Dimmigt okomplicerat och inte ett dugg dramatiskt

"Du får tycka och tänka precis vad du vill."  

Ja man får säga vad man vill. fast man bör inte. Det är bättre att säga det som låter bra än att säga det som är sant. Säg helst inget alls, bara le håll med och drick. Ja drick, för vi lever för helgen då man ska bli sketfull och leva dimmigt utan bekymmer. Men varför ska man leva för något som man inte kan minnas?

 
En färgstark bild kunde behövas åtminstone..

Mitt liv är ganska så dimmigt utan att jag är sketfull. Är jag för gammal för det?Ja jag är för gammal för dramatik, komplicerade situationer och allt det där, jag lever här i lugn och ro och trivs. Suckar du åt mig så suckar jag nog tillbaka.. Jag har alltid vetat att vi inte är samma. Men jag har just insett att det inte är något att ursäkta sig för. Snarare vara ganska så glad för faktiskt. Något som jag aldrig glömmer är när en vän sa till mig "Den enda som du måste leva med resten av livet är dig själv."

Allt annat är val du gör.

Nu fick jag lättat mitt hjärta.
Tack & adjö.





Obs!Obs! Obs!

Lördagen 6:e februari, sista föreställningen av främling i mitt eget hem. Det är fortfarande gratis och man måste förbeställa biljetter, säg till mig så kan jag boka och hämta ut dem! KOMSI KOMSI!

Det är kaos lite här och där

Ok, crazy week är pase. Puh! Men den har varit fantastisk. Förutom snökaoset! Men de tre föreställningarna har gått bra. Jag vill aldrig att det ska ta slut. Tar vara på varje sekund och försöker att lagra allt det där underbara någonstans i en ledig vrå i min kropp för att spara och ta fram nu under de kommande månaderna. Så att jag kan överleva dem.

I fredags så var det en trevlig kväll också tog en sväng till ödåkra och sen utposten (där det var 80% killar och 20% tjejer ca. Då trivs jag som fisken i vattnet.) Igår firades Nina först på Buena vista sedan utgång i ängelholm, där man träffade många gamla rävar. Tusen tack för gårdagen den var toppen. ♥

Men nu är det knappt så att jag lever. Ska dra täcket över huvudet och ladda batterierna för imorgon är det en ny vecka. Jag längtar extra mkt tills på lördag då får jag finbesök. Så nu måste jag städa hela veckan,man kan tro att jag har haft öppen dörr under snökaoset. Mitt rum ser förjäfligt ut om jag ska vara helt ärlig.

 
Malin har nu lämnat sverige för lite varmare breddgrader. Jag är inte avundsjuk. Ha en toppenbra resa nu och njut av varje sekund och virra inte bort dig så att du inte kommer hem igen. Känns ju lite tomt. Var på väg att ropa på dig i affären igår men.. d va ju inte du nä..

Adjökens adjö.


Vad är det för dag idag?

Vad är det för dag idag? Jo det är ingen vanlig dag för det är premiär för Fridas pjäs idag. hurra hurra hura!!

Främling i mitt eget hem. 19.00 Dunkers kulturhus. Helsingborg.

Nä det är ingen vanlig dag, för det är min pappas födelsedag också för den delen!! Hurra hurra hurra!Grattis Pappi.

Nu ska jag ge mig ut i stormen, svävar runt på små blomblad känns det som. Är lite nervös, spänd och förväntansfull. Glad också. :)

Puss hej!

Premiär!

Idag är det premiärdax. Det pirrar i min mage!! Ute är det snökaos, vilket inte gör mig lugnare direkt.

Adios.

Kommande veckan..

Är galet trött. Gårdagen var grymt skoj, mina fötter tog dock nästan kål på mig. Men tack alla för en asbra kväll. Hbg rocks. Idag har det dessutom varit rep så det har varit en lång dag. Den kommande veckan kommer verkligen att bli galen. Måste sova nu för att palla.

Måndag:
Jobb 10-15
Rep 16-21
Är även min fina ninas födelsedag imorgon. 20 it is. Wiieeehooo.

Tisdag:
Tekninskt rep. Vanligt rep & öppet genrep!

Onsdag:
Rep+ PREMIÄR! :D

Torsdag:
Föreställning
Malin lämnar landet!!

Fredag:
Jobba 10-15
Föreställning

Lördag:
Jobba 9-12
Fira Nina!

Så nu vet ni vart jag kommer att hålla hus.
Puss & adjö


Can you feel it, Can you feeeeeel it

Hade en trevlig kväll igår. Jag och Johanna var hemma hos Jasse, fredagsmys. :) Kollade på Johan Glans och Björn Gustafssons abba-medly, var så längesen men jag kan inte annat än vika mig i garv. Björn vart har du tagit vägen egentligen?

