Onsdagssvängar

Uppdatera skulle jag ju också hinna med men o vad tiden sprang iväg. Var ju inte riktigt menat men helt plötsligt satt jag toklullig hemma hos Frida i sällskap med David den gamle räven i vardagsoutfiten blev det en titt på Sivans dessutom.

Idag har jag velat ge ett sken av anstädighet. Det skenet bedrog nog dock. Har inte hållt den högsta standarden. Men en bra dag ändå.

 
Skulle fota David men han dansade så pass mkt att det blev suddigt.
 
Sen lugnade han sig en aning..
 
 

Nu måste jag rusa för att förhindra att jag missar mitt tåg. Beger mig snart mot Kalmar i sällskap med kusin vitamin Sarah för att hälsa på Malin. Imorgon blir det konsert med mina favoritmän och min favoritmusik.

JOHNOSSI. Kmr att leva för det ett tag framöver. Förvarnar redan nu att det kmr att bli en hel del tjöt as always.

Inblick i smyckeslådan

God morgon världen. Nu är Lars vaken som en helt ny människa. Vilken underbar dag vi kommer att få. Efter lite frukost och morgontid med mig själv ska jag nu hoppa in i duschen, göra mig fager samt boka mig en biljett till Kalmar. Känns nästan lite överflödigt att säga att jag är taggad, peppad och längtar massor. Så skippar det.

En titt i smyckeslådan.

 
 

Amsterdam bilder del 2

Fixade mig iordning och drog till Frida knäckte ngn öl och hade en utgång i planerna. Men då varken öl eller kaffe kunde övervinna min obotliga trötthet skippade jag utgång och gick hem ist. Tråkig trött tant? Det må hända. Kanske blir det ett nytt försök imorgon.

Hur som haver. Levererar jag lite mer Amsterdampics. Har fått en lärdom att inte alltid trycka ja till alla rutor och fönster som dyker upp. Nu har jag lyckats att göra en formatering så alla (så många var de inte kanske..) bilder från kameran är nu ett minne blott. Blir därför bara fortsatt mobilbilder. Sånt är livet kära vänner.

 
 
 
 

Nu är det läggdags. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Kreativitet & positivitet är det jag känner för onsdagen i ära. Fortsättning med föreläsningar och möte med dagsaktiviteterna kanske få in lite teatersnack också! Skulle inte tro att tjejerna är sena på det. =)

Just nu känner jag bara hur jag saknar den delen i livet. Det är där min drivkraft och passion ligger allra allra mest så det är bara att köra känner jag.


Stöttepelare nr 1

Har idag haft två manliga inspirerande föreläsare. Kultursociologin är en höjdare so far.

I övrigt är jag tjejen med den sjukaste prestationsångesten ngnsin, onödigt och jobbigt och kan analyseras varför och jadda jadda. Men i de lägena som man stressat upp sig som allra mest är det allra mest lugnande att ringa personen som tycker att du är bäst i världen no matter what och som kan ge dig maximal bekräftelse och de bästa lugnande råden. Mamma!

Har för övrigt stänkt köttfärssås över hela mitt nystädade hem.. Fick kasta av mig mitt vita linne och kände genast att det fanns en Plura även i mig. Nää nu måste jag kila, get dressed and fixed och ta en lite öl. Allt är möjligt alla dagar.

ALL REKLAM TACK?

 
 
Vad ska det stå på ens postinkast om det är just ej reklam man är ute efter?

Finner just nu nämligen bara reklam.. Trovärdighets broscherer typ jämt. Kyrklighetsjox, nä det ligger knappast på min priolista..

Smittoglädje

Kände en viss irritation efter att ha trampat på en jävla pizzakant i soprummet och sedan var det någon som var en minut före mig och fick torktumlaren. Så när jag står och prägar ner massa sängkläder och handdukar som jag nu på något sätt måste hänga upp på tork i min lilla etta, troligen i vartenda lilla vrå. Då kommer det in en jätteglad och gullig tjej som smittade av sin glädje så otroligt mycket.

Efter det delade jag hiss med två goa storhandlande göteborgare. Så efter mina små missöden fortsatte ju dagen och blev bara bättre och bättre.

Tänka sig vad främmande människor kan ha stor påverkan på ens humör ändå. Fantastiskt.

 
Var på promenix med Frida. Hittade de största ankor jag ngnsin sett.
Fast det var ju nog inte ankor. Jag blev väldigt imponerade iaf.
 
 
Njöt av solen och slottsutsikten en längre stund. Det var otroligt vårigt
och skönt.
 
Sen när jag kom hem tvättade jag som sagt, storstädning dessutom och
avslutade dagen med en springrunda. Ja ni trodde kanske precis som
jag att jag hade gett upp det där. Tydligen icke. Lite cred till mig ändå.
Produktiv dag jag har haft.


Proud to be part of these days.

Började en ny kurs idag. Kultursociologi. Lite möjligheter till teaterfördjupning. Jag är pepp.
 
 
 
Blev fika efter introduktionen. Fina pannkakorna var till mig. Lovely lovely.
 
