Bad day?!

Idag har varit en konstig dag. Den är lite dimmig och inget känns verkligt. Men den är väl dessvärre det. 

Är helt slut. Jag tänker medge att jag är det för ja jag vet att man inte ska klaga och ja jag vet att massa folk jobbar och sliter mer än vad jag gör och jadda jadda. Spelar inte så stor roll för jag är lika slut för det. Idag pallar jag inte tävla.
 
En annan som känner ungefär som jag..

Tusen tack till söta lilla snart tjugoåriga Johanna för gårdagens galej. Det var riktigt roligt. Och Johanna hade dessutom gjort det så otroligt fint så lilla oturen med vädret var kanske bara bra! :)

Adjö.


Linnros

 
Ja men vem har missat hur fantastisk han är?! När jag passade barn i typ förra veckan (eller vad vet jag egentligen alla dagar blir ett och samma.) så skulle de tvunget se på allsång men de tyckte att alla som var med var hur dåliga som helst. Fick hålla minen när de buade ut Salem al fakir. Men Oskar Linnros ja tom kidsen gillade honom.

Toppen med regniga dagar visst?! Då kan man ta igen lite ovettig bloggning slöa i sängen med gott samvete samt kolla på Twin peaks med all rätt. Dåligt väder det behövs det också. Jag tänker inte klaga iaf.

Götet i bilder

När man ändå är på gång och har laddat över ett fåtal bilder till datorn så kan jag ju slänga upp några bilder från gbg. Innan min kamera dog vill säga. Efter ca 10 minuter alltså. Jävligt orutinerat av mig alltså..

 
Smidig som en katt. Vem? Jag? Aldrig.. Ändå så fick jag sova där. Ni kan ju kanske räkna ut själva att där uppe skedde det inga fysiska umgänges aktiviteter.
 
Var hittar man Sara om inte i kylen? Vinet skulle kylas och det var brått..
 
Välkomna till vår enkla lilla stuga.
 
Vinka till grannen också!

Så var det dags att fixa sig festfina och korka upp givetvis.
 
Ja men ni känner igen er va?! Glajjor, spottan, lådvin & gifflar. Inga konstigheter. Eller ja vem var det som la bullarna i kylen egentligen?
 
"Med solen i ögonen"
 
I stuga 51 var det inte en lugn stund..
 
Naglarna målar man ju sällan i onödan men är det fest så är det. Sara kan det dära.



Nyinförskaffat

Hade en mycket trevlig kväll med massa snack och fniss och givetvis massa rosè. Kände mig som ung igen då jag med största koncentration ansträngde mig för att gå rakt. Idag tog jag och katten sovmorgon så gott vi kunde. Sedan blev det en sväng till Ängelholm med mamma, moster och Malin.

Blev en del inköp givetvis. Såhär efter andra löningen.

 
Har spanat såå på den här tunikan från MQ och idag hade jag äntligen turen på min sida då den var på rea.
 
Mörkblått inte allt för märkvärdigt linne från MQ.
 
Skönhetsprylar. Megafett hår? nä man fick 2 st för 100:- (1 för 80:-)

Med min nya skolväska så känner jag mig faktiskt redo!
 
Så fina. Blev helt förälskad och ville ha ngt fint till flytten. En liten mjölk kanna & en vas.
 
Små hjärtskålar som också ska få pryda det nya hemmet.
Väldigt sjukt egentligen. Men jag längtar.

På turre är vi tre blonda tjejer (ikl the boss) och så Oskar. Men vem är det som får rabatt i baren & gratis drinkar på Hazienda (krogen som ligger vägg i vägg med turre även kallat hassan eller hasses) Jo det är Oskar. Kan någon berätta för mig vad jag gör för fel eller?!

Nu ska jag avnjuta mysregnet med kanske lite twin peaks så allt är i sin ordning. Kom just på också att jag skulle ha köpt ett halsband som jag aldrig köpte idag..
X

21

Ursäktar för alla som bryr sig att jag är slö med inlägg och sånt, även om de flesta andra är mycket sämre på den fronten än vad jag är. Men hey det är sommar & ja egentligen så händer det inte speciellt mycket som jag tror skulle vara för andras intresse. Jag är 21 och skittrist. Jag visste väl att allting skulle vända då.

"You look so offical!" var det en dam som sa till mig häromdan well thänk yo thänk you sweet little tant. Så de känns som att de flesta tradmåsarna har åkt och nu på senaste har jag mest råkats med vänliga damer.
Annars timbuktu var på slappis i måndags, det var jag också. Längesen man var där men det var väldigt kul, Antonio var ju med och för en sekund trodde jag att han skulle dö. Det er for vildt!

