födelsedagsfirande

Vi firade alltså Matilda igår. Fick världens finaste och mysigaste brunch. Champange och jordgubbar, inte fy skam. Sedan kom gästerna, jag fick det ärade uppdraget att vara toastmaster, tänka sig. Hoppas att du hade den finaste dagen min vän. Looooove you! ♥

Blev glad att min älskade Jocke slog en pling också. Saknar dig pysen.

Nä sova var det va?!


Igår var toppen, eller?

Jag hade tänkt att inte bli så himla askalas. AS IF. Jäfla minttu skyller jag på. Har spräckt displayen på min mobil, tappat bort mina skor, slarvat bort mina glasögon (Som jag precis hade köpt och som var min supriiiiise) la 80 spänn på garderob på tivvan. Men jag tror att det var en bra kväll iaf.

Sitter sedan på tåget och snackar högt och tydligt om gårdagen, bakis och ser ut som f-a-n och när jag ska gå av så ser jag.. TIMO RÄISÄNEN. Mitt liv är så sjukt. Han är den bästa som finns. Undrar om han hörde min ringsignal :)

Haha tittade min mobil, dog i garv sjukaste svars smsen.
-Var är du?
-A
-Var är du någonstans?
-I mitten på dansgolvet.


Tappade min väska också utan att märka det, så en tjej skrek efter mig "Du tappade något!!!" Jasså minsann det gjorde jag.

Nu ska jag sätta på mig pyjamas och soooooova.
God natt.

Lite bortkomna bilder.

Lite andra bilder..


En del av de fina blommor som jag fick efter min föreställning. Plus vinet! :)


Fick en kaktus av Sarah! Den har tom börjat blomma. Så fiiiiin. :)

 
Köpt en ny väska och och örhängen från H&M. Plus att jag fick den fina börsen från Friis company från mamma. Själaglad! Men nej det är inte det som jag äntligen köpt, ngt helt annat. mihihihihi.

 
What you give is what you get.

Har jobbat idag minsannedar. Har fått lite tanvärk också. Men idag blir det sängen tidigt, imorgon är en ny och viktig dag. Någon som jag tycker väldigt mycket om fyller ju år. Det ska firas kan ni tro, så lika bra att man börjar ladda batterierna redan nu.

Trevlig helg så länge.
Xoxoxoxo


En dag i Doris värld

 
En riktig liten läslus är hon. Bor praktiskt taget i bokhyllan!

 
Sedär, en liten katt i smyckeslådan. Säger ju att vi ska skaffa ett halsband till henne!


Favvoplatsen på Fridas rum, of course. Dags att ta sig en lur?


Guess what

Jag har denna dag införskaffat ngt som jag tjatat och tjatat om att jag velat ha hur länge som helst. Om ngn gissar rätt på vad det kan vara så blir jag imponerad så att det räcker hela livet ut.

Vem är inte Glee fantast egentligen? Jag älskar verkligen Glee. Speciellt dagens avsnitt. ÄNTLIGEN! Mihihihi.

Rrrrrrranelid

Blir lite chockad när jag hör folk säga att melodifestivalen är dålig i år. Har jag missat något eller brukar den inte vara dålig alla år? Låtarna är väl alltid dåliga..

Satt och kollade på efter tio (förstår inte varför alla skrattar när jag säger att jag tittar på det ibland) Björn Ranelid var där idag. Jag måste bara säga att jag tycker att han är helt fantastisk!!



Har tränat idag igen,tänka sig.

"Kanske är det bäst att jag skriver en bok om mitt vilda svenneliv"
-Snook-1990 nånting

-♥-

Life is fun when its good

"Is high five back again? Yes, I wrote it on my blog this morning."

Om man har ångest för att man har lite pengar vad gör man då? Man spenderar sina pengar på att köpa ett träningskort på friskis och får gott samvete för att man börjat träna. Fråga mig inte vart jag får allt ifrån.. Jag är bara naturligt smart... Nu ska jag bara bli skitsnygg också så är jag så gott som stenrik. Livet är så lätt!