David (mitt bloggfan, alltså fan som i beundrare av min blogg och inte svordomen,
kände själv att jag blev tveksam men ni kanske fattade dirr...)
dök upp!
Han hör ju aldrig av sig så det var ju längesen vi sågs.
 
Ny soffa hade de skaffat dessutom. Fin. Nästan lite kungligt vacker.

Solen skiner skenet
bedrar lite dock för det är inte lika varmt som man kan tro. Är på strålande humör ändå och känner hur vårkänslorna har väckts till liv. Egentligen känner jag för att hitta på något spännande och leka utomhus. Istället sitter jag och slöar vid datorn och drar ut på att jag egnetligen måste städa och fixa grejer.

Håkan som passar mig i alla tillfällen är det något alldeles extra med just på våren. Vi har sjungit massa idag. Fastän att vi sjunger ihop jämt, sjunger han ändå fel lite här och där. Det är okej med mig Håkan. Aprilhimlen ska vi sjunga på hela hela april..

Proud to be part of these days- Tingsek




Det går bra nu!

Alltså pengar rullar in som de ska nu... Började med enkronan i tvättmaskinen, tvättad och menad till mig. På postis golv i lördags hittade jag en tia. Idag hittade Memlan två spänn, men gick förbi. Jag tog dem. (Självklart) 13 kronor rikare på endast några dagar. Sen när började jag ha tur?! Nu börjar man ju att bli lite girig och vänta på de stora pengarna att det ska ligga en tjuga utanför dörren typ..

 
Såhär belåten är jag numera...

Fantastiskt underbar helg

Som sagt förut har jag varit helt off hela veckan och bara fokuserat på min tenta i princip. Men nu är det över (om man inte behöver dras med ngn rest) Känner mig som människa igen. Imorgon börjar dessutom ny kurs. Kultursociologi, peppad. Helgen har varit helt fantastisk.

Fredag- Sol, forsatt studier, after school på Sivans med galet god mat + våffla! Utgång stallarna där vi dansade till dansmusik igen.

Lördag- Brunch på sivans. Bästa brunchen so far. Fantastiskt gott. Förberedelser för kvällens sittning. sen 16.00 satte förfesten igång och vi började att fira in milleniet. Lyckad sittning och lyckad kväll.

 
Årets första jordgubbar köptes. Smakade inte ett piss... Ändå lite värt.

Jossan målade ett hjärta på min arm i fredags. Fint!
 
Festen satte igång med förfest, sittning, mellanfest och utgång. It was a great night.
 
Postis (smålandsnationens lokal där förfest osv hålls) hade fräschat upp sig.
Johnossiplanschen som jag upptäckte på senaste sittningen i höstas som
då prydde baksidan av ett skåp satt nu tjusigt uppsatt. I like.
 
 
Blev ett kvällsbesök till Willys ikv med F & J.
 

Nu går det mot ljusare tider. Som kära mor min brukar säg. Klockan har ju visst ställt om sig, tur att digitala ting grejar sånt själv glömmer alltid bort sånt.

" 10 000 meter upp i luften ser jag Lars såklart."
Blev väldigt mycket till att "Larsa till" alla låtar igår.

Bilder Amsterdam del 1

Bättring bättring. Lite bildupdate från Amsterdam nu när jag spräckt hål på min tentabubbla då den är inskickad, bra eller ej. Men den vill jag helst inte prata mer om, det är över nu.

 
 
 
 
 
 
 
 
Amsterdam ja det var underbart det. Tänka sig att det redan har gått en vecka sedan
 vi satt på bussen på väg tillbaka. Den andra delen med mer bilder kmr inom kort.

Vååår härliga vååår

I samma takt som knopparna brister, brister också jag ut. i garv.. Mycket trams och fniss. Kan vara vårkänslor. Kan också vara övertrötthet. Ett annat alternativ skulle vara den överdosering av socker och kaffe som råder i tentaveckans sanna anda. Nu efter en liten behövlig internetsfritidspaus ska jag försöka att få till några sista fiffiga ord. Känner att mina ögon går i kors.

-En sista tråkig tentafråga innan jag går.. Fan vad snett din kyl står!! Tillbaka till det här med kontinutets stil...

 
Tittade efter vårig inspirationsbild på weheartit. Nä ska skärpa mig, är
ju faktiskt dötrist och dåligt av mig att inte lägga upp några egna bilder.

Virrigheten har fortsatt btw. Kom hem och nyckeln gick lite trögt i dörren. Blev toknervös. BOR INTE JAG HÄR!!!! Jo visst gjorde jag det...

Oordning och oreda, ack jag får ändå pengar på fredag!!

När man tittar i min lägenheten blir man tveksam till att det verkligen en organiserad 21,5 årig student. Mer troligt vore ett stolpskott till minderårig man helt utan ambitioner med oreda som andra namn..

