helgen i kort

Sinnes vad trött jag är. Hur många gånger jag än tittar på disken så tycks den inte bli diskad.. Eftersom att jag inte är ngn hejare på att trolla och det inte är ngn dröm så måste jag la fixa det innan jag stupar i säng.

Vad som ligger bakom den otroliga tröttheten är en mycket rolig helg. Sittning med Smålands nation igår var riktigt rolig & i fredags blev det stallarna.

-Vi kan smyga ut!
-Absolut jag e med. -Doink- (Snubblar)
FAN! Glömde min jacka.. Ska bara smyga tillbaka.

Så går det när jag "smyger". Så odiskret man bara kan vara. Lyckades inte gå förbi en enda person obemärkt..

 
Ljuset det är viktigt det. Fredagskväll.


Svep den hörru!
 
 

Hade helt missat dessutom lilla grejen med att ställa om klockan mest förvirrad i hela stan. Nu börjar det dock att bli lite mer ordning och reda.
Imorgon är det måndag och då kommer Nina på besök! :D Fantastiskt roligt tkr jag.

Puss & adjö


Freitag ich liebe

 
Är den inte bara det sötaste ni ngnsin sett?! Aweee..

Har hjälpt Ölstedt med flytten idag, så bra det kmr att bli. Nu är det dags att göra sig iordning och bli redo för kvällens bravader, har längtat hela veckan. ÄNTLIGEN fredag!

Puss


Ole ole

Snääääällla döda mig. Ger snart upp för dagen har suttit i timvis och skrivit om flamenco och lyssnat på spansk musik, verkar som att jag aldrig kommer att bli klar. Så om någon har en ledig stund och kunskap och intresse för spansk folkmusik får ni megasuperduper gärna göra klart min uppgift åt mig.

 

Imorgon väntar ett studiebesök på Smålands musikarkiv kan bli spännande det. Känns som att ett ställe med viktiga grejer så blir lite nervös att jag ska paja ngt =S

 
 
http://weheartit.com finaste sidan. "JÄDRAR var inte det Fridas nya tröja?!!" Bland det första som dök upp så där ser man.. 

" VEM TROR PÅ EVIG KÄRLEK JA VEM TROR PÅ DEN NU??" Sitter och galer med Håkan. Eller ja han sjunger och jag galer.. Värmer upp lite för vad som händer om 9 dagar!Mysigt. Funderar dock på om man kanske skulle ta sig en sväng om av flamenco för att bli lite inspirerad till att fortsätta med evigheternas uppgift.

Adios.


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Har varit en fin höstgråmysdag. Omöjligt till att bli motiverad till att göra ngt crazy. Perfekt när man måste plugga alltså. Så go ahead och fråga mig vad som helst om Richard Strauss. Är åtminstone klar nu med uppgiften i musiktraditioner. Känner mig dock otroligt kulturell faktiskt. Nästa vecka börjar konsten dessutom, tänk då bara vad jag kommer att känna då.

Man måste genom skam
Man måste genom drömmar
Man måste dö några gånger innan man kan leva
Håkan Hellström

 

Daniel Adams-Ray- Dum av dig. Linnros gamle kompanjon ser fram emot fler av hans låtar. Annars idag avnjuter jag lite Shout out louds, Lykke Li & Kings of leon, Jimmy eat the world. För den som har intresse av att veta.

Har för övrigt gått och tänt och släkt lamporna här, hoppas att ingen på andra sidan lade märke till det, Memlan kanske.. Trodde kanske att jag gjorde ngn nödsignal. Så var dock inte fallet skulle bara testa lite olika ljusalternativ.

Puss & adjö

18 karat gold

Malin har tagit så härliga och roliga bilder från i lördags. Eftersom att jag numera endast fotar med mobilen & det blir dålig kvalle, tar jag mig friheter att lägga upp lite av andras bilder här. Enjoy.

 
 
 
Piff & Puff kör en järnvägspose! På spåret & dårarna stängs!
 
Finisar!
 
 
Gör Freddan lite festfin!
 
 
 
 
Ja ni är så söta så!

Lovely lovely.

Så står det till i livet just nu

Sikken helg det har vart. Lördagen var helt underbar.Massa skratt tillsammans med de gamla godingarna och självklart en helt fantastisk konsert. Johnossi måste ses live för att förstås.

 
 
Kom tillbaka till Växjö i söndags. Hann på morgonen inte ens känna efter om jag var bakis var alldeles för trött och en alltid lika roliga mensvärk. Väl på plats här var det dags att sätta igång med plugget. I måndags var det föreläsning hela dan och sedan mysmåndag med taco & tvkväll med tjejerna. Alltid lika mysigt.
 
