Jag tycker att du är fil!

Vill bara få allt med kultursociologi och fältarbete avslutat. Helt klart mest givande kursen förvisso, jätteintressant men mycket stress och klump i magen.

Men... snart ska jag socialisera mig mer och get back on track. Steg nr 1 får bli en god natts sömn.

I- Så skrev han att han tycker att hon är fin!
F-Att hon är fil?
I- Ja.
F- Fil?
I-Ja.
F- Vaddå tycka att någon är fil? Du menar väl fin eller?
I-(...) Ja.. Men det sa jag väl?

Fylle samtal, alltid lika givande.

På återseende.

Det löser sig?

Säger lite som Lasse W...

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Prio nummer ett är nu att få ihop fältarbetet till en sammanhängande slutgiltlig produkt inom ett begränsat antal timmar. Sedan blir det krypning med klubb. Juste folk ska hem till mig.. Ok om det inte är tipp topp snyggt?

Kan man inte klona sig på ett lite smidigt sätt?

Snubbla på en kaaaaaatt

 
Hon är allt bra mysig hon lilla Doris. Lite kaxig, busig men kelig på samma
gång (lite som mig)

När jag trillade innanför dörren klockan sex på lördagsmorgonen möttes jag av en yrvaken katt. Var inte den stabilaste i stan så råkade snubbla i trappan när jag skulle säga hej rätt framför nosen på Doris. Livrädd kattstackarn..

Home is where the heart is

Helgen har varit helt fantastisk och händelserik. Har varit många kära återseenden. Utgång i Helsingborg på fredag och klackarna i taket på pepes på lördagen. Solen har även varit framme och jag har njutit av våren eller nästan så att jag vill säg sommaren i Torekov. Ätit första parkisglassen med Ninis som jag äntligen har fått träffat igen.


Myst massa med Doris också såklart.
 
Skymt av trädgård (än så grönskar det ej) samt nära till hands där
potatisen gror..
 
 
Påskpyntet var på sin plats, givetvis.
 
Sara den rara & Matilda den vilda, hos Matilda på fredagen då det blev
grillat och diverse starkheter innan utgång.
 
Ninis finis i soliga Torekov.
 
Fick ett fint armband från Nina som hon köpt i NZ. Love it. Kommer att
användas väl. Det vill jag lova!
 

Well well (ja det kmr att komma lite fler bilder också vid ett senare tillfälle).
Jag och Maria har fortsatt arbetet med fältarbetet. Blev sedan en paus och soltimme. Sedan var det svårt att komma igång igen. Får ta det imorgon ist. Blev sedan en springtur med Qvantis. En lång en idag vill jag lova. Allting handlar bara om att vilja. Vill man så kan man. Svårare än så är det inte.

Är dock totalt dunzo nu så ska krya till kojs samla lite krafter. Må hända att man läser någon rad..
Adjökens adjö

Lååååångfredagen

Har fått påskägg (traditioner är inte till för att brytas) fixat med deklarationen, delat säng med kisen inatt, äntligen fått min svarta långkjol från H&M älskar den och kommer förmodligen att leva i den resterande tid av våren. Även fått nya skor av mamma. Ett litet tips om du också vill ha nya skor, slit ut dina gamla så att de knappt är ngt till sko kvar. Så kanske din mamma också skäms och vips ett par dojjs rikare!!

Var även en sväng på turre, så sommarjobb är fix. Lite mer än så tom.. Ansvarig, lite utav chef. Nervöst jovisst. Men det ska bli kul också.

Men men nu är hela familjen Pettersson på plats. Jag ska snart svira om och sedan bege mig till Matilda. Det ska grillas och det väntas utgång. Det vet man ju aldrig hur det kan gå..


Bild från förra påsken.

På återseende.

Jamen jaha

Ibland undrar jag egentligen inte är lite bakom flötet.

Vaknade upp och kände mig arg och lite ledsen. Omotiverat. Så då blev jag lite trött på mig själv "FRIDA VA E DE NUUU?!" Kände mig sen som en potatis. Är jag så här pluffsig? Ojämn hy jag har... Hoppsan krängde jag just allt det där godiset utan att blinka. Värst vad mycket jag kan äta idag...

Jaha.. Mens. Blir lika förvånad varje gång. Snart 22 år gammal. Borde man inte vara ganska så van vid det här laget?