Gött det ska bli att få ordning på det här placet. Är helt tappad efter en heldag med studier. Plötsligt händer det 08.00 ser jag mig själv kliva upp för bibliotekets trappor. Börjar att närma mig slutet även om det är en bit kvar innan hemtentan är helt klar.

Såg dessutom solens fina glans. Ville hellre vara ute sola & ha det gött.

Pågrund av icke existerande tid och mindre prioritering till att lägga in bilder snor jag två bilder till från Johanna  från Amsterdamsresan.. (www.attfyllaenbubbla.blogg.se)
 
 


Osamanhang i onsdagen

Är kanske inte roligast på bloggning denna veckan. Lever helt i min egna bubbla. Andra försöket till fotografering idag. Spiller givetvis kaffe på mig själv igen...

Alex- Är ngn kille som addat mig på fb!
F- Vem är det då? Har du ingen bild.
Alex- Njaee.. Han ser ganska bratig ut.
F- JAG FÅR SE!

Råkar bara tycka att det är sexigt med killar som har lite känsla för stil och inte tycker att det är ok med fula skor och mjukisbrallor.. På tal om stil fick jag H&M katalogen med sommarkläder. Långkjol,långklänning, vitt, ljust. My style. Suktar lagom..

Väldigt osammanhängande sumering av min onsdag. Lite jump cuts för att tala i filmtermer. Skrev jag just det där? Är jag töntigast i världen? Dock är det väldigt kul med filmen, med risk för att återigen låta som präktiga-pluggis-tönten..

Nu ska jag sova så att jag slipper ta del av röran. Min lägenhet har nog aldrig varit såhär stökig. Prio nr 1 när tentan är klar, städa!!
Puss & godnatt


Hej hej hallå

Hej. Tre små bokstäver. En ynka vokal i mitten. Hur man säger hej och till vem, kan få väldigt stor betydelse. Är kanske inte så jättestor grej egentligen, förän någon inte säger hej. Har aldrig tänkt på det förän jag kom hit.

Att vara i hej-stadiet är kanske inte så betydande men just idag så... It totally made my day.

En dålig egenskap jag har är nämligen att vara en dålig hejare. Väldigt otrevligt ja jag vet, det är ju så lätt egentligen, skyller lite på mina nerver igen. Ska öva. Bli hejaren helt enkelt. Stans trevligaste madame.

Med det sagt så, PussHEJ och Godnatt.

Aktivera mera

 
Har fortf inte hunnit lägga in mina egna Amsterdam bilder så fortsätter att sno. Nu från Johanna som tog såå fina bilder, hope U don´t mind sunshine. Finns fler på hennes blogg www.attfyllaenbubbla.blogg.se

Aktiv dag. Fullspäckade dagar med biljettsäljning, möten, fix & tentavecka. Känns alltid bättre att ha saker att göra dock. Men ser fram emot nästa vecka då ska jag hinna att röja upp min lägenhet ser lite ut som att det har varit krig här inne och göra lägenheten lite vårigare och påskigare. Givetvis.
Fick faktiskt vårkänslor idag. Varmt ute och solen bekräftade sin existens som man varit lite tveksam till senaste tiden.


Update ala Amsterdam

Entrade svensk mark igen imorse omkring 06.30 snåret. Amsterdam har varit helt underbart med vårsol, shopping, lunch på uteserveringar, god mat, nöjen, kultur och sevärdheter. Älskar de snea smala husen längs alla Amsterdams kanaler. Att åka buss i ett flertal timmar var inte så värst farligt det heller (men jo klart att det kändes i röven)

Senså finns det ju den andra sidan av Amsterdam som jag inte blev lika förtjust i. Horor titt som tätt som fläkte ut sig i sina fönstren och den enorma drogkulturen.

 
Bilder kmr (de få jag tog) sålänge en lånad från weheartit
Cyklisterna är btw livsfarliga i Amsterdam (de cyklar massor) fick hjärtattack
stup i kvarten.

Nu är det hursom skönt att vara tillbaka till min egna säng och min egna dusch. Dag 1 på denna fullspäckade vecka går nu mot sin enda då jag kryper till kojs. Kmr att somna på sekunden. Har varit en effektiv dag. Är helnöjd och känner mig till ro.
Nattinatti.


Soon soon Amsterdam

Skulle tro att jag är färdigpackad men då jag körde min vanliga taktik, slängde i lite vad som, så får vi la se vad som kom med och inte. Lyckas alltid glömma ngt. Klockan är ställd på 03.00 så då ska jag la yra ihop det sista innan avfärd och få ngn timmes sömn.

Så mkt av mig kmr ni inte att få höra de närmsta dagarna. Hörs nästa vecka. Om jag lyckas komma tillbaka i gott skick vill säga. Det återstår ju att se.

Varför är det så pinsamt att köpa toapapper inför killar btw? För jo jag går också på toaletten... Vore smått skrämmande annars. Sen å andra sidan vad tycker jag inte är pinigt i en mans närvaro?

