Här går jag och spatserar och filifiserar

"Emelie jag måste se duvan en gång till!" Tur att vi är så lättroade kan inte sluta skratta. Numera är min tankeverksamhet istället för 98% killar och 2% övrigt. 78% killar, 2% övrigt, 20% comviq duvan. Så det är la på rätt väg nu..

Litta bilder

Var på Sivans igår. igen. Hade en riktigt bra kväll. Känns som att allt händer just den här helgen. Det enda som fattas är ju.. jag! Åker till torekov imorgon. Det lär bli trevligt det också. Har en uppsats som måste skrivas och vi ska ha litteraturseminarie imorgon.

Se på fan. Bildupdate?
 
Fridis & Memlan på höstig promenad!
 
Allt bra fint här ändå..
 
Hittade blåbär i snåren på promenaden dessutom..
 
Frida bjöd till bullfest!

Lite suddigt men ni ser kanske att det är Matilda och Malin som jag fick finbesök av!
 
Oskar Snyggros på grace!

Frida & Ebba

Josefine & Lois när vi var i varberg!

Söta tjejerna i varberg. Lois känns lite farlig...

Igår hos mig på vår förförfest. Grattis David nu är du äntligen med på ett hörn på min blogg. Hedersinlägget kommer en annan dag.

Fantastisk kvalitet på mina bilder måste jag säg. Får la köpa en digitalkamera någon gång i framtiden.

-Har du något för hemma mysiga kvällar..

Puss, adjö & godnatt.
Ses imorgon skåne!


Vad blev plötsligt så lockande med gym

D- Jag har aldrig sett dina ögon så stora som idag på gymmet!
A- Nej, det var lite som att släppa in ett barn i en godisaffär.


Var överlycklig när Alexander bara skulle inom gymmet. Då fick jag ju en anledning till att gå dit, mina gymkunskaper är ju dessvärre inge vidare imponerande så det skulle aldrig få en polis eller övrig hurtbulle på fall. Så nu fick jag istället stå och glo diskret. Synd bara att jag såg helt galen ut i håret. tydligen...

Lovegeneration

Ska sätta mig och läsa i musikliv. Ska ska ska. Kent tas upp som exempel i vartenda tillfälle som ges och några till. Tycker egentligen att det är jobbigt att man ska analysera allt. Forska i musik.. Vad hände med att rädda världen?

Är det inte fantastiskt med detta hus att 1: Det står på ens brevlåda ej reklam & ändå är det enda man får i sin brevlåda just reklam..
2: Att man kan hitta allt möjligt i detta hus. Som i lördags hittade jag en full tjej som undrade vilken våning hon var på, en minispya (mkt möjligt att denna tillhörde samma person), lite spott, damm, en tom kebablåda, ölburk & lite andra trevligheter. Förut har jag även sett blodspår på en vägg och två stycken som stod och spelade tennis i en korridor.

Stallvägen 26 det är nästan som en evighetsfestival. Tom jag kan anses vara normal här.

 
Fridis & Saris. Saknar dig raris! 

Halledar vad tiden har sprungit iväg bäst att jag sätter lite fräs med bokfan medans jag ändå är megapigg! Men.. Vill bara säga grattis till min vän Caroline också som fyller år.

Har bokat biljett så på fredag ger jag torekov en liten visit, mamma har lovat att hon ska köpa teskedar till mig (tänka sig att jag har bott här i en månad utan teskedar..)
 
Lääängtar så efter min Doris.

Puss & adjö

come along there´s a gene

Har läst mycket idag och skrivit ett lässchema som jag inte ens ligger efter i & har lite avvänjning från min telefon (för att spara batteri tills jag har fått min laddare). Ibland är jag kanske inte den skarpaste kniven i lådan men när jag väl vill så. 

Igår var det en månad sedan vi hade "infofikan" som sedan ledde till att jag och Emelie följde med Frida hem och pimplade vin. Känns som mycket mer än fyra veckor. Det firades iaf med lite paj. 

FP- Du skulle inte vilja ge mig en servett? Spillde just lite kaffe på min tå.. 
FA- Jaha som en påtår då menar du! 

 Idag har vi kollat på lite sällskap & Ullared. Har varit helt tvisolerad sedan jag flyttade hit men lite sällskap kan ha varit det mysigaste programmet ngnsin. I grums dessutom, då kan jag ju inte annat än tänka på Simon.

Bokade även min biljett till Johnossi på tivvan idag! Längtar. Det hade varit värt även om det hade lett till att jag hade blivit tvingad till att leva på vatten resten av månaden.

