Lost in Växjö

Nu kanske ni undrar hur jag har det. Eller så gör ni inte det. Konstiga grejer som jag börjat säga. Känner att jag allmänt pratar konstigt här, jösses, måste hitta tillbaka till min "dialekt". Det jag känner lite med Växjö... Är det inte jävligt kallt här?! Imorgon börjar min första kurs och sedan i söndags har jag inte ens haft andrum. Hittar verkligen inte här, tur att jag har en krets med människor med koll. 
 
Är ärligt lost in Växjö. GPS i mobilen kanske det bästa som hänt mig. Var förövrigt på väg upp på vinden förut idag, tog en trappa extra när jag ändå var på g..

Nu är klockan dock tre och jag känner att jag får återkomma vid ett annat tillfälle.

=)




Välkomna in

Då var man flyttad. Sitter i min lägenhet i Växjö, måste medge att det är lite ensamt. Men jag trivs. Om jag bara får lite mer hyllor, får upp tavlor och ett mysiga innetofflor (är faktiskt lite kallt om fötterna) så kommer det att bli alldeles perfekt. Lyckades även glömma en hel påse med grejer hemma. Givetvis. Men välkomna in och ta en kik på hur det ser ut här nu på ett ungefär.

 
 
Kan äntligen beskåda min fantastiska Timo plansch som älskade Matilda skaffade åt mig,den sitter nu på toalettdörren.
Har lagat min första middag här och det var lite kaos för jag blev hypernervös att jag skulle sätta igång brandalarmet. Allt gick bra dock. Pjuuuuh. Får bli en lugn lördagskväll, ja vad hade ni väntat er? Jag känner ju ingen här. Jo, Sofia men hon skulle på finsittning.  

Sitter dock och spanar ut genom fönstret på alla snygga killar. De flesta här håller antingen på att flytta in eller så är de på någon form av nollning. Rör sig mycket studenter häromkring. Imorgon ska jag få träffa de i min kurs. Tänkte även passa på att bekanta mig med Växjö.

Puss på er & trevlig helg.

Bye Blåklintsvägen, hello stallvägen

 
Har packat johnossikassen så nu drar vi. Eller tidig lördagmorgon mer exakt. Lite pirri pirri men det är det här jag har väntat, längtat och hoppats på i över ett år nu så jag är redo.

Hörs när vi hörs. Ses när vi ses.
XXXX

så hörs vi

Sitter hemma i röran igen efter en mysig middag med tjejerna. Är inte långt kvar tills lördag nu. Har nog lite svårt att få in det i min skalle.
Adressen är:
Stallvägen 26:075, 352 56 Växjö
Har man lust att lägga till mig på skype så är det: fridap3 (tror jag) =S Ska försöka att bli bättre med det dära.
 
Ursäkta att jag ser så galen ut i ögonen...
 
Liten kise i knät. Jag vill inte lämna Doris!!! :(
 

God natt god natt.


Det här är den vackraste staden jag sett..

Hade en fantastiskt bra gårdag. Jag och Matilda var först på väla och sedan i staden där gatorna är röda och blå. Stötte på Anja och Andreas och sen blev det fika på Ebbas. Finns nog inget bättre fik än Ebbas, de har tom glutenfritt bröd!! Så där kan Matilda äta precis vad hon vill. Kan det bli bättre?

Kollade på HIF i stormen. Vinst med 1-0. Awesome!
 
Vilken fotbollstjej va?! :)
 
Allas vårt underbara Helsingborg.
 
 
 

Jag älskar att kolla på hif. Hoppas att jag kan åka hem och se ngn mer hemmamatch. Efter matchen gick vi till en nyöppnad pub, megamysig och ägarna var hur gulliga som helst. Där mötte vi även upp Freddan, Marie och Nicco.