I make no sence

Jag vill skriva ngt men ändå inte det blir bara fel. Typiskt dilemma jag har förklarar jag så säger folk aha, men så har jag ändå inte fått fram rätt sak så har de fattat fel. Säger inget så tror de ändå men något som heller inte är rätt. Är dålig på att få fram det som skulle komma fram... Så nej jag vet inte vad jag ska säg. Mer än att det löser sig alltid.

Aja. Jag är väl lite komplicerad och krånglar till allt. Men nu tycks det vara så att jag ska bege mig till Amsterdam inatt. Så jag måste fixa mitt pick och pack & fixa ngt ätbart. Så helt enkelt det får "glömmas bort" eller pausas lite tills jag är tillbaka..
 
Jag & Timo igår innan styrelsemötet. Spillde givetvis på de kläderna som
jag skulle fotas i så fick byta om.. Är fan som ett barn emellanåt.




One piece

Förstår mig inte på tjusningen med one piece dressar. Såg en tjej som hade det, på statoil, in public, bland folk.. Tappade helt matlusten. Är hellre omysig än går runt och ser ut som en förvuxen bebis. Ser inte ens så mysigt ut att ha på sig.  

Som om inte matchande mjukisdressar är det värsta man kan ha så nu ska det dessutom sitta ihop.

Ser man på, låt oss fira in millenium två!

Tisdagens arbetsdag har just avslutats. Filmvisning med fantastiska cykeltjuven (ironi på fantastiska, väntade 90 minuter på ett slut.) Sen föreläsning, styrelsemöte och möte med festutskottet inför milleniumsittningen (kmr att bli fantastiskt skoj, så se till att köpa biljett). Två väldigt roliga möten dock, skrattat massor. Ska kolla på gårdagens avsnitt av stylisterna innan bedtime. Helt slut.

 
I brist på nya bilder lägger jag upp en oupplagd bild på Doris från helgen.
Tokiga hennes tassar ser ut..

Smått sjukt att jag åker till Amsterdam imorgon natt. Fullspäckad morgondag också och packa.. Nä riktigt så långt har jag inte kommit än. Lägligt att nya Elle låg i lådan idag dessutom, man har ju ändå en bussfärd på 16 timmar att slå ihjäl så det är ändå lite underhållning.


I follow rivers

Så blev det måndag igen. Började dagen med ett litet möte på thufvan med min festivalgrupp och lite lunch. Blev en del snack om festivalen och mycket snack om annat också. Sen skulle vi ha föreläsning i grafisk design men var var, nä har jag tom glömt vad han heter.. Han var inte där vi var iaf.

Så det blev inget med det. Grät ju inte floder direkt då jag tycker att det här datorjoxet är megajobbigt. Gick iaf hem till Jossan och gjorde grupparbete ist & sen käkade vi våfflor och kollade film. Underbar måndag.

 
Kollade på Sid & Nancy och tyckte att sid var så snygg så ville se
hur han såg ut egentligen och då visade det sig att det var samme
man som spelar Harry Potters Sirius Black. Hah, oväntat.

Är helt slut. Får inte glömma att komma på någon bra mening om mig själv till Klubbs hemsida & komma ihåg att inte se förjävlig ut imorgon då det ska tas foto. Väntar en lång dag imorgon.


Se där en skittråkig affär

Topp tre, mina värsta affärer:
Vilka tre affärer pappa än väljer som sina favoriter.

Idag såg han nästan förvånad ut över att jag hellre stannade kvar i bilen än att följa med in på biltema.

Se där ett blåbär

Är tillbaka i Växjö nu alltså. Har t.om. hunnit med att handla, tvätta och laga mat. Blir kvällsmöte med F & J sen när de också är på plats.

Smakade på kexchoklad med blåbär också. Stod och glodde på det och tänkte det kan inte va gott det kan inte va gott det kan inte va gott, äh jag måste smaka. Det var inte så bad ändå. faktiskt. Kanske för att jag hade väntat mig små blåbärsbitar i. Var ju bara lite smak av blåbär.
 
(Weheartit.com)

För övrigt två saker som jag är dålig på att hantera 1. dragkedjor 2. Rullväskor.

Har nog lyckats paja rullväska nr 2. (Det är hjulen som är kassa inte jag som är en dålig resenär) Alla mina skor går sönder lite hit och dit också. Lite allt-pajar-jävla-helvetes-period just nu? Det känner jag inte att jag har råd med. Hoppas på att conversen kanske ska vara något billigare i Amsterdam.

Och hur svårt kan det vara att knäppa en dragkedja egentligen? Evighetsprojekt för mig.

Fagert bussällskap

Vilken timing man kan ha. Just som jag tog bort väskan på sätet bredvid mig och just som jag slutade spela angry birds (Memlan jag har fattat beroende grejen med spelet) så kmr det en fager ung man och hade inget annat val än att sitta vid just mig. Iförd mjukisbrallor & joggingskor (kräkreflex) men han luktade gott, pratade skånska och hade ett vackert ansikte. Blev en plus minus noll helt enkelt.

Nu lät det som att vi konverserade hela färden (de sista tjugo minuterna) nä det gjorde vi inte. Skånskan kunde jag urtyda på "kan jag sitta här".