Påsk i Torekov

Hemkommen till Torekov. Vackert väder, grillat, mysiga kisen, påskpynt, nyinkomna H&M prylar. Jag klagar icke.

Hade även en jättemysig gårdag med grill & mys med KLUBB. Rosévin på en gräsplätt med trevligt sällskap, musik, grillad korv, massvis med andra grillande studenter och en perfekt vårkväll. Så det ska va.

 

Har varit en intensiv vecka är nu helt slut. Vila? Nope. Nu väntar en helg som inte lär bli helt lugn och sedan nästa vecka måste alla bitar falla på plats med fältarbetet. Det löser sig. alltid.

Påsken i Torekov är alltid en höjdare så det känns skönt att vara på plats. Kära mor min försöker även att smita ifrån traditionen med påskägg. Tänker jag icke tillåta.

Underbara tisdag

Oh vilken härlig dag.
Härligt att vakna tom och sedan fyllas med intryck, inspiration och känna att man har varit aktiv. Har varit en dag med möte, tre stycken intervjuer på regionteatern, någon timmes sammanfattning och plugg med Qvant. Hann med att spåra en aning och flamsa iväg. Sedan dags att ta sig an springturen. Runt Växjösjön. Känns fint.

Nu lägger jag ner dagens arbete, sneglar mot sängen och känner redan nu hur gött jag kommer att slumra.

Ytterligare lite kvarglömda bilder från helgen.
 
Fanns ingen kyl på hotellrummet men frågade man snällt kunde man få lite
is. Eller göra som jag och Johanna, fylla papperskorgen med iskallt vatten
för att kyla ölen.

Solen och våren lyser med sin närvaro. Campus har väckts till liv. På vartenda lediga gräsplätt ser man studenter. Grillas från höger till vänster. Hur härligt som helst. Hoppas på lika fint väder imorgon, då blir det KLUBBs tur att grilla. Ser jag framemot. Massvis.

Sol sol strålande sol

Måndagens kapitel är inne på de sista sidorna. Har varit en effektiv dag med massvis med sol, är helt slut så joinar snart sängen och förbereder mig istället för tisdagen som går helt i studiernas tecken plus möte med studiefrämjandet och teatercirkel projektet.

Kan även meddela att SIESTA 2011. I´ll be there. De ringde precis och meddelade att jag nu har fått jobb som entrévärd. Galet taggad.

Norrköpingshelg

Tillbaka i Växjö efter en helg i älskade Norrköping. Blir så nostalgisk över att vara där, steg av tåget och det blev en varm känsla i hela kroppen och ett brett leende på mina läppar. Fick sedan i fredags träffa Sofia (med sin fina fina gravida mage), Simon, Miriam och Marre en liten kram och snabbt skymt av Erik också. Kära återseenden.

Sedan fortlöpte det med Moks riksforum med arrangörstema, besök på världens bar (givet), ljuvliga hotellfrukostar, favvis spanet, skymt av blivande män med mera med mera.

 
Miriam, Simon, Marre på café Broadway där vi även träffade på Tove som
jobbade. Världen är allt bra liten ibland.

 
Memlan, Andrè och Johanna var fint sällskap under resan.
 
Bra start på lördag morgon. Smiley i kaffet.

Håkan
befann sig även i stan under helgen. Spelade på flygeln, attsingen att det inte gick med schemat så att vi hade kunnat få se allas vår favorit karl. Nu blir det sängen lite kultursociologi läsning (lär inte hinnas med många rader innan jag slumrar) sedan väntar en fullspäckad vecka.

Ingen vila ingen ro. Det vill jag lova. Ska kännas att man lever.
Puss & adjö

På senaste

 
Se så mina tulpaner slagit ut. Vill ha blommor i min lägenhet jämt! 
 
Hittade Elle i brevlådan och testade mina nya örngott i praktiken..
 
Stekte min allra första pannkaka idag också, känner mig hemskt nöjd.
Vet inte riktigt vart jag är på väg. Men fortsätter att förvånas över mig själv.
Inte helt lätt som en plätt blev lite pannkaka av det hela..

Just nu är jag så galet trött. Har varit en sjukt intensiv vecka. Intensivare lär de kommande även att bli. Ingen vila ingen ro. Ganska skönt att känna att man lever förvisso.
Nu kallar min säng på mig. Upp tidigt imorgon och beger mig till NORRKÖPING. Längtar massvis.