Nu är det dags att svira om ska och äta på Centercourten med tjejerna. Har hållt på hela dagen med att packa och fixa. Det projektet blev jag aldrig riktigt klar med.. Innerst inne är jag nog lite stressad.

Well well det löser sig.
Solong.

Ny dator och grejer

Har äckelhosta. Kom på att man håller andan och håller inne hostan så kanske den försvinner. Funkade ganska bra när man verkligen anstränger sig men sen slutar det oftast i en nära dödenupplevelse i en hysterisk attack. Fan vad jag hatar hosta!!!!

Var på Slappe igår också. Sista för iår. Kände mig lite gammal, hade kanske behövt vara stupfull egentligen. Men det var kul ändå. Förfest hos Denise, mycket trevligt.
Så har inte varit mitt piggaste jag idag. Gick upp tidigt för att åka med pappa till Halmstad och köpa ny dator. Sitter och skriver på den just nu. Vi ska nog trivas ihop. Är inte så mycket för tekniska ting, läsa instruktionsbok och installera program och grejer. Fattar egentligen ingenting. Eller om jag hade velat så hade jag säkert gjort det iofs. Nu är det bara så att jag inte riktigt orkar.

Försökte t.om. att öppna datan uppochner.. Nu ljög jag inte. Så illa är det.

 
Har iaf tillgång till alla gamla bilder jämt. Sweeet.

Näe nu är jag alldeles för trött...
Bye.

Come along..

Jag vill jag vill jag vill kolla på Johnossi imorgon. Men ingen tycks nappa. Funderar på om det är nu man måste ta till med mutor? Hot? Eller lura dit ngn.. Hmm.

-Vill du följa med till malmö imorgon?
-Ehm varför vill du till malmö?
-Ingen speciell anledning. Kolla lite affärer.. Fika! typ.
-Okej.. Är det inte den här Malmöfestivalen?
-Va?! Är det?? Nämen shit vad roligt. Hade jag ingen aning om...


Eller så får jag åka dit själv. I could be cool enough.. Eller fråga snällt. Kanske hjälper. Tänk en heldag med mig John Engelbert & Oskar Bonde. Hur kan ens folk tveka.



Mega update

I onsdags så var jag och Matilda på väla, träffade Gose och han var lättövertalad till att köpa en Håkan skiva. Han verkar nöjd. Det har jag all förståelse för. Blev lunch med Freddan & Filip också som grädde på moset.

F- Alltså jag älskar väla! Tänk alltså våren, vad underbar den var. Då var vi här jämt! Typ en gång i veckan kanske. Heheh näää men nästan.
M- Ja.. Men vi var ju här en gång i veckan.


Det var livet. Sedan skulle jag ha tipspromenad för Matilda, kind of. Försenat födelsedagsfirande. Dagen avslutades sedan på Hovs Hallar med grillbuffè & en het speleman. Eller speleman det lät ju lite fel. En kille (ung man) som spelade gitarr. Ljuuuuvlig buffè och en underbar kväll.


Sarah, Anja, Malin & Matilda på hovs hallar. Visst är de söta!! ♥
 
Jaadå det är lilla morrans nos som kikade fram minsann.
 
Anja, Nina & Matilda. Finisar.
 
Var jag tvungen? Ja jag var nog rätt tvungen till att paja ett annars fint kort.

Specialdesert till madame. Vilda Matilda. ♥

I torsdags så begav jag mig sedan till Växjö! Flyttade in grejer till lägenheten & den är så söt. Jag kmr verkligen att trivas, allt känns rätt i magen. Men inte förän på lördag blir den riktiga flytten. På riktigt. 
 
Vitt, enkelt, litet. Dags att få allt på plats. Var på Ikea hela dagen och köpte massa fina grejer. Var aptrött och det sista man behöver då är ungar som springer och leker och skriker och gråter.
- Den här kudden då?!
-Jag kan inte titta på kuddar eller koncentrera mig för fem öre när det där barnet vrålar så..


