förfest i korren & det blev allt annat än lugnt. En liten skara utav de kära helsingborgspågarna var på plats. Hinner knappt ens hälsa innan Andy langar över ett glas med pucko+minttu. Vid det här laget vet ni ju hur det brukar gå så ja.. Resten kan ni nog räkna ut på egen hand.

Har varit en toppenhelg hur som. Bra utbud på stekare & lammkött, vem hade kunnat ana det?
Nu är det back to reality blir en kvällspromenix runt sjön med Qvant och imorgon och resterande dagar i veckan ska det studeras hemtenta på heltid.

Puss & adjö!


Där vindarna viskar mitt namn

På plats i Kalmar. Malin fixar sig sen är det dags att dra ner och göra stan och sen kommer Matilda och ikväll väntas även ytterligare celebert skånskt sällskap så kvällen kommer att bli livad det vill jag lova er. Gårdagen bestod av lite tacoskäk och sedan lite pubhäng.

Gillar Kalmar mycket fin stad. Ska bli trevligt att möta staden igen med lite solsken en dag som denna istället för gårdagens snöstorm.

"Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull"

Var så mån om att inte glömma vinet igår så glömde helt allt annat. Vinet komms ihåg men saker som mobilladdare, handduk, shampo & balsam, varma kläder, vettiga kläder glömdes helt bort.

På återseende.

Mot Kalmar

Adios las Campus and hello hello Kalmar. Nu har jag nog lite bråttom egentligen. Faktiskt. Men jag är taggad inför helgen och jag är impad över dagens effektivitet, kalla mig blixten. Fast ja precis exakt allt som jag hade tänkt hinna med hann jag ändå inte helt med. Men ja bråttom var det ja...


Just do it

Ni kanske trodde att det var lite utav once in a lifetime. Kanske trodde jag också det egentligen.. Men nähedå jag fortsätter att göra märkliga ting. Tänkte stiga upp tidigt imorgon och springa igen & fixa med massa grejer innan jag åker till Kalmar. Sedan kände jag nä fan jag pallar inte.. Jag springer NU. Så 20.20 på med grejerna och helt plötsligt så gick det på automatik så jag sprang runt sjön utan ett enda stopp.

Vet inte vart min diceplin helt plötsligt kom ifrån men jag är iaf stolt över mig själv.

Bildupdate från gårdagen (taget med mobilen)

 
 
 
Såg massa gubbar som pimplade och hade sig när jag Frida & Memlan
var ute på promenix. Svårt att tro att det här var igår när marken idag är
täckt av snö & slask..
 

Är du arg Lars?

Lille charmör där..

Nästa vecka är det tentavecka. Kom sisådär inte alls långt med hemtentan idag. Hade behövt en riktigt bra utmaning till nästa vecka som pepp. Ska tänka på det och påpekar (toktjatar) åter igen hur glad jag hade blivit för lite tips. Vi pratat mänskliga saker inte som att hångla upp en främling på bibblan Frida Antonsson...


Joxigt inlägg

Skönt att få en skymt av solen igår, fick åter lite hopp om livet. Möts av slask och snö en dag som denna. Tillbaka till noll. Allmänt förvirrad och känner brist på spänningen och väntan på att något häpnandsväckande ska hända livet. Kanske ska man utmana ödet det värsta är när man inte vet riktigt hur...

Men ska sätta igång med seriösa livet ta en titt på feta hemtentan i filmen & sedan imorgon bär det av till Kalmar och hälsa på kussi och lördagen blir det kära återseenden. Pepes dj:n & killen med saxofon kmr vara där kommer inte att kunna bli annat än bra.

 
 
 
 
 
 
 
Kände bara för att rota lite i arkivet och bildkötta lite & känna nostalgin.
"Lämna det bakomförflutna framför dig." Eller hur är det nu?
Ibland kan det vara skönt att bara fyllas av gamla minnen och bli varm
inombords. Kärleksjox & brist på roliga kommentarer? Har ni tröttnat.
Tålamod tålamod tålamod.