Perfect night

Fantastisk kväll. Först klubbmöte. Planering av kommande roliga evengemang. Äta världens godaste tortellini (färska fyllda med köttfärs) promenad runt sjön med Frida & Jossan. Satt hemma ett tag och fixade först innan det blev en runda till. Jossan tog premiären för vårens första longboardåk och jag sprang en joggingtur.

Inte längesen man kom till hemmet. Nu lockar sömn och min känsla säger att imorgon kommer att bli en bra dag. Så vi ses då. (Mindre trevligt att jag lägger mig med blöt hår dock)


De små sakerna i vardagen

Tänkte att jag skulle göra något. En drastisk förändring. Det vanliga gamla gröna yesdiskmedlet byttes ut mot det här.
 
Bra val. Ljuvligt. Dofterna refereras till våren, havet, torekov. Numera är det en fröjd att diska.

Det är de små sakerna som gör vardagen. Som idag min favvis tortelini på extrapris 19.90 taget. Passade på att panta dessutom för att tjäna in några slantar. Hade sparat sen i höstas gick med vinst på 7:-....
Är ju då kanske ingen burksamlare direkt som ni kanske märker.


Med en enkel tulpan på skitdan..

Igår var en dag då jag inte var helt pigg. Sliten som tusen och konfundersam. Icke pefekt dag för världen att jävlas med mig. Det gjorde den och allt tycktes gå inte helt min väg. Mildrade frustation med tulpaner och choklad.
 
Fick byta vas också & ja ursäkta de skitiga fönstrena.

Tulpaner, choklad, trevligt sällskap och lite sol. Perfekt medicin. Kunde motiviera mig för studierna och dagens diskussionstenta gick ju bra så nej nu finns det inget att klaga på.

Mitt guldläge till fönsterläge gör det återigen distraherande fick först syn på tre unga män i kostym (det är det bästa jag vet,typ..) sen ytterligare överflöd av unga attraktiva män, militärkillarna, en lös hund, Åkehunden? Var det en bekant? Bygger de om där?

Vem är jag att klaga på att inte ha ngn tv. Har ju all underhållning i världen.


Så var det menat...

Är toktrött, utslagen. Har varit en hård helg. Blev utgång även igår, kände lite kaos. Måste allt och alla hända på en och samma gång? Men sällskapet var iaf mycket trevligt och vi hade en mysig tjejförfest. Dock inte en enda bild som bevis. Fick trevliga nattsamtal dessutom från de kära Ödåkra pågarna. Uppskattas always. 

Hakade på Sofia och company på utflykt på eftermiddagen. Hamnade ngnstans mitt i Småland. Första grillningen. Helt idylliskt och fantastiskt mysigt. Blev ganska ivrig och lycklig av det hela. Tror att jag sa "Oh det var längesen!" ungefär 15 ggr.. Smått nostalgisk.

 

Nu blir det till att käka lite fiskpinnar, fortsätta med kultursociologistudierna och hoppas på att kunna bli människa snart igen.

Friday pics

 

Bilder från fredagens studio 54 fest very much disco inferno. En kväll att leva på ett tag.

The day after last night

Hade en fantastiskt bra kväll igår, hur kul som helst. Nu ska jag njuta lite av vårsolen, ta en dusch, vakna till liv och förhoppningsvis läsa några rader.

-Han är typ blond och skinny?
-Nääää han är inte skin-head!! Han har typ blondt hår.
-Nej inte skin-head, skinny! Han är ganska smal.
- (...) Mm eller nä så tanig är han ändå inte. Eller ja han är ju ganska smal..

Väldigt viktigt att få rätt på det där tydligen. Vettiga konversationer man har efter midnatt och efter x-antal glas vin.

Fel fel fel fel

Beställde en hög med prylar från H&M, kul att de kunde komma så snart. Mindre kul att det inte hade gått fram att varorna skulle till Teleborg i Växjö och inte till Torekov..

En annan sak som jag inte heller kan förstå... Logiken över vad som räknas som skräp-post i mejlen. Får massa mejl dagligen. 95 % är skit & mejl om allt som försigår på facean,aldrig ngt som hamnar i skitpost mappen. Sen idag låg där ngt, kollade av nyfikenhet. Svar från Campushem..

Så de tycks ha vänt på det lite. Lite mer väsentliga mejl hamnar tydligen i en lite mer ovänsentlig mapp. Ännu en lärdom.