Frikort.

Frikort. Snackas det massa om. Så tänkte jag jaha ska man förbereda några.Ett eller två? Nänä, jag behöver fler än så. Ett urval..
 
 
 

Nu är det säkert vissa som tänker jag visste det jag visste det jag visste det. Frida gillar bara BG för att han är snygg.
Inte sant. MEN om tillfälle ges så är man väl inte sen på det. Samma sak med mr Engelbert.  

Aja vad är väl en bal på slottet?
Men äh jag tror ändå att jag kommer att köra med öppna kort, spelar väl ingen roll om det är med ekonom-Lars
eller Joel Kinnaman man är väl lika otrogen för det.

Snart i gröna polisstaden

Fick ett litet morgonsamtal från lilla Nina. Tänka sig snart är du i Sweden igen. Tjohooo. Nu har jag packat ner igen och sitter snart på en buss tillbaka till Europas grönaste stad (asså inte Smålands skog grönt utan europas miljövänligaste stad.)

 

Doris är nog inte helt ok med att jag ska åka. Bet mig i rumpan när jag höll på att packa. Aaaaj!!



Det var ju det jag saade..

Blev lite koll på mello ändå. Okej såg bara Saade och snabbreprisen, så kan ändå inte uttala mig och är fortfarande inte folklig... Lyckades dock skymta min gamla idolfavvis från tjugohundrangnting som hade joinat Swingfly ser man på. Glädjande!

Mamma efter att Eric Saade hade vunnit:

-Ja men precis jag sa ju det!
F- Ja det var precis det du sa(a)de!


Given ordvits denna lördag. Drack ett glas rödvin vilket var ett tag sedan, känner mig lite pömsig så kanske var det den ultimata sängfösaren.


Mellolördag. Finns det ngn annan utväg?

Åkte in till Ängelholm, mötte upp Matilda satt och fikade lite. Blev sedan en kvällspromenix med Sarah & nu sitter jag här. Rastlös. Väntas fläskfilè ("Det är dyrt, jag menar gott"). Ska jag sedan tvinga mig igenom att vara folklig och kolla mello? Har inget bättre för mig. Inget händer här och vilket kanske bara är skönt och behövligt egentligen, bara att det är lite ovant.

 
Fick finaste påsen från Village.

 
Benjamin!! (?) Löpdojor & jeans hur mycket likear vi det egentligen Qvant?
 
 
 

Pratade en liten stund med Ninis igår också på andra sidan jorden. ♥ Hade lite svårt att koncentrera mig bara med en katt som höll på och bet mig i armen.

Tänka sig imorgon bär det av mot Småland igen. Var tog helgen vägen? Tillbaka till ingen vila och ingen ro. Totally fullbokad.


Summerstyle

 


Saker som finns ovan tänker jag så ha i sommar. Give me give me. I affärerna har jag skymtat påskpynt och mobilen tydde 8 plusgrader! Vårkänslor vårkänslor!

Är du verkligen vaken Lars?

Ma- Vem har lagt brödet i kylen?
F- Har jag gjort det? Kanske imorse när jag inte var helt pigg.
Ma- Frida, man kan inte bara gå upp man måste vakna också.

Jaja. Lika förvirrad på hemmaplan.


Baptism


 
Fridas instrumenthörna.
 
 
 
 
 
 

Bilder från onsdagens galej och Frida som tog det lite piano i F-huset efter ett av alla denna veckans möten. Baptism-Crystel castels. Love that song, festligt.

Nytt är att min mobil har lärt sig att lokalisera vädret från Torekov. Så rätt har den inte prickat förut. Aja ikv blir det hemmakväll. På spåret? Bättra på allmänbildningen och göra ett försök till att bli lite lärd.

Ma- Så då kör vi inte inom brännbornskläder då?
F- NÄÄÄJ. (Lovar trååkigaste affären ngnsin man hör ju själv bara på namnet)
Ma- Nej nej okej vi ska inte. De har faktiskt fått in lite poppigare kläder, lite yngre.

Poppigare?
Vad har hänt med min mamma? Olikt henne att prata så..


Nä här blir det inga barn gjorda...

Känner rent spontant att det här med barn har jag nog inte tålamod till än på ett tag.

Idag på väla står en pappa och ett litet barn och kollar på två lådor en orange och en röd.

Pa- Vi kan nog inte ta båda, vill du välja en färg?
Ba- Ja då vill jag ha en orange och en röd.
Pa- Nä fast du får en bara, vilken vill du helst ha?
Ba- En av varje?
Pa- Nä välj en.
Ba- (...) Röd!

Sedan skulle vi fika och då kommer ett annat barn och säger till sin mamma:

-Mamma jag vill inte ha någon bulle!

Han upprepade det ett flertal ggr så jag är säker på att han sa att han inte ville ha en bulle. Vilket barn vill inte ha en bulle? Hellre bulle än mat. Hellre spy av mättnad än att inte få ngn bulle.