Adjööööö

Pssssssssst

Okej ngt roligt... Har i princip noll inspiration för roligheter så gick in på en gammal goding till hemsida där man alltid kan få sig ett par goa skratt.. www.tjuvlyssnat.se

En mamma ∼40 och hennes son ∼8 sitter och pratar om bibeln.
Mamman: Vad hette Adam och Evas äldsta söner, de som offrade till Gud?
Sonen: Ja, den första hette Abel. Men vad hette den andra nu igen?
Mamman: Ka…
Sonen (entusiastiskt): Ja! Abel och Kabel!

Två barn ~6 sitter på bussen och pratar.
Tjejen: När vi kommer till skolan kan vi leka tvillingar och göra allt lika!
Killen: Ja! Klä oss lika, kissa på oss lika!
Tjejen: Kanske inte kissa på oss lika…

Hoppas fortfarande på att komma ur kiss & bajsåldern. Med tanke på att jag är 20 så är det väl ganska så kört antar jag..
Xxxx

Bring me action

A little less conversation a little more action please!

Ja tack action är vad jag skulle behöva just nu. Tänker inte ens försöka att lura någon till att min helg har varit någonting ens i närheten av händelserik eller spännande. My myself & I har bara väntat ut tiden... Intalar mig själv att man bara kan vänta in the good times. Hade tänkt att möjligen tillföra ngt mer humoristiskt till denna blogg idag. Men lyckades inte riktigt komma på ngt. Får återkomma med det helt enkelt...

"Your that boy. A girl can never forget that boy that she never could have.."

Adiiooos.


Team heart or team brain?

Well well well. Det händer ganska ofta att jag inser att jag har mindre pengar än väntat. Surpriiiise, idag hände det igen. Crap crap! Har dessutom "underhållt" mig med melodifestivalen. Nä okej det var inte så illa som jag trodde. Kände mig som när jag gick på högstadiet igen när Darin skulle sjunga. Blev så nervös att han inte skulle gå vidare. Okej jag är världens tönt men.. Darin är fantastisk. Jag erkänner.

 
At mårten gås. Saknar min skola och min bpg familj.

De säger att man aldrig kommer över sin första kärlek. Jag har tänkt på det en del när det gäller första kärleken till en person, har aldrig kommit fram till om det stämmer. Men kom och tänka på att man kan ha en första kärlek till andra saker. Jag har förälskat mig i teatern och när jag nu sitter och söker utbildningar så tänker jag på om jag ska tänka smart eller om jag ska följa hjärtat. Kan man någonsin komma över den kärleken?

Your time is now?!


Lördagstråk

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Dör av tristess. Skulle åkt till Malmö och hälsat på Marie men nu ska det tydligen komma in ännu mer snöoväder och mina föräldrar avråder mig från att åka. Inte ens det de förbjuder mig. Nästan som att ha utegångsförbud. Kan inte vintern bara vara över nu?!


crazy boring friday

Känns lite freaky att sitta ensam hemma en fredagskväll, är mindre underhållen. Längtar tills imorgon!! 

Satt och kollade på the Hills förut idag. Det är så mycket drama (that´s what we love). Från vår synvinkel verkar inte allt så svårt som de gör det till. Önskar att man kunde få se på sitt eget liv utifrån, med en helt annan synvinkel.

 

Kate Moss. En hejare på skandaler. Jag gillar henne. Good looking like no other & style like no other.

Är pirrig av förväntan. För en utav alla mina kärlekar. Kläder. The garden collection för H&M snart snart, det är så mycket därifrån som står med på min "vill-ha-lista" inför våren. Antar att jag måste välja med omsorg..

Lyssna gärna på the fratellis, ett utav mina favvoband.Bra skit!
Byyyyyyee!!

dagens snilleblixt..

Om man ska hälsa på sitt fadderbarn som just varit med om en jordbävning och saknar pengar, kläder, mat, ja man kanske ska ha med sig en present.. Vad kan vara lämpligt? Jaaa, snilleblixt! En parfym!!! Läs själva, jag skäms..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6641311.ab
 

Det är fortfarande helt kaosigt och massvis med snö. Hoppas innerligt att det är bättre till imorgon så att jag kan komma iväg till Malmö och träffa min lilla Märy.