 
Eftersom jag inte tagit några nya bilder idag. Bläddrade jag bland arkivet.
Billings bild. Vi skrattar gott åt ngt vem vet vad?

Mig kanske? Jag som är så fantastiskt rolig.

Ungefär så kul. Ska vi väl ha ikväll också. Ska snart på med outfiten och skämmas lite. Märkligt att en teaterapa som jag hatar att klä ut mig... GOTT att Maria Qvant ändrade sig i sista sekunden fixade biljett och hakar på.


Hör dålig och fattar trögt /Emil Jensen

Som Skåning i grund och botten (även om vissa anser att det är knappt) finns det vissa svårigheter med att göra sig förstådd.

Marieborg när jag precis pratat med mamma t.ex. i telefon och hade en grov skånska och sedan pratade med Simon som just för tillfället hade lite extra värmlandsdialekt kunde vi verkligen inte förstå varandra det var som två helt skilda språk.

Råkade ut för samma missöde idag med David när vi skulle planera våra studier..

F- Kan du på måndag då?
D- Absolut! Men kan vi ta det efter luren?
F- Ja okej. 12?
D- Det är väl ändå inte efter luren?
F- Unge man du kan faktiskt inte sova hela dagen!!
D- Det är ju inte sova jag ska göra!!
F- Pratar vi inte om sov-luren?
D- Luren=lunch!

 
Eller
 
?

SLUTSATS.
Om man för ett samtal kan en poäng vara att veta vad samtalet handlar om.


Kvällens bravader

God morgon god morgon. Steg motvilligt upp 09.00 idag för att på något sätt inte låta dagen helt gå i spillo. Helt har den väl inte heller gjort so far.

Förbereder mig mentalt för kvällens tillställning. Innan jag bokade biljetten sa alla "Men det kommer att passa dig Frida" Kände inte att jag var helt med på noterna vad det gällde. Fattar fortfarande inte helt. Vad är det som passar mig så bra? Lättklädda män och ekonomer. De båda i kombo?

 
"SING HALELUJAH!!!"

Inspiration

Har införskaffat biljett till Studio 54 på Sivans på fredag. Ekonomgrej, blir säkert sköj. Ska klä ut sig också så fick rotat i Fridas garderob, är så nervös för utklädnadsgrejer. Fruktar alltid att göra en Bridget och klä ut mig helt fel... 

Gjorde även ett försök till att läsa lite på bibblan. Med lågt fokus och större intresse för förbipasserande killar. Blev det desto mindre läst...

"If I were a boy, I would name myself Lars.."

Tycks inte riktigt tröttna på Lars...

Inspirationsbilder från http://weheartit.com
 
Katten, är inte den bara det gulligaste ni ngnsin sett? Dör typ.

Efter att ha avslutat ett samtal med Ninisen som äntligen är tillbaka i Sverige igen ska jag nu försöka att få i mig lite mat.
Puss & adjö


Onsdagsutgången

 
Igår var det vilt. Blev förfestspel, laget runt på minttu, det ena med det tredje. Kul var det iaf, riktigt kul. Mindre kul är jag kanske idag och ja massa bilder tog jag ju inte heller direkt.

Från att ha varit den präktiga pryda blev jag helt plötsligt den som var porrigast. Va hände nu egentligen? Jag blir ju generad..

Guten morgen

Vaknad. Relativt. Tovig i håret, torr i halsen, mycket trött och smått bakis. Mycket rolig kväll igår iaf, jättebra förfest och ja dessvärre så var man kanske mindre stabil. Så får anstränga mig för att få en seriös dag.

Återkommer!

Ooooo en sån Oooonsdag

Med noll underkläder rena fick jag ta mig an projektet att tvätta. Plus att jag städade. Gick på möte, kup-info & hade en mysig lunch med Frida och Jossan. Läsningen gick det kanske lite sämre med dock...

Men men idag är det onsdag och vad kan få passa bättre än en onsdagsutgång?! precis så resonerar jag också. Så boken läggs på hyllan (efter den lilla kvarten den lämnade den) vinet på kylning och bara att ge sig an och börja att rota i garderoben..

 
En utav litteraturdelen som jag måste ta mig igenom..
 
Fick en kylskåpsmagnet efter lite byteshandel efter P6 fiskedamm.
 
29 spänn på H&M i Amsterdam. Lätt värt. Vårig go doft av äpple och vanlij.
Passande såhär i parningstider för att locka åt sig sina byten..
 