Doris somnade på skrivbordet som vanligt när jag satt vid datorn. Saknar min finis. ♥
 
Fick trösta mig med Doris godis ist som jag hittade på Willys :)
 
Har tagit min nya johnossikasse och dratt nu. ;)
 

Ikväll har jag lite mysdejt med mig själv efter att ha haft städning av lägenheten inviger jag nu mina nya ljuslyktor & lyssnar på två steg från paradise har haft tid för min elle också som jag aldrig tycks hinna med att läsa ut. En mycket bra tisdag har det varit helt enkelt.

-Hur glad är du nu på en skala 1-10?
-10 procent!! (...) Nej jag menar 10 av 10.
Kan man annat än älska Maria Montazami?

Pussis

Lördagenden23:e

Var i Ängelholm igår med Nina. Fikade på piece of cake (♥) Precis som alla andra ggr. Mysigt & snart ska ninis besöka mig också i Växjö! =D

Efter det blev det väla med Mamma, Richard och Johanna. Så nu slipper jag frysa då jag har en ny vinterjacka. Stod några Hif:are vid intersport så att jag ens kunde kolla på en jacka där är ju helt otroligt. Sedan blev det en lugn hemmakväll. Behöver kanske inte ens tillägga där att jag kollade Skavlan med Håkan som gäst.

Hade tänkt mig en promenix och njuta lite av havet. Men vädret gör att jag ångrar mig. Får bli havet på sikt ist. Duger. Pirrar lite i magen & peppar upp mig för kvällen. Hbg-tivvan-johnossi!

 
 

Ja ni vet fattar jag behöver nog inte förklara mer om den saken ni vet att jag går bananas. Men längtar efter att få träffa alla fina vänner som jag inte träffat på megalänge. Kmr bli ljuvligt! ♥


Fulsittning

Onsdagens fulsittning med lite tillkommande bilder.

 
 
 
 
 
 
 

Helt fantastisk kväll & eftermiddag får man väl säg. Ni ser ju själva. ;)
Pusshaj.

Önskelistan

Från snö och is är jag nu vid kusten med blåst (snarare storm) & regn. Men det är mysigt ändå. Sitter här med min lilla Doris som har slumrat framför datorn helt slut efter sin lilla freakshow. På bordet låg också något väldigt fint just till mig, Håkan! Äntligen har jag den också i mina ägor. Har ett enormt shoppingsug.. Inte lätt att vara fattig student och tvingas att stå emot.

Nya skor får det ju bli..

Här är mina "gamla" de återlämnade, tår i ögat igen..

Så kanske ett par svarta i läder ist?

Eller så..

Tog en kik på hm.com också, massa mysiga höstkläder som hade suttit så fint i min garderob.



& en finfin kudde som hade passat perfekt i min soffa..

Men men,vad är väl en bal på slottet?
Juste har ju ännu en framtidsplan så än är det nog inte kört ändå! :)
Puss, adjö & godnatt.


Jabbadabbadooooo

Hade en fantastiskt bra kväll igår, riktigt riktigt roligt. Mer sittningar alltså. Men mer om det later. Tar strax tåget mot Skåne. Hoppas på att slippa förseningar och krångel, med tanke på att det är SNÖ, då blir ju tågen som tokiga lika kaosigt varje gång.

Klarade min tenta!! Är gladaste ngnsin, stolt jag blir över mig själv.


:(

Det var med tunga steg och ett sorgset hjärta som jag gick hem från stan idag. Kände mig ensammast i hela världen. Fick lämna in mina skor, pengarna tillbaka. Det var så att ögonen tårades så sorgligt det var. Brukar säg att det spelar inte så stor roll om man inte har ngn kille så länge man har ett par snygga skor som kompensation. Nu har jag ju varken eller.

Stod och speglade mig i ytterdörrsdörren blev lite chockad när sedan min "spegelbild" plötsligt öppnade dörren och sa hej. En ca två meter mörkhårig kille var det dessutom, måste ha slagit slint på riktigt nu..

Får bli till att sörjedricka ikv. Förstår inte riktigt vad David menar med att jag skulle vara en dramaqueen...

Pusshaj.


Somliga går med trasiga skor..

Ska bege mig in till stan snart och lämna tillbaka mina skor som jag fick för två veckor sedan. Andra ggn, värt ett tredje försök eller ska man satsa på något annat? OH man blir ju tokig...