Idag gör jag absolut ingenting, kollat på Da vinci koden och är mest allmänt lat och tråkig... Tiden går så långsamt när man är hungrig. Den går ännu långsammare när man inte har ngn mat hemma och väntar på att ens föräldrar ska komma hem efter att de varit och storhandlat...

Puss & adjö

Doris?!

Även om jag inte är lik ngn annan. Vilket kanske är ganska bra iofs. Så vet jag iaf ngn som Doris är väldigt väldigt lik...



Man kan bara inte motstå..

Hehe, trodde att det var katten i mästerstövlarna, var ju tydligen mästerkatten i stövlarna. Inte helt lätt att vara totalt förvirrad.

ungefär sådär fast tvärtom

Två saker som jag tänkt på.. Ett varför är det ett sånt tjat om att införa en ogilla knapp på facebook? Om man ogillar ngt så räcker det inte då med att bara strunta i att gilla. Eller?

Sedan tänkte jag även på varför det är så att kändisar t.ex. som har väldigt mycket pengar ändå får en massa gratisgrejer och blir bjudna på saker konstant. Varför kan de inte bara betala när de har råd så att det räcker och blir över? Kan man ju ist ge gratisprylar till de fattiga. Och varför spenderar man alltid mest pengar när man har som minst? Ganska logiskt då har man ju mest tid. Saker och ting borde vara lite mer tvärt om oftare.

 
Nina tyckte att jag var lite lik Ebba von Sydow. Önskar att det vore sant men.. dessvärre ser jag inga likheter, förutom det blonda håret iofs. Är nog faktiskt inte speciellt lik ngn alls. Eller ja förutom katten Gustaf klart. Eller ja vi båda älskar åtminstone lasange lika mkt.
 
Gustaf & piff & puff. :)
-♥-

Fridas dag

JAG BLIR TOKIG. Måste det snöa typ jämt? Det här är icke skånelikt för fem öre.

Iaf. Idag är det min namnsdag!! yeaaay. Firade med att gå på väla med nina, vi var mer ekonomiska än vanligt.Är så imponerad och stolt över oss. Hör på detta vi var på H&M utan att köpa en enda grej! Kan inte minnas sist det hände om jag ska vara helt ärlig. Köpte en väska på gina som jag dregglat efter, som present till mig själv...

Aja nu kanske man inte ser jättebra men klickar man därpå kan man checka in på hemsidan.

Nu måste jag medge att jag gjort stopp i toan till pappa, ja det är ju lite pinsamt... Men kan väl inte jag hjälpa!! Puss & hej!
Ahhh juste!! GRATTIS TILL ALLA ANDRA FRIDOR!!
ds.

Det finns ngt speciellt med varje dag

Bara så att det inte uppstår några pinsamheter imorgon.. Jag har namnsdag imorgon!!

Allting som möjligen kan firas ska firas tycker jag minsann. Kan inte heller hjälpa att jag är väldigt förtjust i mig själv.. Men oroa er inte jag är förtjust i många andra människor också!

Kom dessutom på att allting låter mycket roligare om man säger det tre ggr istället för två..
Hejdå hejdå hejdå
puss puss puss
adjö adjö adjö
hej hej hej
=)

På tapeten!

Har jobbat hela dan idag. Fick frågan "Jaha är det roligt att sitta här då?" Finns roligare saker att göra men finns ju tråkigare saker också såklart. Okej följande events peppar jag på vetti sören om jag kommer ha råd med allt men det är en världslig sak.

5:e Mars Emil Jensen på Dunkers i Helsingborg (pris 180:-)

31:e Mars "En krogshow till farsa" med Jesper Rönndahl & Anders Johansson t.ex. på tivoli i Helsingborg
(Pris 150:-)


10:e April  Timo Räisänen på The Tivoli i Helsingborg (Pris 250:-)

Lust att haka på på ngt? Det tkr jag, kan svära på att du inte kmr att ångra dig!