Rehab blåklinten

Är nu på plats i Torekov (Gullbergs kaj paaaaaradis) Hela gårdagen bestod av pendling i princip. Trött som få var det mindre ljuvligt. Växjö-Kristianstad. Kik på filmuseum och kortare besök. Kristianstad-Växjö. Hem ett litet tag och sen Växjö-Värnamo-Halmstad-Torekov. Lovely lovely.

Idag har jag och mami varit på väla. Fyndat finaste jackan. L-O-V-E it. Nu hemmakväll. God mat, hemmalagade semlor, brasa, havsutsikt, family. Bra för själen, Im on rehab at Blåklintsvägen.

 
 
 
Sötaste raraste Doris. Mysig stund med kisen direkt när jag kom hem?
Näe det kunde jag glömma. Doris blev så uppspelt bet mig i foten och
ville bara busa idag blev det lite mer mys ist.
 
Mina kära vänner har varit med mig i Växjö sedan flytten. Nu tog jag tillbaka
dem till Torekov. Passade inte helt in i lägenheten så trvis bättre med
att ha dem här. Man är ju ändå 21,5 år...
 
Syns inte alltför bra men där har vi dagens inköp. Mkt nöjd.


Mot oändligheten och vidare

En dansant kväll igår at Sivans. Killerbootsen på, vad gör man inte för några centimeters extra längd?

Nu i takt med regnet som öser ner (Mysigt kan jag tycka) bär det av mot Kristianstad och filmmuseum. Ikväll vidare mot Torekov. Ett tag sedan vi sågs. Skönt att ta igen sig lite och träffa de nära och kära.


Ohlala lammkött

Spnanade in ett killgäng i vanlig ordning, väldans va fräscha de var då. Juste öppethus, gymnasieelever. Fridap det är inte helt ok.
 

Stötte även på en lustig man. Han hade händerna bakom ryggen så gled bara förbi när de framför öppnade dörren men ovänligt nog höll han inte upp dem för mig. Så fick två dörrar rätt i facet. När jag sedan skulle gå om honom började han att sjunga på ngn sång av typ persiskt slag. (?)

Mötet gick bra för övrigt. Känns så bra. Nu vidare till dagens filmvisning.

Onsdagmorgon

Idag ska jag iväg på möte med studiefrämjandet och prata lite om studiecirkeln med teater som vi ska skapa. Är megapepp, äntligen kommer vi igång. Sen blir det vidare och filmvisning och sen ännu ett möte ikväll och planering inför Smålandssittningen som jag ska vara med och planera. Hela veckan blev till ett långt möte. Viktig man känner sig med möten hit och dit.

Men först lite smink, mer kaffe och sen en sväng till K-huset sno lite gratis godis och kolla in öppet hus.

 

Konstigt att det inte hänt mig något konstigt de senaste dagarna btw, därför jag kanske är lite halvttrist. Nä bäst att inte säger för mkt för då får jag väl stå mitt kast sen..


Längtan

Såg en orange katt förut och fick en längtig känsla i hela kroppen efter Doris. Kom och tänka på första gången som vi sågs hon satt där vid skjulet och tittade upp på mig och jag kunde inte låta bli att stanna upp. Den absolut sötaste katten jag sett. Detta var en månad eller två efter att min förra katt hade dött och jag var megaledsen öve det. Ca ett halvår efter den dagen var kisen min och Doris döptes hon om till. Såklart.

 

Annars har jag idag: fått en glad överraskning, sprungit i fem minuter längre än igår, upptäckt att mina naglar ser förjävliga ut men tycker alltid att det är lika jobbigt att måla om dem. Insett att ännu en dag fullt av aktiviteter har passerat, tusan redan onsdag imorgon?

Nattinatti.


Dilemman & trubbel

Ibland när jag vaknar på morgonen har jag massa jox i ögonen lägger det då sig framför pupillen ser man ju inte ett piss. När man då vaknar upp med någon annan och man råkar titta upp och mannen vill ligga och glo in i ens ögon och skapa ett slags moment (såna som jag har en tendens att alltid förstöra)

Vad tusan ska man göra då? Gorma att man inte ser någonting och känner sig halvt blind lär förstöra stämningen en aning. Att gnugga sig i ögonen som en tok är inte heller helt sexy.

Men å andra sidan.. Att titta in i någons ögon utan att egentligen se, tänk så ser han allt jox som finns där, kanske därför han envisas med ögonkontakt, egentligen.. Känns ju lite dumt också om man måste tvinga fram ngt smör
"va fin du e" (eller ja jag ser dig knappt just nu så jag vet inte riktigt men du va ju det igår iaf.)

Eller konflikten som blir när man blir dökissenödig när det verkligen inte passar sig att gå..

(Bild från weheartit)

Aja det är såna här problem som jag kan ha så det är ungefär på den svårighetsnivån som mitt liv ligger på.


Semlans tisdag

En måndag med Västernfilm & föreläsning. Sedan semeldagen i all ära lite hemfixade semlor och nu snart hej o ivej till infomöte inför Amsterdamresan. Tror att jag ska ta mig an en springtur när det är fix.