 
Känner ju på mig bara hur det kommer bli. Efter detta event kommer jag ingen kille vara lika ball som ngn av dessa grabbar. Kommer vilja tatuera in Johnossi över hela armen lägga alla sista mynt på johnossiprylar.. Kommer att vara värt. Detta måste helt enkelt upplevas live för att förstå så boka din biljett nu och haka på.

Näpp nu ska jag sluta tjöta om johnossi, det kan jag hålla på med i en evighet. Istället ska jag läsa lite i elle (nej den är fortfarande inte utläst, bevis på att jag faktiskt har mycket annat att göra)

Nattinattnatt


det snurrar i min skalle

Så kul är det inte att få csn, då måste man bara betala alla räkningar. Nu förstår jag livet som fattigstudent. Tur att jag precis börjat med havregrynsgröt till frulle nu blir det kanske det till lunch och middag också?

Helgen har iaf varit jättebra. Finis Frida fyllde år igår, sjuk som är stackarn. Men det var najs i Varberg att göra drickspel är så roligt och framförallt tillsammans med Lois. Kom hem igår och gjorde mig iordning i all hast, blixten fast utan ironin. Såg dock ut som ett bombnedslag här slängde grejer till höger och vänster försökte hitta min laddare. Vilket jag inte gjorde. Alltså är den kvar i Varberg. Min mobil hade låst sig hade panik över att jag skulle trycka fel pinkod sista gången och låsa skiten. Det var verkligen kaos här vill jag lova.

Sen blev det utgång fast utan utgång om man nu kan uttrycka sig så. Kände att jag hade kunnat ligga i min säng hela dagen men nu måste jag plugga.

 
Happy b-day fridisen.




Värt

Hade en mycket bra kväll igår. Så många från klassen som följde med ut och vi hade så himla roligt. Gulleklassen! Hakade på Sofia på efterfest också och styrde sedan tillslut riktning mot stallvägen 26. Det hade inte riktigt slagit till på hela kvällen (förutom hos Emelie kl åtta ca som sedan gick över igen typ halv nio) men när jag kom hem blev jag megasnurrig. Vaknade sedan klockan fem i panik. Var fan är jag?? Jaha hemma..

Tänkte dock på att jag var hemma i torekov så planerade att jag skulle bada i havet när jag vaknade för att komma till liv. När klockan ringde vid nio insåg jag att jag var i småland så en dusch fick räcka. Har varit ett lik hela dagen.

Har varit en lång dag dessutom men nu ska jag äntligen krypa till kojs. Imorgon ska jag ha redovisning =S sedan åker jag med tjejerna till Varberg! :D

 
Jag blir så himla glad av den här bilden, som det smittas! Ni är la för rara.

-Han vill verka cool, fast han är ju inte det.
-Haha ja man kan ju undra hur det känns.


Puss påre.


Livet i nuet i dess pågående form

Vänta är fan det värsta jag vet.

"Visst känns det fint att va vid liv en dag till!" Tack Håkan det var precis vad jag behövde påminna mig själv om just nu.  

Hade en helmysig kväll igår. Tänk vad bajsleken och bajsskämt i största allmänhet kan göra. Idag började vi även ha folkmusik. Där gällde det att hänga med i svängarna. Vilket jag inte gjorde.. Efter en liten kvällspromenad så blir nu boken musikliv mitt sällskap.

 
Fina vännerna som gjorde besök hos mig i helgen.
 
 
Middagsfix. Mmmmmm så gott!
 
Har börjat fixa till min vägg lite.
 
Favoritbilderna på Håkan pryder mitt fönster.
 
Har köpt nya kuddar från H&M. Älskar H&M home.
 
Matilda tog med sig min ELLE som hamnat i fel brevlåda (torekovs lådan) min räddning. Julia är dessutom strålande vacker på omslaget.
 
Nya dojorna också. Vilka problem? Jag har ju nya skor, världen blir alltid lite finare då.

Imorgon ska vi till Sivans (nähe?!) är längtig och även om det inte är ett ord så känner jag för att uttrycka mig så ändå. Livet i Växjö är så fint. Älskar min lägenhet, mitt place. Har ett en fantastisk umgängeskrets & en bra och mysig klass och turen att ha nära till både de kära och till skolan. Skolan är också väldigt bra känner att utbildningen kommer att ge mig alla möjligheter i världen, man måste bara vara villig att ta emot dem och vara öppen.

Säga ja tack, som Anna Belle så klokt har lärt mig.

Nästa helg, inte kommande utan nästa för att vara övertydlig, planerar jag att åka hem. Ta igen mig en aning, bli ompysslad (hoppas jag iaf) och kela med Doris och gärna fika för den som är villig. =)

Hej so long sålänge!