Jobbade några små timmar också. Men nu bär det snart av till Helsingborg för feeeeeest. The tivoli it is. Är nästan överpepp. Kanske att jag lyckas att ta ngn mer bild än sist. :) Nu måste jag kila och göra mig fager (i den mån jag kan vill säga)

På återseende stollar!

16

 I´m not what I used to be,
a duracel kanin,
that´s energy in swedish.



Hängerru mä?!

Kort update på de senaste dagarna.

Onsdag:
Fikade hemma hos nicco. Gick igenom allas liv. Åkte sedan till hbg för att repa. Åkte därefter till Båstad, gick till bowlingen med Nina, Sofie och Fanny. Vi hade väldigt roligt!

Torsdag: Efter en natt med inte alltför mkt sömn (jag har sagt att nina har en kattunge va?! som är pigg..) så var jag och nina och på djursjukhuset för att se till att allt stod rätt till med lilla kisen. Kollade sedan klart sagan om ringen innan jag åkte till helsingborg (andra gången på en dag.) Fixade lite grejer innan det var dags för rep igen.

Fredag: Jag och Malin har varit på väla. Sen när jag kom hem satt jag och gjorde fina armband. Om jag har lust så kanske jag visar. :)

 
Möjligen en aning osammanhängande bild till inlägget. Längtar dock efter sommar och sol, så jag ville ha den med iaf. 

Snart har främling i mitt eget hem premiär. Fem dagar för att vara på pricken exakt. Fem?! Mindre än en vecka. Inte alls många dagar. Ryms på en hand... Är det nu jag ska få handsvett, prata osammanhängande och ligga sömnlös?

Dessutom så är det nu utsålt till premiären. Oh lala.
Adjökens adjö.
Simma lugnt i slasket.

Väldigt guldkantat

Det blev mestadels P3 guld galan. Of course. Min husgud Timo Räisänen var ju programledare och han skötte sig utmärkt. Galan hade många höjdpunkter, många ansikten som jag tycker om. Sedan tycker jag att svensk musik är förbaskat bra och jag gillar verkligen P3. Undrar dock hur road Markus Krunegård var, han satt och gäspade i bakgrunden vid ett tillfälle.

Hade dock önskat att fibes oh fibes hade fått pris för årets band. Hur bra är dem inte?

 


Finns två låtar som jag alltid skriker ut: Det här är min favoritlåt! när de spelas och det är MGMT-kids & fibes oh fibes- lovechild.

Nä om man skulle ta och släcka och dra täcket över huvudet kanske? Sen måste jag också klura ut kluriga saker. God natt.

Val val val.. Alla dessa val!

F- Mamma varför skickade du just sms till mig?
M- För jag skickade till fredrik och Richard så tänkte att då får jag skicka till dig också.
F- Det är lite skillnad bara.. Richard är i Göteborg, Fredrik i Stockholm. Jag är på ovanvåningen bara!!


Varför ska P3 guldgalan och so you think you can dance vara precis samtidigt? Vad väljer man. Får bli zappning helt enkelt..

 

Hoppas dessutom på att slippa undan en bula i ansiktet. Öppnade en bildörr förut så att jag fick den i huvudet. Skulle nog vara charmigt så här nära inpå premiären och allt.


Tokig tisdag

Idag har jag och nina hängt. Försökte att styra upp den närmsta framtiden en aning satt och kollade jobb och lägenheter.

-Gärna skötsamma, fast inkomst...
-HAHAHA, sällan. Du behöver inte läsa vidare den får vi aldrig..


Lite senare utan någon större lycka..

F- Vi kanske ska flytta till danmark?
N- Jaaa smart!
F- Fast.. Vi kan ju inte danska.. Kanske något arbete där man inte behöver prata.
N- Ja! Danska stuntmän?!


Efter det gav vi upp och började att kolla på sagan om ringen istället. 

 
Fast skötsamma är vi väl?

Fick träffa Ninas lilla kise Jackson idag också. Helt klart dagens man. Väldigt pigg liten filur men vi lekte han och jag och hade roligt så roligt att han trillade av sängen. Så nina jag hoppas att jag gjort honom en aning utmattad så att han kan sova lite mer inatt.

Farväl, good bye och adjö!

Nån sa nått jag vet ej vem

Wait wait there´s more. Lite tråkigt att jag inte var så duktig på att ta bilder från när jag var hos Anja i lördags, spenan lyckades dock ta några stycken.

 
Gose var inte tillräckligt snäll mot sin elefant så jag
och Marie lät den vara en del av bordsdekorationen.

 

Marie och Spenan till timbuktus stirra ner.

 
Krille-gose & Fredde stirrar också ner?

Idag är plansen iaf att jag ska till Helsinborg lite senare för att repa. Idag ska mannen som skrivit manuset komma och kolla dessutom,nervöst. Det börjar att dra ihop sig nu. Halledar!!
Chiao


piece of cake

Lite picture time kanske?!
I förra veckan så var jag, Matilda och Malin och fikade i ängelholm på ett fik som heter piece of cake. Kan helt klart rekomendera det. Jag älskar det stället!