Känner själv att jag är lite luddig, förstår om ni inte fattar ngnting av ovanstående texter...


Come around sundown

Kings of leons senaste. Galet bra, fylls av kärlek och blir lika glad gång på gång.


Las naturales

Jag har gått osminkad hela dagen! Tack för ert fina stöd. För er som har svårt med ironi så kan jag ge er lite vägledning om att jag var ironisk där, för är förmodligen bara jag som bryr mig. MEN jag ger mig själv all cred i världen då jag just är fröken som aldrig går utan smink inte ens till ica knappt ens att jag går utanför min egna dörr utan smink.  

Idag gick jag dock på mässan (kan inte stava till dess namn) i K-huset. Där det var tjockt med studenter. Massa snygga studenter. Personer som jag alltid vill visa mitt allra allra snyggaste för gick jag idag totalt osminkad inför. Så även om hela världen tycker att det är shit the same med eller utan smink så känner jag mig så jävla bra.

 
Las naturales. Dagens passande bild. Hade inget eget att komma med
idag heller.

Nu däremot är sminket på, håret ska fixas och outfiten ska på utgång på ingång. Det är onsdag blir en utgång av det lugnare slaget men det finns saker att firas. Har även haft vårkänslor idag, sägs att det ska snöa imorgon så gäller att ta vara på det. Har även kollat på bästaste Johan Glans med Frida skrattade så att tårarna rann vid ett flertal tillfällen.

PUSS


Baka baka liten kaka



 
Med risk för att faila så gjorde jag bara en halv sats sirapskakor.
Helt skamligt blev det nog inte ändå. Känner att jag har aktiverat mig väldigt
väl. Jösses vad huslig jag är nu förtiden.

Har även avfärdat en del Twin Peaks avsnitt. Alltför längesen följa serier går det mindre bra med sen jag kom till Växjö. Men vi är nog mysterierna på spåren nu Agent Cooper och jag. Agent Cooper & Lars det ska nog mina potentiella blivande fiskar heta.

God natt på er.


Of all the fishes in the sea

Igår sa Frida på skämt att jag borde skaffa en fisk. Eller två så att de får sällskap. Ju mer jag tänkte på det desto mer kände jag att jag faktiskt vill ha två fiskar. Lite sällskap. Får se hur det blir med det vad det finns för möjligheter vad det kostar osv.. Men när jag skulle googla fisk så såg jag på googles startsida att det var med fiskar som tema. Såg det som ett tecken...

 

 
Finns bara ett litet krux.. Kommer förmodligen behöva fiskvakt över sommaren
Doris lär inte låta firrarna vara ifred en längre tid.

Nu ska jag nog ge mig på ett försök till att baka igen sedan göra min daily ab workout, app som jag laddat ner. Gillar det här med appar, Memlan har öppnat en helt ny värld för mig.

(Bilder från weheartit.com, btw!)

Betuttad

Har haft en gästföreläsare idag vid namn Lars. När jag hörde att han hette Lars, jobbade med film och filmfestivaler så fick jag upp en bild i huvudet av en tjock, komisk och kunnig man 40-50 år gammal. Men visade sig att denne Lars var sexigt kunnig, skitsnygg, charmig och rolig. Blev smått betuttad.

Och jag har faktiskt inte gått osminkad idag, har dock skalat av en del och inte använt mig av så mycket smink men det var det förmodligen bara jag som märkte. Imorgon blir osminkade dagen.
 
Misstänker att ni inte ser skillnad men så här har det åtminstone sett ut
dagen till ära.

 
Såg världens läskigaste katt (bilden ovan) satt och stirrade på mig
och Frida utanför hennes fönster. Brukar aldrig bli rädd för katter men
kändes som att just den här var ute efter mig eller ngt.