Äntligen ska jag få använda alla fina glas, tallrikar, skålar och allt allt som bara har legat och väntat på mig.

I fredags så hade jag och Nina en mysig dag i Båstad med tomatsoppa tonårskärleksfilm och massa andra trevligheter. Fick hämtat ut mitt nya leg dessutom.

Lördags så var jag i Ängelholm med Nina, Malin och Matilda. Inflyttningsfest hos Alex och Ylva. Mycketbra. Roligast var killen som hade en hel nysparad. HAHA.

Sedan har jag arbetat mina två sista dagar på turre. Igår gick jag och funderade hela dagen på vilken nyckelring jag skulle köpa samt om jag skulle köpa sälen eller inte. Men nu är jag sälägare!! Blev sedan turreavslutning hemma hos Sanna, trerätters, megagott. Det var en riktigt mysig kväll och så fick vi presenter och allt.

Såja det var min millånga update!
XX 


Nämen surprise..

Är förskyld för sjuhundraelfte gången den här sommaren. Är jag sämst i världen på att ta hand om min kropp eller vad är det här egentligen? Får nog göra ett besök på ica och köpa allt med vitaminer och jox jox och göra en superpowerkur! Får återkomma med hur det går med det. Brukar ju gå sisådär när jag försöker bli frisk.. Näe vad jag inte orkar med det här, just precis exakt just nu.

Annars har faktiskt mitt liv varit ganska så händelserikt och roligt de senaste dagarna. Jag är faktiskt inte ens ironisk nu.. Får ta det sen.
Adios.


Bara dårar rusar in

Fixie fix dag. Lite fix & pyssel inför morgondagen. Sedan har jag börjat packa och förbereda för övermorgondagen.

Drömde att min lägenhet inte riktigt var vad jag hade tänkt mig... Men det får jag ju se på torsdag. Det pirrar i min mage. Sen hade jag en annan megamysig dröm som jag har gått och tänkt på hela dagen.
"Ibland är en lögn det finaste man har" H.H.


Finner inte ens ord för hur avis jag är på alla som såg Håkan på wow. Tom Alex Skarsgård var där.. Jag kan inte annat än längta och vänta tills sjunde november.

Det är augustis sista dagar. The end of one chapter and the beginning of another. Ska försöka att andas och bara vara här men allting bara kopplas till att jag snart kommer vara någon annanstans. Jag kan inte slappna av eller komma till ro. Kan inte sätta ord på någonting för jag kan inte fokusera, sitter och biter ner mina naglar istället.
En alltid lika ovettig sysselsättning.

Nu är mitt projekt att hitta ngt vettigt att packa i... Packa ner mina saker i det. Sedan ska jag lägga mig i min säng stirra upp i taket och snurra in mig själv i ett hav av ovettiga tankar tills jag somnar. Mitt liv hade knappast kunna vara mer intressant.

Snart så tar jag min jävla Johnossikasse och drar. :)
Puss!

fresh

 
Hittade de här bilderna på Oskar Linnros.. Enough said. Jag drägglar ifred. Och nej, jag visste inte att han kunde vara såhär snygg så det är inte därför jag rådiggar honom.

Turrebloggen

Turrebloggen. Vi jobbar på det. Här ett smakprov med lite turrebilder.

 
 
Vi testade på en dag hur det skulle funka om vi höjde skrivbordet (mycket hightech) Numera är det i normalhöjd igen.

"Oj kommer det någon?"Kaffe på turre är givet, Johanna här med den urtjusiga turretermosen.
 
 
Sälen som jag funderar på att köpa. Är lite fundersam. Tycker ni att det skulle se konstigt ut att ha en säl i min lägenhet? Skulle bli lite mer som hemma känner jag men ja.. Åsikter är mycket välkomna i denna fråga.