Ikväll blir det fulsittning på Sivans. Det lär bli intressant :)


Imorgon är den tiden jag gillar bäst

Äntligen fungerar mitt spotify igen. Fixade det helt galant på egen hand. Hade inte kunnat komma mer lämpligt. Har saknat Håkan och jag behövde honom lite just nu.
När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån. Rockenroll, blåa ögon. Höstigt passande.

 
 
 
(Bilder tagna från hakanhellstrom.com & google)

Är en omotiverat dålig dag. Grått. Trött rakt igenom. Har dock insett att det är okej och de går alltid över. Inga bra dagar vore lika bra om man inte hade haft en dålig dag. Ingen dag är lika fin som imorgon.

 
Alla drömmer om fåglar även du även jag.


bildligt

Lite granna bilder.

 
Lika tjusig kvalitet som vanligt. Brudsen hos Jossan, lördags.
 
Livat Smålands partaj.

Fridis & Jossan
 
Söndagspromenix Frida skulle "rulla" sig.



Inget vidare intressant. egentligen. kanske?

Känner mig som 15 igen, hormonell med humörsvängningar. Dock är det alltid lika roligt med redovisningar i klassen tkr jag, så eftermiddagen har varit underhållande. Nu måste jag bara läsa in mig på en avhandling (läst fel såklart puckad som man är) Så blir till att skriva arbete också och ikväll blir det festivalmöte och kanske lite sälllskap :)

 
Har inte orkat eller hunnit slänga in nya bilder, så ni får se på Doris istället som trängt in sig på minsta möjliga yta.

Var lite i knapraste laget imorse när jag skulle möta min grupp innan föreläsningen. Gick en typisk ekonom bakom mig (ni som inte hänger med i studentlooksen så.. ja en snygg kille med andra ord) skulle gena lite coolt över en slags plattform. Men där var ju glatt som tusan så det blev motsatt effekt höll på att dratta omkull så fick glida lite ocoolt tills jag var på säker mark på kullerstenen. Osmidig som alltid och då garanterat ngt för allas intresse.

Adios.

tänka sig vad jag kan

Pajade just ett utav mina glas. :( Värst vad allt går sönder hela tiden. Är inte direkt piggast i stan så med gardinerna för & mysbelysningen på så bäddar jag nog ner mig i soffan med Elle innan sängtime. Känns som att nästa vecka kommer att bli händelserik, always lots of action in Växjö. Aj löv it. Men på torsdag kära skåningar då ses vi igen.

 
Förra lördagens finmiddag, kunde nästan rulla hem.


Hm okej innan Elle måste jag ju faktiskt se Håkan när han var med i Skavlan. Längtar efter min skiva som kommit till Torekov.

Slog mej att jag faktiskt är en hejare på att laga mat numera. Eller hejare och hejare.. Är kanske inte så värst komplicerat MEN det smakar ju riktigt bra. Säg mig, finns det något som jag inte kan?!

/Fridus benedictus (mitt nya smartklingande smeknamn)

Söndag

Blev ingenting med Sivans igår var på fest med Smålands nation & traskade sedan hemåt till Memlan som fixade görgo mat. Är trött i huvudet idag. Känner att detox & rensning av kroppen skulle vara behövligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Lite fina höstbilder från förra helgen. Nu blir det strax en liten söndagspromenad.


Korvkö eller korvlö?

Ordvitsar. Jag får inte nog!

-Man kanske borde hitta någon cool utbytesstudent som typ en.. eskimå!
-Är ju lätt att det blir lite kyligt kanske.
-Lätt att man får kalla fötter
-Eller att man blir sådär insnöad på något speciellt
-Det gäller bara att bryta isen så att säga..

-Sten han är ganska så hård han eller?
-Jävligt jordnära också..
-Bara ett stenkast härifrån.

And it goes on and on and on..

 
Ser man på. En sen kväll häromdagen när jag stövlade in i hus nr 26 så ser jag det här på golvet... Hade kunnat vara ett lätt trick för att få mig på fall men gammal i gamet som man är går man sällan på den lätta.

Folk tycker att jag är lite pryd här, att säga vilka ord som helst går faktiskt inte..
E- Blev lite chockad när jag såg att du hade skrivit fisse på din facebook.
F- Vaddådå?
E- Ja men du vet väl vad det betyder? Fi**a.
F- VAA?! Skojar du med mig? Det har jag aldrig tolkat det som.

Så nu ber jag så otroligt mycket om ursäkt över mitt ovårdade språk. Skäms otroligt.