Ny utmaning

Antar din utmaning Marre om att gå osminkad, det kan vara bra för en sådan sminkfantast som mig. Så det blir nästa grej. Ska se imorgon om det blir då eller om det blir en annan dag i veckan eller om det kanske tom blir fler! =)

Känner att jag vill ha fler utmaningar & projekt så kom kom med ett förslag!


Dagens utmaningar!

Har klarat av mina två egna utmaningar, bakade scones. Råkade glömma att hälla i havregryn och det blev lite väl smörigt. Men annars är jag nöjd. Ska ju ge mig på sirapskakor men det där med att knåda deg var inte helt min grej så det blir en annan dag!

Enligt recept skulle det bli åtta stycken. Gillar rejäla grejer så knådade
ihop till fyra st ist.


Annars idag har tvättmaskinen (som ser ut att vara från 1800-talet) jävlats med mig. Jossan och Frida har varit till sällskap också, storhandling blev det. Hade ju bestämt springdejt med Maria, men hon gav återbud. Mitt vanliga gamla jag hade förmodligen struntat i det. Men jag kände att jag ska ta mig fan göra det.

Överlevde. Blev omsprungen av en och samma kille två ggr. Andra gången kutade han för livet men jag såg faktiskt att han gick lite längre bort när han väl kommit förbi.

Blev riktigt peppad, tror nästan att det kommer hända igen & då ska faktiskt min springkompanjon med!!!
Så nu kan jag sova med gott samvete.

Utmaningar

Är lite inspirerad av Gynnig och hennes Gynning testar. Känner att jag också vill börja utmana mig själv. Så det ska jag göra. Ni får la se hur det går på bloggen egentligen är det mest för mig själv för att låta februari och mars gå utan att jag blir tokdeprimerad. Ni är hjärtligt välkomna att komma med utmaningar. HIT ME HARD. Om ni vågar...

Har ju redan två utmaningar som väntar redan idag...


Grattis Doris

Idag har Doris namnsdag! Tror inte att hon märker av det spec mkt egentligen. Men jag saknar henne lite extra.

 

Och så var vi där igen...

Var en otroligt lång gårdag gick upp. 04.00 och när jag la mig inatt vet jag iofs inte omkring tre skulle jag tro. Vaknade med känslan "fy fan det sista jag vill är att dricka ngnsin igen." Möter sedan en syn av en kundvagn fylld av alkohol. Men det var en kul gårdag hur som.
 
Hade kanske räckt så? Minttu kan göra livet alltbra roligt ibland.

" Oh vad jag gillar honom. Inget kärleksmässigt utan bara mänskligt. Eller nä.. Vad heter det? Vänskapligt. Vänskapligt det va det jag menade. Jag älskar honom!!!! Nä va sa jag nu? Det gör jag ju verkligen inte alls."

Vettig monolog? Helt otroligt vad dum jag är ibland.

Har varit och kollat på Memlans lägenhet idag. Så mysigt. Och fått ännu mer av de fantastiskt goda bulllarna. Imorgon ska jag också göra ett försök med att baka. Får vi la se hur det går. Kan ju inte påstå att jag är sådär grymt huslig.

Puss & godnatt

Annons.

Har inte spec mycket att säga för ovanlighetens skull. Sitter mest och klurar inför morgondagen att gå upp när jag normalt går och lägger mig en lördag känns väldigt märkligt och jag nojar mig en aning. Måste planera allt in i minsta detalj för helt klar i huvudet lär jag inte vara när klockan väl ringer..

Känner av ett visst begär efter vår, nya kläder, nya skor, livemusik & nya soffkuddar. & tulpaner. Tulpaner vore väl en perfekt grej för att pigga upp. Har inte ens ngn lagom vas... Känner inte att jag har råd att försörja mig själv. Någon annan som har lust?
 
En glad, vänlig, humoristisk, otroligt lydig och skötsam samt anpassningsbar
tjej på 21,5 år söker ekonomiskt bidrag & kanske borde jag söka mig en
man när jag ändå är på gång?