Måste bara demostrera sorgligheten att mitt örhänge har pajat.

Vilken underbar dag det har varit. Fick en mysig känsla i hela kroppen, pirr & glädje. Precis som att vara nykär fastän jag inte är det. Kanske lite nykär i livet då. Eller vårkänslor som stojar trots solskensbrist. Håller med Tedsan Oh vilken härlig härlig da´


Never say never

Satt och letade massa musik. Hittade massa musik som jag lyssnat på mycket förut, Ceasars (from the bughouse) & Gnarls Barkely (go go gadget gospel) Började sedan böla när jag hittade världens finaste låt (lite overkill, skulle jag inte erkänt det kanske?) The Fray- Never say never  
Så så längesen. Vad lycklig jag blir.


Motionera mera

Gav mig faktiskt ut på en springtur ändå. Har ju numera inget val jag är så illa tvungen att ge mig på vårruset... Ve och fasa. (Är det så uttrycket lyder eller hittade jag på igen)

Fåfäng som jag är är ju just det här med springningen en liten jobbig grej. Så man får bara korsa alla fingrar, tår och allt till övers och hoppas att man inte träffar ngn av värde. Det var dessvärre det första jag gjorde idag.

"Olala vilken fager man. Tänka sig bor han i mitt hus? Helvete. Nu har jag ju mina springkläder på.."

Sen givetvis kom hans två minst lika fagra vänner. Lite positivt är det ju iofs. De kanske blir impade (så länge de inte ser själva händelseförloppet av löpningen) "Nämen se på fan tränar HON?"

 
(Bild http://weheartit.com)

Fullkomligt oviktigt och inte helt intressant vad jag nyss skrivit. Vet inte riktigt vad mitt huvudsakliga syfte var. Obefintligt? Aja. Hursom. Av allt som jag hade i åtanke att få gjort har jag gjort.. ingenting. Av det. Läsa. Hm, dessvärre tilltalar det mig inte helt. Samma sak gäller när det kommer till städning och tvättning..


Waiting on a sunny day

 

Fixdag med Klubb idag. Fixade lite nya möbler till lokalen och planerande av ett och annat. Käkade även pizza och hängde. Memlan har fixat så att vi har snygga plektrum. Lovely! Plus att nu är det även fastställt att Babian är bokade så på vårstad i Växjö kommer de att uppträda. Kommer att bli hur ballt och bra som helst.

Känner lite lust och ganska mycket behov av en springtur. Trots det fallande regnet. Får nog helt enkelt se hur det artar sig med den frågan.

Regn tycks ju tillhöra alla årstiderna. Har skapat mig en vårspellista på spotify. Den är glädjande och ger hopp så lyssna gärna in.


Jag var ingen du var aprilhimlen

 
Helt otroligt.. Den där Lars alltså. Ständigt med.
 
Diverse opublicerade omotiverade bilderna.

Nu är det slut på trams och stolthet, trött man kan bli på sig själv ibland. Dessutom har jag gjort mig välbekant med veligheten kan inte bestämma ens enklaste lilla pyttegrej. Håller nog på att bli tokig. Lite mer tokig snarare...
Imorgon väntar iaf ny föreläsning med kultursociologi, styrelsemöte och fixdag med Klubb (därav baket, får se hur det artat sig efter en vända i frysen)

"Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom"

Njuter av April & Håkans Aprilhimlen. April är nog tveklöst en utav årets bättre månader.

Nattinatti


Gynning

Carolina Gynning. Hon är så bra att jag egentligen vill hata henne. Snygg, konstnärlig, kreativ och framförallt så är hon öppen och ärlig som visar på att hon är bara mänsklig. Läste just ett oerhört bra inlägg på hennes blogg om vem hon är, förändringar osv. Fantastiskt bra! Hon har all min respekt.


Inspirationskälla

Vårsol, vårtecken, vårkänslor

Min lägenhet är min lägenhet. Nu. Tanken har ändå slagit mig ett antal ggr att här finns en historia, innan har det bott ngn annan. En gång var det någon annans hem.

I onsdagsnatt satt jag utanför mitt hus på en bänk just innan jag skulle gå upp. Kommer ett glatt gäng som var påväg till efterfest. En tjej slår sig ner bredvid mig. Hon berättar hur nostalgisk hon blir över att vara tillbaka i sitt gamla hus. Jag förstår henne och berättar att jag bor i 26:an just nu. Fjärde våningen? Tredje fönstret?