Solong va de ja.


Out of function

Börjar bli lite rädd för mig själv. Min hjärna är helt ur funktion. Ska just sätta mig ner för att äta lite frukost och tänker är det inte något jag glömt? Jojjomen! Kranen står på och spisen är på..

Hade en mycket trevlig kväll igår, tiden bara sprang iväg så det blev inget med utgång. Jag och Frida lyckades även bli utelåsta. Så fick tjoa lite här, hade brandövning. Om det skulle börja brinna vad är det första du räddar?
Citronpeppar, kaffekokare & diskmedel.

 
Gammal Sivans bild! :)

 
Fridis & Memlan på höstmyspromenad.

Har fler fina höstbilder minsann. Det kommer. Har hängt i stan idag har aldrig sett Frida gå så fort som när hon trodde att vi inte skulle hinna till systemet. Ska snart ta mig an det eviga projektet, vad ska jag ha på mig ikväll??

Solong.

Its friday Im in love

Ni vet hur en del dagar går långsamt andra dagar gör man allting så jävla långsamt så helt plötsligt har hela dan sprungit förbi. Idag är precis en sån dag. Tänkte att idag ska jag byta lakan, tvätta flera tvättar, fixa och greja. Har inte hunnit göra ngnting.. Joo jag har ju haft frukostmöte och jag har ju handlat, gått in till stan och sådär. Ska lägga in bilder snart. Så länge är jag fräck nog och tjuvar från Jossan.

 
Sötis Maria & lille jag. Krypning första veckan om jag inte är helt ute och cyklar.

Ida& Jossan i Varberg. Finiiisar.
 
Aaaalltid mycket roligare att gå på toa flera.
 

Jag kände mig duktig som promenixat lite grann idag. Kommer kånkandes på två fulla systemetkassar, så kommer givetvis hurtig kille på cykel i träningskläder med tennisrack & allt.
-Oh great party tonight?
-Yeaah hehehe..
-hehe. See you!
(medans han studsar upp för trapporna och jag väntar på hissen, tungt och bära allt vin till fjärde våningen, tänker jag febrilt på hur man svarar otöntigt på det.)
-The same!

Att vara slowminded, trög & töntig... Ja förväntningarna är kanske inte så höga men kunde jag verkligen inte komma på ngt bättre svar?

Jajaja nu blir det att käka litta & sedan pysa över till emelie och dricka lite vin. Får se vart man hamnar efter det.
XX

uppdatera mera

Jajajaja jag ska. Men nu är det såhär att jag just gjort min första tenta, kändes bajs helt ärligt. Plus att alla andra har fått sina Håkan skivor förutom jag trots att jag beställde min för snart två månader sen. Inte min bästa dag idag det är därför jag känner att den måste ju vända på ngt sett. Så svirar om för galej.

Får heta duga tills vidare.
Mot oändligheten och vidare.

Lördagskväll i sin oordning

I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you
John Mayer-who says


Blev en spontan utgång i torsdags. Den absolut mest spårade hittills skulle jag nog kunna påstå, men jösses vad jag skrattade och vad kul vi hade. Igår var vi inte så pigga dock men efter lite tacokväll & lite dricka var det inga trötta miner. Klackarna mot stallarna. I princip endast utbytesstudenter så det fick bli fuldans och röj för hela slanten. Också en mycket lyckad kväll. Fick reda ut ett och annat med Sten "Det är jobbigt att vara den som lämnar liksom."


 

 

Misstänker att mina grannar tycker om mig ännu lite mer efter att ha möblerat tillbaka möblerna halv tre imorse.. Har haft en riktig mysdag med Emelie och Frida. Haft frukostmöte, gått höstpromenad (uuuunderbart väder idag) och sedan ätit en megagod middag. Äckligt mätt fortfarande.

Älskar känslan när man vaknar, funderar över om man kanske ska ha lite söndagsångest & sedan inser att det är LÖRDAG. Som grädde på moset är det toppenväder ute, ibland är det allt bra fint att va vid liv.

Det var som förslag att vi skulle se P.S I love you. När andra säger att man tokbölar till den känner jag bara. naj naj naj. Är ju tokbölig för allt, lite övertrötthet på det = katastrof?

Istället ska jag inta sängen, vid elva en lördagskväll. Det finns fortfarande hopp.

Puss & nattinatt





It´s just the wait of the world

Pratade med min kära mor i telefon.

Ma- Vad åt du då?
F- Pasta med pastasås.
Ma- Det åt jag också! Fast utan pasta.. Hade pannbiff istället.