Idag när det var dödstyst och var tvungna att roa oss så googlade massa djur. Det är inte helt lätt att skilja på vessla,mink,utter och iller. faktiskt. Skrivit en lista om såhär tror jag att din nästa pojkvän kommer att vara. Ätit chokladcheescake. Mår fortfarande illa och har fortfarande inte kunnat äta någon kvällsmat..

Så nu har ni fått en liten inblick om hur vi har det. Gör gärna ett besök!


Vi drar till Malmö?

Fick syn på att Johnossi skulle spela på malmöfestivalen. JOHNOSSI!! Ja jag blev lite glad. Tänkte kolla vad som mer hände på den där festivalen och det var så att man satte i halsen, kissade på sig, trillade av stolen på en och samma gång typ.

21/8 Shout out louds
22/8 Lars Winnerbäck
24/8 Johnossi
26/8 Oskar Linnros
26/8 Salem al fakir
27/8 Emil Jensen
27/8 Teddybears

Ganska mycket över förväntan om man säger så. Så finns det mer såklart det här är ju bara mina favvisar. :)

 



Bakfyllenostalgi

Gårdagen bestod av fika på contan, käk på piraten, in till B-town igen och bucketfest hos Malin och sedan pepes. A little bit crazy. Man är inte 18 längre ta mig fan. Idag trött som ett fån, och lite bakis.Blir nästan nostalgisk det var sålängesen. Jobbat på turris hele dan.Är megatrött och känner bara.. Leave the world behind.

Slänger upp lite bilder från sunny stand up. (Såhär megamkt efter.)

Tomas Järvheden. Underbar man.

Sooooran. ♥ Ja jag blev lite förälskad han är så liten och söt.

Tomas Järvheden igen. Orutinerat av mig att lägga upp bilderna i ordning. Ursäkta.

Allesamman.

Det var en fin kväll.

Igår fyllde finaste Sarah Asghar år dessutom. ♥ Vad jag saknar henne.

Idag så skulle jag äta macka med ägg. Men när jag skulle ta fram kaviaren så såg jag.. ingen kaviar. "MAMMA HAR VI INGEN KAVIAR?????" Ropar jag i panik. Ägg utan kaviar funkar bara inte. "Men den ligger ju i kylen." Kan absolut inte hitta ngn kaviar i kylen. Går med tunga steg mot matbordet och.. Nämen. Kaviar! Som jag har lagt fram..

Hur ska det här sluta egentligen?
Herrå.

Gud vad du var söt när du var barn

Blev filmkväll med Stocken och Stark ikv. I love you man. Mycket bra!

I övrigt lugn dag på turre. Henke Larsson satt och käkade utanför på Hasses så jag försökte att låtsas vara sysselsatt och imponera på något sätt. Tror dock att han missförstod mig lite när jag skulle visa en turist vart ett konditori låg "You see it´s the yellow house over there!" pekar på huset som råkar vara precis bakom där Henke sitter. Just då tittar han på mig..

Fast vad tror han. Egentligen. "If there are any famous people in this town? Of course you see the man over there?"

Annars är jag inte ett big fan av att peka. Men på jobbet kan det göra det hela ganska mycket lättare ibland.


 
Här kan man ju då skymta hallands väderö och lite hus. för er som inte är hemma på området.
 
 
Das super famous morgonbryggan. Mucho lovely.

Om du vore bränd som mig
Skulle jag gå hem med dig
Skulle du vara allt jag någonsin velat ha
Men än så länge vän
Vakna i en främlings säng
Och säga gud vad du var söt när du var barn
Oskar Linnros-Annie Hall

Perfekt att lyssna på innan man ska sova så så får det bli. Det och riverside.
Puss hej.


Verkligheten.. på riktigt.

Det är perfekt väder för att svira om till de slappaste kläderna i den slappaste fotöljen och kolla på träningsmatchen mellan Sverige-Skottland och njuta av Kim Källströms skönhet och fotboll. Lycka.