Var och tog en titt i Campus egna secondhandaffär & gjorde mitt första begangnade inköp sedan skolloppistiden på låg&mellan troligen. Tjusig liten klocka som jag förhoppningsvis ska få liv i.

 

Förstår inte vad det har flugit i mina grannar & korridorsvänner. Undrar lite vad de håller på med spring, buller och bång. Missat ngt?

Måndagseffektiv

Herre min jesus. Nu är jag måttligt trött. Effektiv dag.

11.00
Möte med gruppen och göra gruppuppgift
13.00 Föreläsning grafiska designverktyg (Datorer trötta mig, men var okej idag ändå)
15.00 Handla, kolla på när Frida fixar chokladbollar, käka macka med kycklingröra (Fy förihelvete vad gott. Ursäkta mitt ovårdade språk.) 
16.00 Styrelsemöte med klubb (Därav bakning av chokladbollarna, återigen möe med gött.)
18.00 Springrunda
20.00 Top model & tvhäng hos Frida

Nu (22.22)storknar jag snart ack så trött. Kanske märks på höjden av intressanthet & rolighet i detta inlägg...

Puss & god natt

Att lugga eller inte lugga det är frågan

Satt och tänkte på när var det som jag hade lugg senast egentligen? Var helt säker på att det har inträffat.

 

Så hittar man den här bilden och.. ja justeja. Skrattar lika mkt varje gång.
Ung och dum som man var.. Och fortfarande är.

Men äh kör på med lugg tills sommarn åtminstone. Har haft en som är emot och många många fler för.


H&M home

Suttit och suktat på H&M home än en gång och blivit inspirerad till ny heminredning.

 
 
 

Har btw bokat biljett, på torsdag far jag mot Skåneland. Det ser jag fram emot.


Myssöndag

Måste än en gång bara flagga frenetiskt och visa min glädje för solens fina skinande en dag som idag som idag. Uuuunderbart. Har suttit ute och solat och haft det gött. Svurit extremt mycket har jag gjort också. Vet inte vad som tagit åt mig. Vi vet väl alla dock att det finns lite jäkelskap inom mig också.

-Har ni tänkt på hur vissa djur är typiskt manliga eller kvinnliga? Som t.ex. jag skulle aldrig kunna tänka mig en tjejkråka.
-Nä det är sant. Som Kalle Anka t.ex. han är ju typiskt kille.


Blev lite Bert den sista oskulden och banan med choklad i ugnen också. Myssöndag.

"Tack och adjö, leva eller dö."

Helgens helhet

Söndag än en gång. Haft en fin helg med inflyttningsfest och utgång på fredagen började sedan lördagen med brunch på sivans, tog en promenad i solen in till stan där det blev fika på deluxe och lite koll i affärer. Sedan hör och häpna men jag befann mig inte på Sivans igårkväll. Satt hos Frida och drack vin och åt chokladpudding. Precis vad jag kände för att göra egentligen. Bra helg.

 
Hamnade återigen prylar i glaset. Vin med lakritssmak?
 
 
 
 
 
Frida har haft finbesök i helgen också av sin härliga Anna.
 
 
Blivit inspirerad av vännerna som kör på strumpbyxor och shorts. Längtade
så till sommaren och till att använda mina favvisar så körde också på med
strumpbyxor under sålänge.

Underbart att solen skiner idag. Det gör gott för själen. Önskar att lägenheten hade en balkong, då hade jag suttit där just nu och druckit kaffe och njutit.

Klubbland

 

Sätter på en låt på morgonkvisten, en utav favoriterna. Lyssnade till lite extra noga och varje textrad verkade stämma lite extra bra just idag.

Nu blir det till att stoppa hungern & mildra baksmällan en aning med brunch at sivans.

Tack som fan

Kom en kille med cykel igår i min korridor.

-Ska du in här? (Sa jag hjärtligt vänligt och höll upp dörren)
-Nej jag ska upp till vinden. Men tack så mycket!
-Ah tack.

Jag är fan sämst i världen på att socialisera mig. Varsågod, ingen fara, för all del det är lugnt. Vad som helst. Vad som hade varit lite mer normalt, men.. TACK?


Calicutta cutta eo eo eo

Var ute en sväng igår. Kom mycket folk för att vara en torsdag. Väldigt trevligt att bara hänga och ta det lugnt. På väg hem var det någon som gick ikapp mig, en indier. Som sedan följde mig enda till min dörr. Vi hade många likheter.. tyckte han. "And now we are friends then" sa han efter två minuter. Visst kör hårt vi är vänner.

 

Hur som fredag med lite grafiska designverktyg. Får lite panik när det kommer till det här med datorer. Ingen större fara idag ändå. Fick snabbgenomgång om tusen olika effekter och prylar mer som inspiration. Överleva lär jag göra. Ikväll blir det galej, tänka sig att det kunde bli fredag så fort!!