Hm förbereda klart inför morgondagen kanske? Vad kan vara lämpligt att ha på sig om man ska åka buss hela dagen? Aja först ser jag fram emot en mysig hemmakvällsfredag med vänner & tacos.

Puss o hej



Onsdagsaktiviteter

Drömde inatt att jag blev inlåst och sedan lyckades rymma och sen blev jag jagad istället. Drömmer det ganska ofta så känns som att jag en dag faktiskt kommer att bli jagad och att jag ska veta exakt hur jag ska göra för att lyckas fly. Känner dock på mig att sån röta som jag har i mina drömmar kommer jag nog inte att ha jämt.

Picturetime.

 
Var på inflyttningsfika hos Emilia igår. Hur mysigt som helst och en väldigt
fin och trivsam lägenhet.

Glass med varma hallon. Jummie. Maria ville helst inte vistas på bild denna
dag men jag lyckades få ett litet smygfoto & min lilla blogg är ju inte fejjan direkt! :)
 
Lilla Idis på förfest hos Jossan även fast Jossan sprang iväg på möte och
inte var där hela tiden.  
 
 
Maria som ni kanske är helt vana vid att se henne, åkandes bräda.
 
 
Elin och Jossan gled in på skateboarden nyss hemkomna från mötet.
 
 

Well well. Nu är det ordning och reda minsannedar. Tom min granne hälsade glatt på mig idag och bara det är väl fantastiskt. Funderar nu även på att fixa en helt ny blogg får se hur det går med det.

Imorgon är det planerat en mysig tacokväll & sedan 05.00 lördagmorgon så går bussen mot Deutchland med sedan en omsvirning och raka spåret mot Sivans. Det får vi verkligen se hur det kommer att gå.

Nu tar jag nog förnuftet till fånga och joinar sängen.
X

Nöjd nöjd nöjd jättenöjd

Sitter här väldigt nöjd. Har haft två jätteinspirerade dagar mitt nya liv har tagit fart. Har tagit tag i behövliga grejer och Klubbs första möte igår kändes toppen, megahärlig energi och det känns som att vi kommer att fixa mycket spännande saker. Sedan en utgång igår med vilda vänner. Älskar onsdagar och ack vad roligt jag hade.

Sedan två stycken gästföreläsare idag som var väldigt givande. Skönt att få lite inspiration och peppning för framtiden.

 
Har inte hunnit lägga in de nya bilderna än. Men de är befintliga och de
kommer att komma. Promise. Så ist blir det en bild från förr på mig
(den pluttiga bebisen) & mina storebrollor.

Men nu ska jag städa upp lite, äta lite och nappa lite. Sjukligt trött måste jag nog ändå erkänna att jag faktiskt är. Som en bra grej i det nya livet btw kan jag även säg att jag och Maria har bestämt att på måndag ska vi ut och springa. Nu är jag faktiskt totalt oironisk. Är inte säker på att jag kommer att överleva. Tycker man då om mig bör man kanske vara lite nervös på måndag. Med all rätt...

På återseende.

Februari februari ack vad jag hatar dig

Första februari. Om det märks? Oh yes. Förmodligen årets tråkigaste månad. Tur att det även är den kortaste.
Är hemkommen från dagens föreläsning, ganska så sysslolös, oinspirerande väder och har diskat så vilt att jag skvätt vatten över hela golvet och sen gått i det.

 
Kate Moss. Hade inte kunnat hata henne mer för att vara
på tok ens för snygg.

"Alltså jag försår inte riktigt vad han tänkte med där.. Han är typ gucci och jag är H&M."

Du är så gullig du lilla Josefine. Vår kreativ gårdag slutade med att Jossan kom på den braiga idèn att öppna upp en videoblogg, http://screwhollywood.devote.se

Näe nu ska jag fila lite på mitt cv, dricka kaffe, diska (igen), dansa och sen se vart det tar mig.
På återseende om du så önskar!


RSS 2.0