Glöm inte bort att rösta! Men rösta rätt..

Någon som har lust att uppdatera en facebookstatus som inte har med valet att göra?

Är extremt trött på det faktiskt. Sluta böla! Missförstå mig rätt jag är extremt anti-rasse. Men vad ska vi göra? Det här är jävligt fel och inte helt okej. Men detta har ju varit uppe och debatterats hur länge som helst så stor chock är det väl egentligen inte? Att sitta och beklaga sig & go bananas nu.. Vad löser det?

För att se det positiva nu har det som legat och grott som ett litet problem alltid, blivit det ENDA som folk pratar om. Nu är det skitsamma om det är vänster eller höger så länge SD kommer bort. Folk reagerar som att det aldrig har funnit rasism i Sverige förut. Ta itu med det nu och få Sverige till ett bättre land. På riktigt.

Ditt liv ligger i dina händer, handling väger mer än ord.

Skillnaden är så stor när jag just nu samtidigt som alla SD debatter pluggar och läser om hippies. Det är nästan att jag funderar på att bli det om man bortser från alla droger.


Den lite moderniserade "hippie stilen" kan jag ändå gilla.
Peace love and understanding

Känner mig dessutom lite som en ny människa idag. Måndagar det är då allting händer. Ska strax bege mig bort till Frida på grönsakskväll. Det ni! =)


val val val

Min bror fyller år idag så säg grattis till honom om ni glömt!! (Fredrik alltså..)

Har haft en fin helg med massvis av besök. Anna min kusin var här i torsdags sedan i fredags kom Matilda och Malin. Kollade på Oskar Linnros i fredags. Var helt okej dessvärre lite dåligt ljud, mycket folk och fick se snyggingen lite för lite och vänta lite för länge. Varit på stan och shoppat, nya skor b.la. ÄNTLIGEN säger jag bara. Känner mig som en ny människa. Tack så mycket för helgen tjejer, det är alltid ett nöje & kul att få ha er i mitt nya hem.


Filip Berg. Bilderna fick mig till att bli en aning okoncentrerad. Av det jag har sett bra skådis. dessutom..

Alltid dessa män. MEN, hursom.. idag har jag faktiskt tagit mig tid till att rösta. Är jättetrött på val och grejer och är inte ett dugg politiskt insatt. Mitt fokus, som ni kanske har märkt, har inriktats på andra saker.. Mamma blev också en aning förvånad.

Ma- Ja så var vi och röstade förut..
F- Ja det gjorde jag med.
Ma- Va?! Gjorde du?! Ja det var ju..bra!


Men har man rösträtt så bör man utnyttja den framförallt när ett parti som sd är påväg in i riksdagen, det kan man väl inte bara blunda för och anse vara ok?

Kan ju också tycka, finns det inte viktigare saker att lägga pengar på än valkampanjer & gratisprylar som folk ändå slänger och ingen vill ha. Jag vill inte ta emot en massa skit (ok jag fick en moderatkondom och två godisar) som idag t.ex. på stan "en osthyvel från socialdemokraterna så att du kommer ihåg att rösta?"

Juste tack vare min nya osthyvel så ska jag rösta. För det är ju så lätt att missa? Vad hjälper det med alla prylar? Man röstar väl inte på ett parti bara för att de ger en en massa saker. Eller?

Nog pratat om val tycker jag.

Puss & adjö.


Det var ju det ja sa.. fast inte så.

Satt nyss och läste igenom mina förra inlägg och insåg att om man läser det på "fel sätt" så som Freddan eller Antonio kan göra narr av mina inlägg eller stausuppdateringar så låter det väldigt fjortis. Aja det låter inte så i mitt huvud åtminstone.

Har varit på mysigt bullkalas ikväll. Nu ska jag ta mig en funderare och sen sova.

Kebab kebab

Nemas problemas, boken fanns där och nu finns den här hos mig. Så jag vet alltså vad jag ska göra ikväll.. Det känns att den här dagen det är en ny dag och den är och kommer att fortsätta att vara fantastisk. Kände att jag behövde någon form av "nystart" så jag hoppas på en krångelfri dag.

Har helt glömt att dela med mig av en liten sensation. Jag har käkat kebab från kebabvagnen här utanför. Vet inte vad som hände där. Kan knappt tro det själv. Hittade dock lite spår av kebabsås på min jacka idag så det stämmer nog.

Näpp nu ska jag strax på programträff och sedan föreläsning. Idag är det jävla pissevär dessutom för att prata klarspråk.
Adios.