Jag tror att jag är kär, Lars

Ja Lars jag vet att hon är söt men håll tillbaka, för jag kommer jag kommer jag kommer, jag är nästan där. Lars håll ut, jag tror att jag är kär.

Dagens Lars-låt. Sitter och funderar över om man hinner med en mini powernap vad man kan tänkas ha på sig (det är linnet visade för mycket av det goda) vad ska man äta? när ska man äta? Helst vill jag äta godis. Fungerande kvällsmat?

På återseende.

Eländet

Skulle tvätta och fixa imorse. Såg förjävlig ut med min torra hy täckt med utslag och skit. Dessutom mådde jag inte heller prima som ett menstroll orkar man inte ens anstränga sig för att vara glad. Möttes sedan av en tjej som stod på andra sidan dörren och väntade på något.

"Va fan ska nu hon fråga om tänkte jag" charmig och trevlig som jag för tillfället icke var.

"Hello" Sa hon bara. "Hi-ha-he-hello" Yrade jag.

Glad i hjärtat jag blev. Där stod hon och väntade bara för att säga hej till eländiga mig. Tänk vad lite det krävs egentligen för att få en skitdag mindre skitig..

 
Godistok som jag är, har jag hittat min nya favorit. Beslutsångest som jag
också får är den här mixen perfekt. Där finns allt du önskar. Ljuuuuvligt.

Dagen har sedan traskat vidare på den bättre stigen. Förelsäning, kul. Höll sedan på endast till 16.30 ist för 18.00 ganska så skönt. Nu är jag hemma en liten sväng sen slöa lite hos Frida innan det blir en torsdagsöl och häng av det lugnare slaget på stallarna.

Adios. Puss & gull.

Johnossi

 
 

Har bokat mig en biljett till min absoluta favorit duo. Johnossi är bandet. Kalmar är staden och 1:a april är datumet. Längtar & önskar mig fortfarande en John-lookalike-man. Kommer redan i lite stämning med min johnossispelista. Glory days to come.


Från och med Lars


Today. Filmvisning. Två stycken. De båda tävlar om platsen om sämsta filmerna jag sett. Stumfilm från 20-talet i all ära men kan vi hoppa fram några år nu, enough is enough.

Blev sedan bjuden på Jossans blåbärspaj (Ljuuuuvligt god) innan det var dags för festivalmöte. Sedan gick jag alena runt sjön och sedan till Willys. Hoppade springrundan again. Pmsig som jag var kände jag att jag ville ha ngt välsmakligt kunde inte komma på vad. Naturgodis. Yeeeaaay. Men det hade de ju flyttat så hittade inte det. Fick bli pingvinstång ist. Blev mer och mer nöjd över valet, perfa innan mat. Preciiiis vad jag var sugen på.

Men givetvis das perfekto timing...Glömde packa i pingvinstångsjäveln, betald och allt. Trodde fan att jag skulle börja böla.



 
 
 
Sååå intressant var filmen.. 

Ska ha med Lars i varje låt jag sjunger.. Som t.ex.

Vem är du? Vem är Lars? Levande charader.

eller varför inte.. 

Jag har varit i alla städer och letat efter Lars.

Eller..

Står i Lars port står bara still, för en minut sen var du min, en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad och en är din. Det här är slutet på vår film från och med Lars.


Analysera inte mera...

Ha tålamod & lev i nuet. Låter lika vettigt varje gång. Tänk så vore det lika lätt också. Aldrig nöjd nej jag blir nog aldrig nöjd. Även om det är fint att uppskatta, gilla läget och känna sig riktigt jävla nöjd så är det inte heller helt fel i att inte nöja sig, utmana ödet.

Frida Pettersson, du gör som vanligt som du vill även om det är mer virrigt och komplicerat än behövligt..

 


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden



Aldrig aldrig ensam

Filmföreläsning & möte med Campus mysigaste utskott, vankas troligtvis en hejdundrande bra sittning inom kort. Virrade sedan runt kring husen med Antonsson i jakt på Georg Lückligs väg. Ja vem vet vad gatorna heter häromkring. Med hjälp så kom vi dit Frida ett nintendo rikare och en fritid fattigare. Sedan blev det kvällspromenix än en gång.

Klarar knappt av att vara själv nu för tiden. Ofantligt sällskapssjuk. Sällskapsdjur vore kanske ngt?

 
Snart får jag ju iaf träffa lilla Doris igen. Hon är ju mitt favoritsällskapsdjur.
Här när hon hjälpte till och slå in och fixa med julklapparna.


Måste dala så småningom

Att dricka tjugo ton kaffe igår var kanske inte helt smart. Inte helt lätt att falla till sömns. Då det väntas föreläsning 13-17 och därefter möte med mysutskottet 18.00-? känns det som att trenden kommer att fortsätta även idag.

Idag är det iaf äntligen mars. Massa på g. Våren kommer att gå undan, det känner jag. 17 dagar sedan sitter man på en buss till AMSTERDAM.

Nästa helg är det även planerat en liten tripp till torekov, känns som att rehab är behövligt snart igen.

RSS 2.0