 
 

Tänkte bara passa på att slänga upp några bilder ur Doris vardag också. Hon är nog det sötaste som finns kommer att längta ihjäl mig efter henne i Växjö. Som jag igår kom på att jag ska flytta till. Flytta!! Nu börjar jag bli nervös pirrig i magen och listar allt som kan gå fel i mitt huvud...

-Tänk så har jag gjort fel och inte alls tackat ja. Så att jag inte får börja.
-Tänk så trivs jag inte med min utbildning.
-Tänk så trivs jag inte i min lägenhet.
-Tänk så får jag inga kompisar
-Tänk så får jag kompisar..Fast inga som jag tycker om. egentligen.
-Tänk så har jag missat något annat hyperdyper livsviktigt...


ooooo vad det kniper i magen.

Live to love. Love to live.
Solong, adjö, farväl.

dance dance dance

Dance dance dance-Lykke Li
Dancing with myself-Billy idol
Dancing in the dark-Bruce Springsteen

Fick bli sällskap hem idag.

If I had the chance
I'd ask the world to dance
And I'll be dancing with myself
  


Smile like you mean it

Har befunnit mig i Båstad denna dag. Strosat omkring i lite affärer. Fixa ett nytt leg. Fick först köpa fyra fula passfoton för 200 spänn. Hade bestämt mig för att nä jag ska inte le för mycket så att jag kisar med ögonen utan jag vill att ögonen ska synas. Så jag övningsposade och så det första fotografen säger är "Du kan inte se lite gladare ut kanske?!"  Sedan kostade det tydligen 400 spänn att få ett nytt leg. Jag som trodde att det var typ gratis.

Sedan tog jag och Nina en contanfika innan vi förälskade oss i precis allting inne på invit. Kunde inte låta bli att köpa en liten tavla till lilla lägenheten.

Nu ännu lite mer bildupdate. Kors i taket.

Markus & Freddan hos Nicco i lördags.

O där var Freddan med i bild också..
 
Nicco själv såklart sommarfin på uteplatsen.

Alias var det ja. Slår sällan fel faktiskt med lite spel.
 
Dimmigt värre en kväll på Hasses. Märy & Johanna.
 
Den där Märy igen samma kväll på Hasses eller Hassan eller Hazienda vad man nu känner för.

Nicolina också en annan kväll på Hassan (ja ni kanske fattar vart jag spenderar en och annan kväll..) här iförd Torekovströjan som kommer från Turre.
 
Sara mascara den rara eller stocken på andra sidan floden som det nu oftast blir. Hemma hos mig innan vi skulle till slappe.

Då vi drack rosè. Surprise...

Malin hemma hos henne innan hamnfesten.

Alla bilder tagna av min sommarkärlek. Mobilen, ja jag vet jag är aningen tragisk...
Adjöken.

Mölle i bilder

 
 

 
 
 
 
 
Var som sagt i Mölle igår. Har inte varit där på flera år. Utflykter är det dåligt med är både lat och hemmakär. Men är helt förälskad i denna vackra halvö. Vackra vackra sommaridyll. Så överst på önskelistan står ett litet charmigt sommarhus här med tillsammans med en charmig vacker man. Återkommer om några år hur det går med det projektet.


Beautiful day

Vilken awesome dag. Förslog igår att vi skulle ha familjeutflykt. Har tjatat hela sommaren om att jag vill åka till Mölle. Så jag fick iväg hela familjen (förutom Fredrik och Doris) först till Ängelholm för att jag var tvungen att köpa ett halsband som jag tom drömt om och insåg att jag omöjligen skulle kunna leva utan. Nu är det mitt och jag är megalycklig. Ska ha det jämt. Typ.

Strosade sedan omkring på Åhlens och kollade som vanligt på väskorna och speciellt en väska som jag så vill ha men som är på tok för dyr för mig. Vips var den på rea och från att ha kostat nästintill 1000 kr så var den min för 447 kr. Taget! Den vill jag också ha jämt. Totally in love.