Hennes gamla lägenhet. Hon flyttade ut i somras, precis innan jag flyttade in. Sedan följer hon med mig upp och kollar läget och fick se hur 75:an ser ut numera.

Underbart rolig händelse om jag får säga så själv. På Campus är allting möjligt.

  
På tal om mitt hem så har jag köpt påskliljor, flyttat på grejer, köpt en ny liten kruka, satt upp korten som jag köpte i Amsterdam i fönstret. Små förändringar för att få en lite vårigare känsla. Blommor det ska jag nog ta och köpa till mig själv lite oftare...

 
Hittade även ett vårtecken.

Annars en måndag med, läsning i solen, kaffe i solen, besök till Willys, bakning av kakor, tittat på när Jossan färgat Fridas hår, hämtat gästleg till lördag med Idis, städning, långt efterlängtat och behövligt samtal med finaste Matilda.

Mer läsning vore väl behövligt. Men.. imorgon är ju också en dag.


the sound of...nothing..

 

Är säker på att många har svårt att tro att jag är en stor tänkare, realist, ganska filosofisk i mina stunder som älskar att njuta och ta del av naturen. Så nej det är inte bara springa efter pojkar, partaja, shoppa och skojigheter som jag intresseras av och pysslar med. Finns nog en del oväntat skulle jag tro..

En skapande process

 
Nyinköpt i Kalmar. Vävd kuvertväska från H&M och mysiga örngott från Åhlens.
 
Nyinköpt tisha från Monki dessutom i likhet med mina blårandiga lakan.
Bläddrade även i en gammal Elle mat & vin för att få inspiration till bakverk.
 
På postis blev det massa fika & vikning av hoppande grodor, nafsande drakar
och som ni ser ovan Fridas pickande fågel. Jag hade dessvärre ingen talang
för det här med att vika papper så skapade inga verk..
 
Sen började det att spåra ur en aning..
 
 
Men det var ett mysigt Söndagshäng. Mysutskottet underbar grej..

Fick bakat lite kolakakor dessutom. Kom sedan hem och efter ett besök på Willys gjorde jag lite hemmagjord glass. Får se hur det resultatet blir. Imorgon ska jag ge mig på nya bakverk till tisdagens styrelsemöte. Kanske ger en illusion här av att jag är huslig. Kan jag dessvärre inte helt helhjärtat påstå att jag är.

Fortsatte sedan på söndagens mystema med ett litet kvällsbesök i Idis nya lya.

I skrivande stund sitter jag och filifiserar och drömmer om nytt duschdraperi, kylskåpsmagneter, finaste tidningsstället, varför man inte kan fixa hemkörning från Willys? Och hur det plötsligt skedde att jag gick från att ha en trevlig gbgare till hisskamrat till kebabrester?
 


Johnossi- Kalmar

 
  

More and more of Johnossi.

Nu har jag äntligen dragit mig från sängen, druckit för starkt kaffe och prioriterar nu en liten dusch för att bli av med den här tokiga frillan och sedan ska jag som sagt ta mig an att baka. Så om jag inte sätter fyr på mig själv och mitt boende återkommer jag.


Kalmarvistelse

  
Exhalterad givetvis över besöket på tokiga ture i Kalmar. En godisaffär.
Kände mig som ung igen. Det var ljuvligt helt klart.

Åretom påskpynt i Malins korridor.
 
Malin fixar god mat as always. Jag och Sarah stod mest för vårt trevliga
sällskap.
 
    
Lyckades få över ett par bilder från Johnossi till datorn innan kamerans
batterier dog. Nytt försök imorgon.

"Alla kan få gröt om dem vill!" 
Malin du är alltför generös...

Imorgon ska jag 1. ta en sovmorgon så gott jag kan. 2. Baka till megalördag på postis. 3. Joina megalördag pigg o go.

Nattinatti.

Hej igen!

Efter en fin helg i Kalmar är jag nu tillbaka i ett Växjö där Campus för en gångs skull tycks sova. Är helt blåslagen. Vilket det helt klart var värt för att få stå längst fram till världens bästa band. Bilder och mer info kommer ja det kommer.

Men mer update om det osv vid ett senare tillfälle. Just nu är jag bara alltför vilsen i min tillvaro så med risk för en massa onödigt blaj sätter jag punkt och återkommer ist.

RSS 2.0