Vajby. (Som Alex säger.)

Satt och krängde vitlöksbröd igår och blev full av beundran. Det finns många idioter men också så många genier, vitlök+bröd, vitlöksbröd. Fantastiskt! Genialiskt att komma på något sådant.

Ikväll ska jag och marie ner och göra byn. Slå en pling om du blir sugen på att joina.
PUSS


Haaaave you met..

Skrattar bäst som skrattar sist, nu har jag för sista gången fått höra "asså Frida du borde verkligen köpa en ny mobil!" Och så har jag väntat och väntat och..

 
Here´s my new buddy. Fröken wildfire & the pink panther är ett minne blott.

Så ja ni kanske kan lista ut vad jag har haft för mig idag... Ikväll är det torekovs hamnfest. Skulle egentligen passat barn men så blev jag helt ledig så man får väl kanske ut och svira en sväng. Var i båstad både igår och i onsdags dessutom kollade på sunny stand up i onsdags, det var riktigt bra! Fick en liten crush på Soran. Råkade dessutom tappa min vattenflaska precis bakom honom efteråt, givetvis.

-Var kan man sätta sig om man vill dricka en god kopp kaffe?
-Ja det finns ju parkis..
-Men när du vill dricka kaffe vart går du då?
-Ja jag dricker ju mest på krogarna! (..) Kaffe alltså. Jag tycker att det är mysigt att dricka kaffe på någon av krogarna!



Det va la typiskt

Trött efter sömnbrist, fick jobba övertid och sedan äntligen på väg hem skulle precis sätta nyckeln i låset till min cykel men, såg förmodligen ut som ett fån när jag upptäckte att där inte fanns ngn nyckel. Just my luck.

.

elegi

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


Lars Winnerbäck-elegi

En kombination som heter duga

Hemma i skåneland igen och här skiner solen som vanligt. Bilder och uppdatering kommer det att bli. Eller ja.. för den som bryr sig. Och nej jag tog inte så värst många bilder själv, denna gång för att batteriet dog tidigt första kvällen.

Jösses vad jag har skrattat, haft roligt och bara mått riktigt riktigt bra. Konserten var oförklarlig, alla har alltid sagt att det är något speciellt med att se Lasse live och jag var tveksam har inte varit ngt megafan så var inte helt övertygad om att han skulle frälsa mig. Men efter första låten så kändes det. Det var så vackert och jag ville egentligen bara börja böla. Mitt hjärta kändes mer brustet än någonsin förut. Sedan kom bandet & det blev ös och avslutandes fyrverkerier. Magiskt & underbart. Han kan han den där Lars.


-Hur gammal är du då?
-21! Eller nej förestän gissa!!!


Min osmarthet kan uppfattas som charmig emellanåt..

Nä solong. Nu ska jag vila lite grann, för trött det vill jag lova att jag är. Älskar sommaren,musik,vänskap & Göteborg. Tillsammans blir det en slående kombination.


Tänk golf

Steven är i Båstad. Jag vill ju också se. Har suttit och hoppats att han skulle göra ett besök på turistbyrån. Icke då. Tänkte att då får jag nästan läsa på så att man kan svara på alla frågor som gäller golf för att imponera. Vad intresserar golfproffs annars? Får studera några.. Börja köpa peak kläder och sånt. 
Ola har också varit i båstad så har missat topp två på listan över män att gifta sig med på en och samma dag.



Nu ska jag och Johanna strax ta ett litet kvällsdopp efter en svettig dag på turre. Sedan blir det vin på hassan & imorgon drar jag till gööööttebooorg. Very very wonderful.

Mini-semester kan behövas. Är fortfarande helt lost. Skulle koka kaffe till mig och Johanna, glömde en liten pyttedetalj bara. Hälla i kaffe.
Adjö adjö.

Those are a few of my favourite things..

Min favoriter inom kategorin "fundersamma köp som jag aldrig ångrade!"

 
Min Johnossi kasse. Given. I love it. Ska spana efter en till på nästa konsert om de har en liten shop möjligen.

 
Boyfriend jeansen från H&M både i shorts och långa.

 
Fått massa beundran för mitt halsband. Jag gillar det också. Guess what? Kostade bara 99 kr på H&M. Det var då tvekan försvann..

Ska försöka att fortsätta med att lista favoriter.. Möjligen icke favoriter också.




Fnissigt & fumligt

Jag ääääälskar Torekov. Paradiset. Synd bara att här kommer så många puckade ägg och ska förstöra allting, allt det fina. Jag blir verkligen galen.