 
Äkta skinn, må säga att jag är mkt förtjust.
 
Köpte ett marabou med marsipan som jag varit supersugen på. Kom hem och nya Elle låg i lådan samt ett brev. ♥ Blev så glad att jag rev upp brevet i all hast och ut flög en kondom som hamnade på golvet blev lite fnissig och rosig om kinderna och mamma sa förvånat "Oj den där skulle nog inte jag se.." Försökte slingra mig ur den lite snyggt men ja gick la sådär... Men tack fina lilla du. 

Sry, Doris har stigit pa tangentbordet just, darav blir det litet uteblivande prickar i foljande rader. Fan vad jag hatar datorer. Har avslutat dagen pa Hazienda med Nicco, Anja och Jean en stund ocksa. Mysigt. Nu blir det sangen och imorgon Bastad for lite fix och sedan contanfika med ninis.

Nattinatti.


Kraxmaskin

Totally speachless. Förstår inte hur jag jämt kan bli så hes och tappa rösten totalt när jag haft lite ont i halsen eller hosta. Drack tom whiskey för att få tillbaka min röst. Utan något som helst resultat. Så här sitter jag och kraxar.

 
Fritte fritte krax maskin.

Hade en mycket trevlig gårdag med alias och finbesök från hbg. Och på turre där händer det grejer också må ni tro sensation of summer 2010, Yvonne Ryding var på besök. Fast då var ju jag på lunch. Givetvis. Kommit på också att man kanske skulle uppgradera sig en aning. Köra en turreblogg. Vi bloggar live dagligen på torekov.se. Hade blivit en solklar succè.

Perfekt väder för att vila rösten. Sätta på pyjamasbraxen och twin peaks.

In her heart where the sadness grows
I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole
To fill with gold and light
Johnossi-18 karat gold


Dem säger bla bla bla jag fattar ingenting..

Vad har jag missat?

Folk har börjat stirra ngt så fasligt. Häromdagen gick det förbi en kille som sedan gick förbi en gång till, stannade till och tittade på mig och smålog. Det är från en speciell grannkrog som jag blir iakttagen ständigt på jobbet. Så nu fruktar jag att det går något rykte.. Men lilla jag?! Jag har absolut inte gjort ngnting (åtminstone inte som de skulle veta om..) 

Lilla lilla fis by. Alla vet mer här om dig än du själv vet. Man går aldrig säker.

För tillfället är jag megasugen på:
-Åka på semester.
-Mörk choklad med marsipan
-Grillkväll
-Gå på fotbollsmatch (Hif of course)
-Gå på konsert.
-Märka mig för livet

 
Nästa inplanerade konsert är ju H.H. Inte förän november...

Har sagt hej då till familjen Bennet idag också, kommer att sakna dem. De är allt för härliga. Tänk så är det jag om tio år med kids & hund och hus. Kan inte ens föreställa mig. Så ska man vara en bra förebild ge bra råd och vara powermum!! Hmm undrar hur det ska gå för mig tro?! Nej jag får nog helt enkelt skaffa en riktigt karl med koll så ska nog allt ordna sig..

Puss & adjö.


För en lång lång tid

Åldersnoja. Saker som gör att jag känner mig så gammal.

-Får ångest över att ens titta på ett glas vin eller en gnutta sprit.
-Är nog den enda under 70 som använder ordet halledar. Dagligen..
-
Lägger tillbaka kläder under 100:- och tänker "visst den var billig men va fan ska jag med den till?"
-Måste gå och lägga mig i tid för jag ska jobba.
-Tvättar av mig smink i vilket tillstånd jag än må vara.
-Har hört mig själv under sommaren både kommentera väder & säga frasen "Nämen oj vad stor du har blivit."
-Jag svär allt mer sällan och det var längesen jag rapade rätt ut vid matbordet och min mamma sa "nämen Frida." Standardgrej. Vet att ni kanske inte trodde det om mig. Men jo.. Jag är ett svin jag med.