Kanske inte den bästa dagen i mitt liv, kanske inte den sämsta heller..

Fis. Krånglar hela hela tiden för mig med mina böcker. Skulle hämta den ena i stan idag, äntligen hade den kommit. Eller? Nej det hade den ju inte eller så hade den det men de hade skickat tillbaka den eftersom jag inte hade varit där på några dagar (de sms:ade i fredags) DRIVER NI MED MIG?

Har nog haft besök av en mygga här också har typ fem myggbett. Är ju värsta insektsfarmen här.

Hur som har jag läst på ganska så bra idag. Nu skulle jag dock läsa på om woodstockfestivalen och så sa det stopp. Därav anledningen till att jag sitter och bloggar & just facebookade och biter på naglarna och sms:ar och gör precis allting förutom att läsa det helt enkelt.  


Har iaf bokat biljett till Wien. Ska fira nyår och hälsa på vänner, lär drickas ett och annat glas vin (en och annan flaska/box?) Ska bli härligt iaf. :D :D

Snart ger jag upp och tar nya tag imorgon. Förhoppningsvis har vinden vänt imorgon och allting går kanske lite mer min väg. Inte mycket som gick rätt idag vid närmare eftertanke. Båda sidor nu med Håkan gjorde saker och ting bättre. ♥ 

Jag steg uppför med skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar
och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln.
Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en
och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.



music of the heart

Har bokat biljett till Oskar Linnros på Grace här i Växjö på fredag! :D Läääängtar. Då kommer Malin och joinar dessutom. Lovely!

Var inne på Sivans hemsida och kollade lite på deras bilder. Satte mig en halv millimeter när jag fick syn på det här..
 
 
Jag vet inte när (nej inte under mina två veckor här iaf) men johnossi har spelat på sivans. JOHNOSSI.

Lyssnade nyss på Håkans nya låtar, smakprov från nya skivan. Som jag förbeställt. Givetvis. Så i oktober dimper den ner i brevlådan, signerad av Håkans egna hand. Fick t.om. mejl från Håkan häromdagen. Okej okej det var inte personligen just bara till mig utan till alla som förbokat det var ändå fint och jag längtar. Längtar efter min nya skiva och längtar tills den 7:e november, i göteborg.
 

Snyggöverflöd

Hakade på till biblioteket för att plugga. Insåg att det jag behövde var att läsa och det dröjde inte länge innan jag slog ihop datorn och förstod att jag aldrig skulle kunna läsa samt koncentrera mig i denna stund. Kan erkänna att jag är väldigt dålig på att läsa. Ska jag läsa behöver jag ensamhet, tystnad, helst fördragna gardiner också så att jag inte kollar ut genom fönstret stup i kvarten och spanar in killar.

Trodde aldrig ngnsin att jag skulle säga det här men.. Det är så jävla jobbigt att det är så snygga killar här! Ena sekunden springer det förbi en polis, andra sekunden ett gäng välklädda ekonomer. Distraherande! Man kan inte ens gå ner och hämta posten osminkad och bakis för då kommer ju hetingen på första våningen, halvsvettig & nytränad. Såklart.

Hur som..Nu när jag väl ska läsa och kan koncentrera mig så kommer jag inte in på lnu:s hemsida där allt jag skulle läsa finns. Det gör mig en aning knäpp. Är det här mitt straff för att jag dödade en geting förut? What goes around comes around.

  
Är dålig på att ta nya bilder. Är ännu sämre på att lägga in nya bilder dock. Slänger upp ngt gamalt tråkigt ist.
Och ja jag är fullt medveten om att det där är en humla och inte en geting. Insekt som insekt?

Jag har dåligt samvete för att jag dödade den där getingen, till mitt försvar kan jag säga att jag stod först i ca tio minuter och försökte att få den att flyga ut.



fiint

Det där var väldigt hjärtevärmande faktiskt!

 
Söta rara Beata& Judith.

Urrk vad jag hatar hosta, den vill inte riktigt ge med sig. Vaknade dessutom upp idag och var genomtäppt i näsan. Görmysigt. Nu ska jag nog sova. Imorgon är det fredag. =) Ska åka in till stan efter föreläsningen och till skillnad från de andra gångerna så hoppas jag vara lite utvilad så att jag kan hitta ett par skor. Det vore lysande.

XXX


Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Har en självförvållad och förtjänt bakfylla idag. Börjar dock känna mig lite mer levande nu. Jag som tycker att det är så jobbigt att vara full. Så det skulle jag ju kunna ha lite ångest över men känner inte riktigt att jag pallar med någon ångest just nu. Det var kul iaf. Igår åtminstone.. Sivans är riktigt bra!