Har iaf varit och kvällsbadat med kusinerna och sedan blev det ett fnissigt besök på parkis. Är fnissig mest hela tiden är det solen? Trötthet? Eller ngt annat.. Helt knasig är jag har dessutom noll kroppskontroll går in i vad som än står i vägen för mig. Snubblar fram & lyckades tom få en pärm i ögat.

 



Skadad

Man blir lätt lite arbetsskadad. Jag hör t.ex. ringsignalen till vår telefon på jobbet hela tiden och har svårt för att svara i telefon privat på ett normalt sett  "Välkommen till.. jag menar hej det är Frida!!"

Härom dagen när jag skulle cykla hem skulle jag bara kolla till de offentliga toaletterna först. Var upptaget så jag stod utanför och väntade sedan kom personen ut som varit därinne.

-Det är slut på papper där.
-Ja jag vet. (Drar en lååång förklaring om varför där inte finns papper & ursäktar så mycket)
Damen ser frågande på mig och säger sedan
-Okej.. Jag tänkte mest förvarna om du skulle gå på toa.


Logiskt nog. För hur skulle hon kunna veta att jag var inblandad i toapappersbristen?
 
Är aningen svårt att koppla bort jobbet ibland....

En rastlös själ

Tänkte köpa min brors gamla kamera och har lägenheter på g. Så en ny mobil, laptop & nya skor och jag är komplett. Är så trött på att den där mobilen aldrig kommer dock. Ha tålamod och vänta är jag mindre bra på. Jag är och förblir en rastlös själ. 

Efter att ha varit hos Bennets så slängde jag mig i fotöljen med Twin Peaks, lite regn satt inte alls fel. Hoppas att det fortsätter så imorgon också (don`t hate me) så att jag slipper stå och svettas på turistbyrån.

 
Så glad var jag när det här trillade ner i lådan förra veckan. Brev på posten är nog med på topp tio listan över det bästa jag vet.

 
Tittade igenom gamla bilder och den här bilden förblir lika rolig. Är man trött så är man mitt i natt på en parkering någonstans i europa. En resa hade inte suttit fel nu. Börjar dock inse att sparsam är något som jag bör fundera över att bli.. Klär mig dessvärre inte speciellt bra.

Jobb onsdag+torsdag. Fredag I´m off to gbg. Längtar, det ska bli så härligt med en hel helg. Liten weekend. Liten semester. Min enda lediga helg fram tills vecka 34. Ska njuta och ha de ritkigt gött. GÖTET IN MY HEART.

Puss & adjö


Blivande universitetsstudenten

Istället för att jag ska förklara luddigt tremiljoners ggr vad det är jag ska läsa (jag vet ju knappt själv därför ger jag ngn konstig förklaring)

Yrkesliv: Programmet förbereder dig för en bred, mångfacetterad och föränderlig kultursektor och öppnar framtida yrken som kultursekreterare, kulturprojektledare,konstpedagog,festival-eller musikarrangör,museiintendent, m.m. Programmet ger också verktyg för eget företagande inom kultursektorn.

Så nu håller jag på och sätta mig i kö till bostäder och håller alla de två tummarna jag har för att jag ska få en fin egen liten lägenhet. Yeay. Snart kommer jag nog att få panik... Just nu är jag bara maximalt trött & imorgon fortsätter fixe donet plus att jag ska vara hos Bennet på dagen.

Livet är inte lika lätt när man har fyllt tjugoett.

 

Såg nyss en blixt. Gillas inte. Jag som är åsk & blixträdd så nu får jag nog stänga datorn för säkerhetens skull.
Sov så sött.



ÄNTLIGEN

SOLONG FAREWELL AUFWIEDERSEHEN ADJÖ!! Jag flyttar till växjö.

Som jag har väntat väntat och väntat sprungit till brevlåndan stup i kvarten. Idag så såg jag på hemsidan att det stod antagningsbesked och sedan... ANTAGEN. Fyyy föri helvete vad jag är glad, lättad, lycklig.  Vinden har vänt det går bra nu.

Men nu.. Svettas jag nästan ihjäl så det får bli ett bad.

 


PUSS & ADJÖ

boys boys boys boys

 
 

Är det något som jag är dålig på. Urusel, helt ärligt. Så är det killar. Nu skämtar jag inte. Jag är fullkomligt killtokig & tkr att var och varannan kille ser bra ut. Titta gör jag gärna. Men kommunicera.. Då skiter det sig. Kan inte läsa signaler för fem öre, så helt omedvetet ignorerar jag och dissar. Om inte det så blir jag så nervös att jag inte vågar säga någonting. Eller säger jag något väldigt konstigt och börjar skratta hysteriskt.