 
Vi satt på ovanvåningen. Tittar man ner så ser det ut såhär.

 
Matilda och Malin trivdes de också.

 
Synd att vi inte satt där borta ist. Gulligt.

 

Det klättrade även på listan över bästa haken när jag erbjöds en mindre bit av två olika kakor när jag inte kunde bestämma mig.


En inte helt skamlig söndag

Well igår så blev det ju Helsingborg. Först innebandy, blev dock en ganska så bitter förlust. Men jag gillart. Borde gå på sportevengemang oftare. Dels är det ju alltid intressant med sport men också vilka vackra män.

Fredde- Så tjejer är det sista gången ni går på en innebandymatch eller?
jag & Matilda- Nej!! Verkligen inte!!!

Mellanlandade lite innan det var dags för bio, snabba cash. Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tycka eller säga om den. Absolut är den sevärd men inte mer än en gång skulle jag tro. Man kan inte annat än skratta åt de bratiga scenerna alltså, väldigt bekant. :)

 
Skådespelet var dock helt briljant. Joel Kinnaman i
huvudrollen är inte heller helt fel att vila ögat på.


Jag och Matilda pratade om att starta ett fotbollslag (ala korp stuk) är så pepp. Någon som vill joina? Lira lite boll ha små träningsläger o sånt. Hur kul som helst.

X


Dagens agenda

Nu är plansen att bege mig till helsingborg, kolla innebandy och sen snabba cash på bio. Jag är pepp och fortfarande inte trött! Väldigt mycket pigg och glad snarare! Jag som trodde att det var viktigt med sömn, tydligen inte.

Måste se till att langa upp lite nya bilder här också. Soon, I promise.

Är sååååå glad. Den 6:e februari kommer jag att få finbesök. Can`t wait. Saknar er såå!!!

Adjökens adjö.
XO

Varför är jag pigg nu för?

Vad är det för fel på mig? Jag gick och la mig kl fyra igår knappt sovit någonting och kan inte sova mer. Pigg?! Palla att jag kommer att bli dödstrött om ett par timmar istället. Strunt samma då, igår var iaf en mycket bra kväll. Tusen tack igen Anja. Försökte ju dölja det men.. Det var jag som spillde bär på duken. (Därefter fick marie hämta underlägg till mig, bordsskick har aldrig direkt varit min grej.)

ADJÖ!

You can never get enough of beautiful men

Har jobbat idag, samma sak gäller imorgon. Det mest spännande var nog att det kom in en snygg brödkille. Annars åkte pyjamasbrallorna på direkt när jag kom hem och snart blir det sängen för att orka med morgondagen. Roat mig med att zappa mellan Skavlan och let´s dance. Let´s dance, Mattias Andreasson så extremt snygg hela han. Jag dregglar. John Mayer och Jens Lapidus hos Skavlan inte fy skam de heller.

 

Idag är ingen vanlig dag heller. För det är Anjas födelsedag!! Det ska vi se till att fira. Ser fram emot imorgon. Grattis.

O vad vill ni att jag ska göra?! Inte ens en helt ny blogg får er att offra en liten kommentar..
Adjökens adjö.


Därför bråkar vi inte över killar..

Hoppas verkligen att jag hinner hem till 21.30 idag för då är det ju "succeduon Anders och Måns" på SVT2.

Egentligen så är det ganska så bra att man inte har samma killsmak som sina kompisar. Jag och Nina är t.ex. inte direkt överens när det gäller kvaliteter hos drömmannen.

Nina tycker om när de har mjukisbyxor på sig. Det är det värsta jag vet. Lite effort tack. Suit up.
Jag tycker att det ska finnas någonting att ta på, det får gärna vara lite hull eller muskler. Inte revben och tunna lår all over the place. Nina faller nästan bara för spinkiga killar.
Osv osv.

 
Steven vs Jackson.
:)


Caught in a bad romance

 

I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don’t wanna be friends

J'veux ton amour
Et je veux ton revenge
J'veux ton amour
I don't wanna be friends

X

Torsdag

 
 
Love it.

Igår var det rep, lite kaos då tre stycken var borta och Elin fick ta alla deras roller. Men det var roligt som alltid. Tack vare Doris så är jag inte speciellt pigg idag, jag är hennes favorit (ja man förstår henne ju) så hon skulle tvunget vara på mitt rum inatt när jag skulle sova. Själv så var hon inte speciellt trött.

Idag blir det helsingborg igen och rep.

Adios for now.


Alternativt

 
Den alternativa headern (fick lite beslutsångest.) 

 
Red is fantastic. ♥

Got to go.
X


Nya bloggen

VÄLKOMNA! Här är den nya bloggen. Vad tycks? Malin har hjälpt mig med designen. Tusen tack! Så snart ska vi nog komma på fötter här också. Nu ska jag snart iväg till helsingborg för att repa så på återseende.

:)

Xoxo


RSS 2.0