Helt sjukt vad jag snackar. Okontrollerbart mycket. Känner att jag måste sluta att berätta hela mitt liv för människor som jag inte känner.

 
Kände lite extra för en utav marres marieborgsbilder. 





A good man is hard to find

Är en viktig bok kort, har fortsatt jakten idag men utan ngt resultat. Så det seriösa livet går ju faktiskt bra. Måste måste tvätta idag också, det krävs ju en liten ansträngning dock. Måste säga att Växjö är lite kändistätt. Såg Måns Zelmerlöw häromdagen på stan och idag såg jag självaste Bengt Magnusson. Blondinbella skulle tydligen också hålla till här idag och signera.

Ja jag är lika osammanhängande som alltid, från en sak till en annan. Så om man skulle ta tag i sitt liv då...

En sak till bara.. Hur får man en polis på fall?! Blir helt skogstokig varje gång jag ser dem gå omkring här i sina uniformer. Ska  man göra ngt brottsligt? Börja gymma? (Där lär jag dock inte imponera..) Vad kan de annars ha för intressen?

Känner bara att jag behöver en riktig man. Ala Agent Cooper, som dricker sitt kaffe svart, löser brott, har pistol och bär kostym.


Fridas bild på mig & Emelie. Vackert väder har vi här också ja. Så att solen aldrig skiner i Småland det stämmer inte! Längre..

Majas bild från sista slappe innan flytten. Känns som en evighet sen..

Adjö adjö.

Inbodd

Är fullkomligt slut. Ikväll blir det i säng i tid. Typ, anytime. Imorgon börjar vi allvaret och nu ska vi bli seriösa. Har bott här i åtta dagar nu. Känns mer som åtta veckor. Sinnes!
Så här har veckan sett ut:
Måndag: Introduktion till kursen. Sedan grillkväll & aktiviteter på kvällen.
Tisdag: Första kursen satte igång. Hjälp? Krypning (man går till olika lägenheter, leker lite & dricker lite) Sedan utgång på Stallarna.
Onsdag: Inga föreläsningar. Hängde lite med tjejerna sedan drog vi till Sivans.
Torsdag: Testade på hemmakväll. Hälsade på Sofia också.
Fredag: Introduktion i ny kurs. Utgång på Stallarna. Socialiserade mig lite med ekonomer, lurades, fick sedan smaka på min egen medicin och blev lurad tillbaka. Höll låda helt enkelt.
Lördag: Var inne i stan, knappt levande. Hade sedan mysig middag hemma hos mig, drack lite vin innan vi drog ut på Sivans.
Söndag: Funderade på om jag skulle stanna kvar i sängen hela dagen. Sedan kom Frida förbi och sen även Emelie och sedan gick vi en liten promenad, inte helt likt oss. Upptäckte då att här är ju hur fint och mysigt som helst.

Lite bilder på det kanske?

 
Emelie står för maten hos mig. Mysig lördagskväll.
 
Gulletjejerna!
 
Emilia & Josefine på tisdagens krypning.
 
Söta Maria som också går i min klass.
 
 
 
 
Kapten röd spelade på stallarna i fredags. Hade jag ingen aning om, kändes dock igen från Siesta.
 
Ngn annan som också spelade live efteråt tydligen..

Bästa hittills är väl
1. Grymme priser i baren. Tror alltid (lät världsvant att använda ordet alltid där) att de skämtar med mig. Mycket mycket billigt.
2. Bra snyggstatistik. 50% megaheta 30% fungerar 20% är mindre attraktiva.


Mycket mer än så har jag väl aldrig önskat mig? eller?

Tröttheten gör en inte gott, med det säger jag god natt. Så när jag vaknar kommer jag att ha en fungerande hjärna ett välmående hjärta och vara superfresh!

Så sär vi så sålänge.


Born to be alive

Jösses Amalia. Känns som att jag har varit här i flera månader men nej inte ens en vecka. Kanske för att det är så långa dagar. Idag så fick det bli en hemmakväll så planen är att komma i säng i tid. Tänka sig lite vett har man faktiskt ibland. Har varit och hälsat på hos fröken Nicklasson idag också. Mycket trevligt.

Får ursäkta har inte tagit mycket bilder. Men det kommer. Istället får jag passa på att slänga upp lite bilder på en viss madame som jag saknar. 
 
 
 

-Bytte du jacka? Eller hade du den förut också?
-Nej, jag hade denna. Men jag har satt upp håret! 
-Jaha ja det kanske var det då..
 

Mycket logiskt.  

X

RSS 2.0