Jag är nog ett hopplöst fall. Om jag inte hittar ngn som kan lyckas stå ut med detta och han får gärna ha fräknar, ett fint leende, humor, bra klädsmak, musiksmak & fotbollskunskap.. Eller nej jag har inga krav. Tycker han om mig med alla mina brister och tokigheter, då har jag inga krav alls.
 
Vill man ta genvägen är det bara att han sätter på sig en kostym & drar ett citat från Håkan. Garanterat såld.

Nä nu har vi pratat tillräckligt om killar och sånt tkr jag..
Adios.


Fröken tråkigt

Varför ska det jämt vara så knepigt väder när jag är ledig för? Är ganska slut egentligen. Inser nu att jag gärna väntar med kids ett tag till... Gräver inte ner mig heller direkt när det är halv kasst väder. Då får jag ju en anledning till att kolla Twin Peaks utan att få dåligt samvete..

Va tradig jag är verkligen. Tar aldrig nya bilder och grejer. Inte konstigt att ingen läser och de som väl läser inte kommenterar. Sry sry. Funderar dock på att införskaffa en ny kamera. Mycket jobbigt dock när man behöver en data, kamera & mobil samtidigt som man ska vara sparsam och ganska gärna vill förse sig med lite kläder och skor...


De här skulle jag nog mycket mycket väl kunna tänka mig.. Har man ingen man kan man allt få ha fina skor iaf tycker jag..

Antonio har varit här på blixtvisit. (♥) Sommaren blir inte den samma nu när han inte ska vara här. Saknar honom redan. (Du ska veta att Björn tjatar också. Börjar faktiskt bli lite jobbig.) Går nu även under namnet Frida "svälj" Pettersson. Kan man ju tolka som man vill. Men du bör inte tolka det så..

Nu börjar det skina på här igen.. Så ngt Twin Peaks blir det inte då.

Puss & adjö




Nödigt onödigt

Malin fick en bok av Carro i födelsedagspresent. "Saltmannen-felhörda låttexter" Känns som en ny dagens ordvits eller tjuvlyssnat underhållning. Är så glad att jag är så lättroad. Kolla in http://saltmannen.se

Riktiga texten
Svullo:
-Jag är för fet för ett fuck.
De sjöng:
-Jag är för fet för en frukt.

Riktiga texten :
Tryggare kan ingen vara,
än guds lilla barnaskara.
De sjöng:
Trygga räkan ingen fara,
i guds lilla barnmascara.
 
 
Jag & Nicco har försökt att sola. Var lite blåsigt. Tillsist hittade vi lite lä i parken så då fick det bli solning där & sedan bad. Bada i havet är förmodligen på topp tio listan över saker som jag älskar mest i världen.


Igår cyklade jag från och till mitt hus 8 ggr. Om ngn såg mig varje gång måste de tro att jag är knäpp i huvet. Om de inte trodde det förut alltså. Så mamma räknade ut att det var 1,2 mil sammanlagt. Halledar. Ja jag kan inte räkna ut sånt själv alltså... Räknar allt i tid. "Hur långt är det från Torekov till Båstad?" "Jadu.. Det tar ca 20 minuter med bil."

Tack och hej leverpastej.


Säg ngt som jag inte kan

Såpp då har man strukit (strykit strykt jävlar vad svenska är klurigt ibland) säger som Lotta jag är bra på allt! Så fick jag träffa den lille också han var inte alls så skrämmande som jag trodde, ja småbarn (bebisar) gör mig nervös. Men ack så söt! När han började att gråta så skulle jag gå och kolla till honom och då slutade han så pratade jag lite med honom och då log han lite finurligt. Så jag tror att han inte tycker att jag är så värst farlig jag heller.

Lilla George (3 månader) börjar gråta.
Wilhelm (6 år)- Han kanske bara vill ha en kram.


 

Har beställt från cdon för första gången i mitt liv. Fick ngt ryck när jag aldrig fick se Twin peaks så beställde båda säsonger + mavericks (johnossi). Så inom snar framtid har jag fått svar på den stora frågan vem som dödade Laura Palmer.

Fin kväll det blev. Kvällsbad & kvällsmat snart kanske? Och hitta Doris som är borta igen..

Frida- Eller så kanske jag sover i någon annans säng. Höhöhö
Nina- Ja men det kan du också göra. Mamma och pappa är inte hemma så du kan ju ta ngn av deras sängar om du vill.
Frida- Ja nu menade jag inte riktigt så..
Nina-Jahaaaa du menade så!

X

RSS 2.0