Snart behöver jag en kväll bara för att känna att jag fortfarande kan även om jag inte vill. Så att man kan få känna sig som ung igen. Undertecknat Frida Svälj Pettersson 21 år. Frida jag har koll på icas extrapriser, matar fåglar och klagar på hög musik Pettersson 95 år.
 



Från och med du

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Oskar Linnros-från och med du

 
Snottat bilder från Malin igen. Torekovs hamnfest. Undanrans hur många liter rosè jag druckit denna sommarn egentligen?

Samtidigt som jag önskar att det vore sommar jämt så längtar jag mest tills att den ska vara över. Känns som att det enda jag gör är att gå och vänta..

Har varit lite fumlig och fnissig idag på eftermiddagen och sådär förvirrad och borta som vanligt. Ungefär som att vara kär. I smyg. Fast eller ja man behöver ju inte vara det i smyg iofs.. Men det blir alltid lite roligare då.
-I can call them and ask!
(går in på kontoret. Kmr tillbaka tre sekunder senare.)
-Hihi sry I forgot my phone. Brb.

Adios.


Vaska mer

Var i Hbg igår med Nina. Spenderade lite pengar som vanligt. Har inte varit där på en evighet, saknar staden så när ledigheten kmr blir minst ett besök till självfallet. Passade Beata och Wilhelm på kvällen. De två håller en alltid underhållen. Man får en update om allt. När de hade magknip senast och när det gick över, trix om hur man kan göra för att slippa tvätta händerna, lista över favoritgodis, ja allt helt enkelt.

W- Om vi skulle vilja ha ett annat djur så skulle vi bli tvungna att byta ut Svante!
F- Ja, men det vill ni väl inte?
B- Nää aldrig i livet!! Han är ju så söt.


Ska faktiskt bli lite tomt nu när de ska åka. Kmr sakna de små liven. Men ja Judith de lär underhålla dig som sagt.
Snart lite ledighet, snart flytt. Försöker övertala ma & pa om att Doris ska få bo hos mig första veckan kmr kännas ensamt, så vill att kisen hakar på. Tycks dock inte bli så. Hon kan ju också bara råååka följa med i en liten väska..


Hej där lurifax. Malins bild.

Okej I look like crap meeen.. Ville bara visa att jag är cool nog att vaska en mer. (Nya båstad grejen ist för att spruta champange häller man ut den i vasken.. ) Malins bild.
 
Skulle bara passa på att visa de fina vykorten som Marianne Ågren gjort. Jag fick ju dessutom en affisch med samma motiv som förmodligen ramas in och hänger med till Växjö. Lovely!



Live and let die

Idag blev det tårta på turrefikan. Det är inte dåligt det. Johanna sa åt mig att äta upp allt. Gjorde inte allt för ansträngande invändningar & efter ett berg tårta känner jag mig nu ca 5-6 kilo tyngre och det var ju behövligt. Men vad ska jag säg? Tårta är gott.

Det är så många gamla som jämt tjatar om att "ungdomar måste respektera de gamla" Det gör jag absolut. Men jag respekterar också alla människor. Det tillhör väl bara hyffs. Eller?



Så om man skulle ta igen sig lite? Vet inte vad som står på har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Trodde dessutom imorse att jag hade lyckats sätta igång larmet plötsligt började det tuta rött så jag tryckte mig upp mot väggen i panik (ja ni vet så där som typ James Bond och sånna gör när de smyger) Löste sig ingen skada skedd. Hade dock hjärtklappning i säkert två timmar efteråt dock. Läskigt att vara så disträ dock som jag är just nu.

Höll på att bli påkörd också på väg hem från jobbet. Så jodå lite action är det ju här i livet.

Adjö adjö.

RSS 2.0