 
Laddar upp en gammal bild på mig och Malin när vi är lite pyssliga.

Har suttit och läst på dagens ordvits igen..
"Den som smygsuper blir hemlighetsfull."

"Klaga inte på snön! I Edinburgh bor 500.000 alla skottar."


Jaja nu håller vi tummarna för att det inte blir ngt snökaos imorgon igen! Jag vill nämligen shoppa...
Adios!

Sommar 2010

summer 2010
summer 2010 by fridalinnea featuring TopShop

Items in this set:
Cayli Tiered Top, $30
Topshop - Saloon Floral Tiered Vest, 22 GBP
1957R THE ROLL SHORT, 24,150 JPY
Zappos.com - Elizabeth and James Mason
Floral Box Cross Body Bag, $55
My wishes for summer 2010. Kan det inte vara lite nära nu eller?

HM love

Jag måste väl medge att jag är en ganska så rastlös person, jag kräver ständig förnyelse och tröttnar lätt. Det gäller nästintill allt i mitt liv. Det är en ganska bra anledning till varför jag älskar H&M så mycket, där kan jag köpa nya kläder lite oftare.
 

De har även en ny funktion på hemsidan som skulle kunna hålla mig sysselsatt i timmar. Man kan designa sin egna look från topp till tå.

Den nya elle tidningen doftar dessutom alltför gott, det är tack vare provet till parfymen Pure från DKNY.Sitter och sniffar hela tiden..


Bättre en semla i knät än ingen semla alls?!!

Snö snö snö. Kan det aldrig ta slut?! Är så trött på vintern. Tröttnar efter en vecka måste man ha vinter halva året då?! Dessutom ska det tvunget vara vinter os nu också. Alla verkar bry sig förutom jag! Gräv min grav, just do it.

Är fortfarande lite halvsjuk, kan man ju lika gärna vara. Dessutom krånglar alla mina tekniska grejer. Min dator är knäpp som alltid så nya bilder? nää det får ni.. ja tids nog. När våren är här troligen. Min mobil lever ju sitt egna liv så ja tydligen får inte jag alla sms och alla får nog inte mina sms heller. Verkade dessutom idag som att min mp3 sett sina bästa dagar. Men... Jag är inte bitter.

Det är ju fet-tisdag. =) Fikade imorse med Nina och Nicky. Tappade dock min semla två ggr.. Mysigt att lukta lite grädde dock.

BYYEEE

the fire went wild

Helgen: Fredag, middag hos nicco med härliga människor och härliga skratt. Lördag, Jobb utan att ställa till allt för mkt kaos.. Ja vad jag vet. Kvällen spenderades hos Nina, spelade spel mm innan de andra skulle gå ut. Jag hoppade det och åkte hem och sov istället.

Nu har jag passat på att bli lite småsjuk. Ont i halsen och känner mig som en zombie ungefär. Hoppas på att det ska gå över och inte bli värre. Drack varm choklad, åt min alla-hjärtans dag choklad och kollade på walk the line i hopp om att friskna till. Fantastisk film. Joaquin Phoenix gör en knappast besviken.


 
The taste of love is sweet
when hearts like our's meet
I fell for you like a child
oh, but the fire went wild..

Ska göra ett nytt försök till att läsa Elle. Sist tillät inte Doris mig hon ville hellre kela. Kommer nog snart att däcka i vilket fall som helst.
Xxx

Fira på ett passande vis!



Ja som sagt igår så var det alla hjärtans dag. Iår tänkte jag sluta sura över det som jag inte har och uppskatta det som jag faktiskt har. De människor som jag uppskattar och som gör livet till en fest. Till en början blev det en fika på Contan med Sarah, Matilda och Nicco. Sedan åkte jag och Matilda hem till Nicco det blev chokladbollar och sex and the city filmen. En toppendag!

  
Chokladbollebakning och tjejhäng. Gjorde även hjärtchokladbollar dagen i ära.