Ibland är det ändå inte så konstigt att jag är som jag är.

 
Höstmysväder! Hittade dock inga höstiga bilder, får ut och fota lite löv, minus allt regn dock. Åt nyss sparrissoppa dessutom. Höstigt passande. Jag tycker om hösten ändå trots att det betyder att vintern står på tur.

Idag på lektionen kunde jag inte låta bli och skratta, så lite förstod jag. Inte ens lite. Ingenting.
"Är det sylabiskt eller melismatiskt? Det är inte riktigt så melismatiskt men ändå en aning. Jag hade en tanke om den där kontrabasen.."

Om exakt en vecka ska jag dessutom ha salstenta på generalbasar och kyrkomusikskit. Hur jag ska klara den har jag inte riktigt listat ut än..


Så denna torsdag som innebär en ledig morgondag tar jag paus från triosonater, Bach & Haydn och lyssnar istället till timo & Daniel Lemma. Som jag väljer att inte analysera för fem öre.

F- David, vart ligger polishuset?
D- Amen Frida nu får du faktiskt ge dig!
F- Va?! Nämen jag faktiskt förnya mitt pass.


X

Livade lajbans onsdag

Det finns en låt som jag fullkomligt älskar.

-Emelie!! Kan du inte sätta på den där maj maj maj?

Ja så heter det på skånska men på riktigt heter låten Skinny love med Bon Iver. Tackar så hjärtligt för det tipset och delar gärna med mig till er också.

 

Mitt huvud är så segt. Liten förskyldning som spökar. Pluggade dock klart det sista och åkte sedan in till stan med Josefine. Har nästan gått och bölat hela helgen över att det såg ut som att mina skor skulle gå sönder så var och lämnade tillbaka dem idag och fick ett par sprillans nya faktiskt. Tänka sig så lätt & smidigt det kan vara ibland. LOVELY det må jag säg.  

Har även köpt vodka. Första gången jag köper det. På systemet alltså. Josefine tappade en öl så den EXPLODERADE. Vad tokigt det kan bli. Livad dag det hära.

Adjöadjö.

river en vacker dröm

Detta var det första jag såg idag. Botade ännu en förskyldning lite smått. Får höstkänslor av det här, underbart fin video.

Måndagsbarn

Nu är uppsatsen äntligen inskickad så nu får det bli vad det blir. Om du skulle råka vara så att resultatet blir ofantligt bra kanske jag måste erkänna för Eva att jag faktiskt har fått lite hjälp..

 
 

Nyss hemkommen från Josefine, firat med lite chokladbollar och kaffe. Trots att det är kanelbullens dag men bullfest har vi ju redan haft.. Så tittade Frida förbi också nyss hemkommen från Tyskland. Äntligen!

Men nu väntar sängen.
Nattinatti.

uppsatsångest

Tillbaka i Växjö. Mest suttit och skrivit uppsats & är nu görtrött, snart bör den väl ändå vara klar? Finslipningen får jag nog ändå ta imorgon annars kommer jag bara slänga in lite ordbajs och dåliga skämt. Kommer att sova så gott när den här uppsatsen är inlämnad, ångest ångest ångest...

F- Kan du se till att Doris är inne när jag kommer hem!
Ma- Det är nog ingen fara just nu ligger hon och sover som en gris.
F- Bra! Då är hon pigg när jag kommer hem.

Hihihi,
säg mig... Vart får jag allt ifrån?

 
Diskbänkskonst i 75:an.

Syyynes.


Torekovsbesök

Är på skånsk mark igen. Känns som att det är mycket mer höst här. Kelat massa med kisen, hon har nog saknat mig också. Kollat på TV. Halledar det gör man ju sällan på campus, framförallt inte en fredags & lördagskväll. Äger ju inte ens en TV. Men nu är jag med i idol & Robins hade premiär idag. Robin Paulsson I love you. Som alltid.

Vi har pratat mycket om vaskning och det har varit ett återkommande skämt de senaste veckorna. Äntligen så kom Robin med det rätta svaret om vart begreppet kommer ifrån.
"När gud skapade braten så skulle han ge den två hjärnhalvor men så svarade braten "ähh du kan vaska den ena!"

Hängt med mamma i ängelholm idag också och haft besök av ninis finis. Har mest uppsatsångest och försöker att få kläm på det hela, tids nog ska den nog bli klar. Imorgon är det dags att byta ut salta hav mot småländska skogar igen.

På återseende.

RSS 2.0