Låtar har önskats. Kör på lite tv-tema.
Glee cast- dancing with myself
Sam Sparrow- black and gold

The Killers-Somebody told me &
Shout out louds-sound is the word
tillhör inte tv-temat men de får vara med ändå.

Käääärlek


Like men? You`re gonna love this..

Aldrig förut har jag varit något big fan av alla hjärtans dag. Måste jag påminnas igen om att jag är singel och ensam.. Men i år så tyckte jag att det var rätt mysigt och valda att bortse faktumet att jag inte har någon pojkvän eller kärlek i mitt liv. Mer om den dagen senare. Tänkte pigga upp er andra singlar med en massa fantastiska män! Man kan se det positiva i allt, tänk att om ni fick chansen skulle ni kunna hångla med dem allihop, då är det rätt skönt att vara singel. Eller hur?!

 
Håkan Hellström. Kim Källström.Björn Gustafsson. Henrik Lundström.Mathias Padin Varela. Joel Kinnaman. Jude Law. Steven Jeppesen. Timo Räisänen. Michael Buble. Ola. Orlando Bloom. Robert Buckley.Robert downey jr.


There´s a possibility

Efter att ha fördrivit dagen på jobbet (lyft kryddhyllor o grejat, snart är jag biff *hoppas hoppas*) Nu ska jag bege mig till nicco snart, få lite mat i magen och få lite trevligt sällskap! Sedan imorgon ska jag upp tidigt igen och jobba, nervös. Risken att jag orsakar fullkomligt kaos i affären är nämligen ganska så stor..

Shout out louds, lätt mitt nya favvoband.



Lykke li- possibility är också så bra att jag typ bara vill böla.

Nä trevlig helg. Höres!
catch my kiss..


tänkte bara..

Sitter och skrattar med mig själv.. Åt ingenting. Klok blir man aldrig på mig. Blev pigg på jobbet och tyckte t.om. att det var roligt.. Vad är det som pågår här egentligen?

När jag hittade min passion i livet (teatern) så tänkte jag att det händer väl alla människor, någon gång i livet. Att man verkligen brinner för någonting och förstår att det är det här jag vill hålla på med. Det blir så självklart då och jag själv vet att jag skulle aldrig bli lycklig av att hålla på med någonting annat. Men så började jag fundera.. Lyckas verkligen alla hitta något sådant?

Känner mig ganska harmonisk & längtansfull..


upp ner, ner upp och upp och ner igen..

"-Tjejer har bara två lägen.. Antingen så är de arga eller så är de kära. Eller så var det kanske tvärtom?
Är du rik?
-Nej
-Känd?
-Nej
-Spelar du i något band?
-Nej
-Men, då kommer det här att bli assvårt ju!!"

-Kenny Starfighter

Jobb måndag. Tisdag så var jag och Nina i Hbg, uträtte lite ärenden och ja.. kanske råkade shoppa lite. Men ja vi stöttar varandra. Vet inte om jag är inne i ngns slags kris eller något, köper bara en massa saker hela tiden... Nu idag så har jag varit hos Nicco, skulle visa Jakob från So you think you can dance (min favvo) å så råkade vi komma in på en sida så nu vet jag vem som vinner season 6! Pajade en del.. Måste medge det. Nu ska jag iväg och jobba några timmar...

 
Olalalala i final i melodifestivalen, inte för att jag har hört hans låt eller intresserar mig för melodifestivalen men jag hur ju en crush på Ola så.. Yeay.

"-Men du rörde väl inte vid den?
-Jo
-Men du tog väl inte i den?
-Jo
-Men du snuddade väl inte?
-JO!
-Men du kladdade väl inte med fingrarna på den?
-JOO!
-ISKO PISKO!!"

hahaha Kenny Starfighter, finns det ngn bättre egentligen?

Xoxoxoxo


Främling i mitt eget hem

Nu är som sagt sista föreställningen av Främling i mitt eget hem spelad på Dunkers. Förmodligen så kommer det att bli någon mer föreställning på Sundsgården för skolan där lite längre fram, jag hoppas det för jag känner mig inte klar än. Men det gör man väl aldrig antar jag. Det har hur som helst varit hur roligt som helst och jag har fått arbeta med en ashärlig ensamble som jag tycker väldigt mycket om, samt vår fantastiska regissör Elin Gillberg såklart.

Nina var gullig och tog bilder på föreställningen i Lördags.

Nästan alla.. :)

 Heidi som rektorn Birgitta.

 
Hemma hos familjen..

 
Ali och hans tankar (jag, Monika & Heidi)

 

Slutet av pjäsen.

 
Jag & Andrè

 

Jag och mina fina blommor. Tack alla än en gång!

God natt alla.


Varför måste helgen ta slut?

Okej, nu till helgen som var helt fantastisk på alla sätt. Lördagen så hade vi vår sista föreställning på Dunkers, det gick galant. Vill tacka alla som kom och förgyllde kvällen, ni är verkligen guld värda. Tack för alla blommor och presenter ni är guld värda!

Erik, Emma,Tony och Sarah körde från Norrköping och kom och kolla. Var helt underbart att ha er här. Ville aldrig att helgen skulle ta slut. Vi gick och åt tillsammans med nästan hela ensamblen på Cantina i Helsingborg. Starkt men gott! :)

 
Emma, Tony och Nina på Cantina.

 
Erik, jag och Sarah på Cantina.

 
Emma råkade spilla ut stearin på bordet och blev väldigt ledsen! Det var inte hennes mening..

Kvällen fortsatte sedan på tivvan där vi träffade många andra roliga kända filurer. En helbra kväll med massvis av dans, skratt och lite minttu. Sedan mitt i natten bar det av mot Torekov där det blev nattmat, nattsvaller och morgonkvistsömn. Inte mycket men lite grann.

Söndagen blev lite slappare och vi kollade på Kenny begins (peppade helt på det filmförslaget), innan hemfärd för mina kära vänner blev det ett besök på Capri med väldigt efterlängtad och god mat!

 
Trötta men glada på Capri :)

 
"Vi måste ju fota vår mat!!" Ja vi fotade iaf Sarahs förrätt, sedan var vi så hungriga att ingen orkade med att fotografera maten.

 
Don´t talk, see or listen?

Saknar redan mina små solstrålar och längtar ännu mer till Norrköping och alla som jag inte träffat på så länge. Men vi får försöka att se till så att vi ses snart! Jag är verkligen bortskämd med fin vänskap, det ska ni veta.
Xoxoxoxoxoxoxo


Im just a lucky lucky girl..

Är helt varm i hjärtat. Hela den här helgen har faktiskt varit helt fantastisk. Men gårdagen var hur bra som helst. Det är så jobbigt när man längtat efter något så länge och så är det förbi alldeles för snabbt. Är faktiskt inte det lättaste att ha så fina vänner som bor så långt bort. Men som mamma sa när hon kom hem idag:

"Vilka vänner du har Frida som kör enda från Norrköping för att de ska få se din pjäs."

Jaa jag är helt enkelt jävligt lyckligt lottad. Får berätta mer later för nu måste jag nog sova är så galet trött. Doris hade namnsdag igår också!!! Och jag glömde det.. Förlåt! Men min bror har namnsdag idag iaf. :) Grattis grattis!

Later!


Snyggful

Det var en mysig kväll igår mycket skratt och skvaller som alltid. Samt mycket gott att äta, givetvis.

 
Jag fördrev ju en del tid igår i Helsingborg och var är bästa stället att fördriva tid på? Jo H&M såklart. Är lite förälskad i allt blommigt. Provade den här skjortan som var lite snyggful egentligen..

 

Medans jag städade så satt Doris och höll utkik i mitt fönster.

Men nu måste jag fortsätta har massor med fix att göra. Idag är det lördag. :) Ja tänka sig att Emma, Erik, Tony och Sarah ska komma idag ska bli så härligt. Synd att Marre inte kunde följa med. :(

Sista föreställningen idag också, känns lite sorgligt, men kan vara så att det blir någon extra insatt..


Money makes the world go round

Förstår inte riktigt vart alla mina pengar tar vägen hela tiden.. Dessutom är mitt bankkort ganska så slitet, borde fixa ett sprillans nytt. Undrar om de kan fixa ett sånt där med pengar på..

Ville bara säga en sak till att jag höll på att trilla igår mitt i Helsingborg. Märk att jag höll på!! Jag gjorde det alltså inte. Jag är smidig som en liten ål alltså.. Ville mest bara dela med mig av det!

Adjökens adjö!!

Fredagsmyyys!

Okej nu är två stycken skolföreställningar avklarade. Känns wonderful med tanke på att det är den svåra biten. Fick fördriva en del tid i hbg innan jag kunde ta ett passande tåg och sen en passande buss till lilla Torekov. En lång dag måste jag medge. Fick handlat en kofta åtminstone.

Doris är så himla vild och pigg nu, hon har ju varit ensam hela dan så är inte så konstigt. Sarah å Matilda kmr hit sen för vi ska äta och ha fredagsmyyyyys så de får hjälpa till och underhålla henne.

 
Tycker om min lilla stolla. ♥

Imorgon är det lördag och jag får fin fint besök. Vad jag längtar!! Ska bli så underbart att ha er här. Är även tid för sista föreställningen imorgon och yes det är utsålt..igen!

Puss, kram & adjö!

Torsdag

Det har varit en ganska så kaotisk dag. Men slutet gott allting gott? Föreställningen gick bra åtminstone och åttorna var inte så hemska som vi hade förberett oss på men ska inte säga för mycket imorgon väntar ännu en skolföreställning. Ska upp grymt tidigt så kan behöva lite sömn är måttligt trött nu. Och mina ben gör såå ont. Men jag är glad ändå för snart är det lördag o då kommer några riktiga finingar!! :)

Vill kanske inte gärna ha en insekt i bokhyllan, om det inte är...

Kanske inte årets mest händelserika dag. Men jag är glad ändå. Satt och kollade på reprisen av Guldbaggegalan, som leddes av Johan Glans iår igen han gjorde ett strålande jobb. När han sa det här så vek jag mig verkligen:

"Jag har mått lite dåligt för hur jag skämtade om Nils Petter Sundgrens ålder förra året, jag vet att han tog illa upp. Men vi pratade lite här utanför förut och jag frågade om han hade sett mammut och han svarade jadå jag har sett flera stycken när jag var yngre."


När jag var och såg snabba cash så blev jag inte bara imponerad av killen längst till vänster (Matias padin varela) för hans skådespel och tagen av hans snygghet (nä man dregglar inte bara efter Kinnaman). Men jag kände ju igen honom också. Enormt mycket. Fick googla honom och barampapaaaa, det är ju han som var den söta killen i nya tider. Så nu fick jag ju det ur mig också.

God kväll på er.
X


Bildupdate

Okej lite bildupdate från de två senaste helgerna.

 

Märy & jag posar med Fredde och Johan hemma hos just Fredde och Johan innan vi skulle ut på the Tivoli. Fantastisk kväll.

Här händer det grejer. Matilda, Krille och Petter och Jockes arm.

Någon minut senare var saker och ting inte lika roligt längre?

 
Det var en livad kväll. Vi låter bilderna tala för sig själva...

 

Lollipopz! Eller sa vi lollipoppz? Bandet jag blev stolt manager för, (finns en facebookgrupp nu också!)

 
Babesen Antonia och Jossan på Morris i lördags när vi var ute och firade Ninas 20-årsdag!

 
Avslutningsvis Jossan & me på Morris. Ser fräsch ut tycker ni inte?

Puss & adjö


Heeej mitt vinterland

Har varit upp i snart två timmar (inte helt skamligt va?!) skulle egentligen följa med Nina till ängelholm. Men ja jag sitter ju här.. Tack vare snön ja. Vi får hoppas att det är bättre tills imorgon! Kan inte minnas sist det snöade så här mycket i lilla skåneland.

Så ja vad ska jag göra nu istället då?

When I woke up tonight
I said I'm gonna make somebody love me
I’m Gonna make somebody love me
And now I know, now I know, now I know
I know that it's you
You’re Lucky, lucky, you're so lucky


-Franz Ferdinand-Do you want to


Ta mig till kärlek ta mig till dans

Har nog nämnt x-antal ggr hur stor fanatiker jag är av so you think you can dance. Blir så lyrisk. Kunde ju knappt bli bättre när de dessutom dansade till Lykke Li idag. Hennes musik är fantastiskt bra! Ännu ett bra exempel på bra svensk musik.

 
Hittade dessutom denna vackra bild på henne.


Living the dream

Idag var jag och Nicco och hälsade på på Sandlyckeskolan (där vi gick låg & mellanstadiet) Det var så roligt, saknar den tiden. De skulle bara veta hur bra de har det. Söta var de också. Speciellt en liten pojke som var lite blyg och skrattade generat när fröken läste upp hans brev.

Efter det blev det hem till Nicco och vi roade oss med Björn Gustafsson klipp. Jag saknar honom kan han inte göra comeback snart? Känner igen mig i hans galna singelliv. Man kan ju göra precis vad man vill. Starka röror... Fällor? Inte nudda golv i sin lägenhet.. Living the dream WOHO!

"Nu måste jag straffa mig! Borsta tänderna och dricka juice!"

 
Om det där ändå vore jag. Måste resa snart!

X

Som en lek med ord..

A lion should never cheat on his wife... but a Tiger Wood!

Varför ska man gå i lera å sörja, när man kan gå på hal is å ha det glatt...

Förlåt kan bara inte få nog av dessa ordvitsar. Nu är det ju dessutom snöstorm..igen. Jippie jippie yeay?! Kollade på förkväll i någon minut, Anders Lundin var gäst och det slog mig han är ju slående lik Robin Söderling (lägg märke till att jag ordvitsade till den lilla meningen också.)

   
Ok kanske inte jättelika på de här bilderna. Men tänk på den.. Anders en liten äldre version av Robin..

Någon som har lust att bjuda mig på en resa till solen?
Bönar & ber.

Ibland är en lögn det finaste man har

Jag vet inte vad jag ska ta mig till när teatern är över. Ska livet vara helt okulturellt och regelrätt då? Eller har någon möjligen något kulturellt litet uppdrag på lur? JAG KAN VA MED! Så du vet.. Det som icke finns nu kanske kommer sen och det som var då, kommer det igen? För visst är det drömmen som håller en vid liv?

Doris väckte mig från min dröm inatt, jag blev intervjuad av Robin Paulsson och det gick som på räls.. Sen försökte jag drömma samma sak med vilje då det mer blir som ett önsketänkande egentligen och inte riktigt lika spännande men fortfarande inte ett dugg motbjudande.

 
Kanske ska försöka att ladda in nya bilder snart från kameran.. Får bli en gammal goding tills vidare.

Har fixat med mitt fotoalbum idag men har lyckats glömma bort vad en människa heter.. Måste försöka leta upp det, tänkte göra en vild gissning först men med tanke på att det med största sannolikhet skulle bli fel så var det kanske inte så smart ändå..

xoxo

Ordvitsar!

Ok jag är en facebooktönt jag vet men har hittat den bästa sidan där ever. Dagens ordvits. Det roar mig..

Rolig båt, den driver med oss.

Vilket är det största djuret? En orm (Tog ett tag innan jag fattade den.)

Jag var in och köpte en deodorant här om dan, och kassörskan frågade om jag ville ha en påse.
- Nej, det går bra. Jag kan ta den under armen.....

Håller på lär mig alfabetet.. Har kommit till f, så nu e man på g!

Vilket djur är bra att ha till hands när Jon är ledsen?
- LeJon!


Oh va skönt det är att inte ha mycket för sig idag så att jag kan ägna mig åt sånna här lustiga saker..
=D 

RSS 2.0