Bjuder på den..

Kom på att jag bara måste berätta en liten festivalgrej till. För självklart så lyckades jag, igen. Med pinsamheter. Så nu får jag väl dela med mig, tror att ni kommer att love this one...

Skulle gå på passet på lördagen, de som hade varit där innan visade att där fanns energidrycker samt en kondom som vi kunde få. Är inte så mkt för energidricka men tänkte att en kondom kan jag ju alltid ta.. Så jag lade ner den i min ficka.

Ett tag senare så kmr en utav ordningsvakterna (får ni bilder så kan jag rätta dem. Nej han var inte stor som ett hus och flint och inte ca 40 utan ganska ung) han kom fram till oss och stod och småpratade lite grann. Tänkte att jag skulle ta mitt läppbalsam så grabbade tag i ngt i fickan. Stod sedan med den i handen ett tag (inte riktigt i, utan synligt viftandes). Till min förskräckelse upptäckte jag strax därpå att det var kondomen jag stod och höll i.

Kanske såg han det som en invit att jag stod och höll upp en kondom framför honom. Det var dock inte den avsikten jag hade.

Oslagbart

Plötsligt så står någon endast ett par centimeter ifrån ditt ansikte efter en vinglandes snurr. Vars skiva går på repeat när du jobbar på en turistbyrå i en liten turistattraktiv by. Vars låt var din ringsignal i över ett år. Som du skrivit om och hyllat i din blogg tusen och tusentals gånger. Din absoluta favorit.

Timo Räisänen.
 
Han sa dessutom att jag och Malin var trevliga samt att vi gjorde ett bra jobb. Tveklöst så var han den charmigaste, trevligaste och mest sociala artisten. Roligaste också kanske. Man kan inte må annat än bra nu.

Så lite halsont och en kropp som är helt ur balans var helt klart värt det. Är jag en festival tjej nu då? Sova i tält, speciellt i ett tält som sedan totalpajar är väl kanske inte ngn höjdare. Samt att se sådär festivalig ut (skitful & illaluktande) är ju kanske inte heller ngt jag uppskattar. Men massvis med trevliga människor samt bli bortskämd med bra musik och konserter i överflöd, det är sååå min grej.


Party in whale

Time for update. Åkte till Hässleholm i onsdags och kom hem igår, har aldrig förut varit så ful. (nej jag missade inte ett l på den..) Har varit ett par sjukligt bra dagar. Har hänt mega massa sjuka grejer! Titel är Freddans rebus. Party in whale. Klockers. As always Fredde P!

Här kommer lite smakprov. För vem bryr sig om melodifestivalen när man kan vara på SIESTA FESTIVALEN? (jag visste inte ens att det var.. tjejen med koll...)

-Jobbade torsdag,fredag & lördag. Backstage. Träffade massa av artister, snyggt folk det dära.
- Inte kollat på alltför många konserter men dem jag såg var så sjuuuukligt bra. Kan ej beskrivas. Johnossi, Teddybears, the hives, fibes oh fibes,Christian Antila.


Var så pepp på Johnossi förut. Nu är jag frälst. Tänker tveklöst att boka biljett till kommande spelningar i höst.

- Har blivit uppvaktad med Håkan Hellström sång, ett par snodda converse samt en mössa. Från olika människor. Fint. Tack!
- Snubblade på en liten kvist ner i leran utanför en bajamaja.
-Köpte ett tält för 500 pix som gick sönder efter två dagar.
-Mina solglasögon gick också sönder första dagen, så det sket sig med att go under cover.
-Köpte en tjusig festivalhatt. Den är kvarlämnad även den helt paj pga regn.
-Har haft Timo Räisänen under min poncho.
-Spelat fotboll på sandat festivalområde
-Även om jag såg få konserter så hörde jag desto fler från backstagen


Nej mer än så hinner jag inte med. this time. Kommer bilder också. Måste bara göra utrymme på min dator först.
Solong solong. 


Siesta siesta siesta

Känner mig ganska så stressad... Imorgon så åker jag och Malin till Siesta. Jag har aldrig varit på festival innan, jag har ingen aning om vad man ska tänka på och vad jag inte får glömma. Är ganska så nervös. Men jag är peppad också. Haaaalllelujah.

Har gått o varit hellugn hela tiden tills jag idag på eftermiddagen insåg att jag har en hel hög med saker som jag egentligen ville ha fixat innan jag åker. Så nej det gick inte riktigt ihop sig. Men men..
Ni kan ju be en stilla bön att jag överlever dessa dagar.

Back on sunday.
Take care!
X

Throw it on me

Lyssnat på fantastiska Did you give the world some love today med Doris. Man kan inte annat än tänka på alkohålet när man hör den, för det var vår låt. Att bandet hette Doris precis som ödlan var pricket över i:et. Ja man måste få vara lite nostalgisk ibland. Jag har teatersug dessutom.

Annars, måste ladda upp för siesta 2010.
Hoppas på dans och musik natten lång,
kan det bli annat än bra när favoriterna brister ut i sång.
Även om det förväntas smuts och sunk vill jag ändå vara fin,
andra dricker burköl då jag föredrar lådvin.
Man kanske inte tror att det här är min grej,
men från torsdag till lördag kommer jag att vara en festival-tjej!


Såg btw en anka som flög idag, blir lika förvånad varje gång. Tänka sig att ankor kan flyga.




Hela livet blev en helg

Steg bussen idag och där var min favorit busschaufför. Vad glad man blir av människor 
som kan konsten att vara trevliga. På riktigt.
Blev mysig fika med fina nina. Som jag inte träffat på allt för länge..










Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig Det finns dagar som idag, hopplösa mornar Då jag vaknar som ett vrak Åh jag märker alla har - har fått nog av mig Föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej Men man frågar sig… Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv Veronica Maggio-Måndagsbarn







Lira boll & inkommande vecka

Idag har vi tränat fotboll!!! Så härligt så. Och jag är så ur form så.. Men det var riktigt roligt. Hoppas på att bli fler snart. :)

Den kommande veckan kan inte annat än bli helbra! Imorgon ska jag träffa Nina, blir la över en fika kanske. Tisdag ska jag och Malin på shoppingtur och fixa med grejer inför siesta. På onsdag drar vi till Hässleholm och festen kan börja. Festival torsdag-lördag. Söndag blir det att vi åker tillbaka. Det är tanken iaf men bli inte förvånade om det inte blir så.

Puss & adjö

en lördag ute på landet..

 
Kolla min kaktus!!! Kunde inte förstå hur jag lyckades med att få den att blomma, sen förklarade Evelina för mig att det är misskötta kaktusar som blommar.. Förklarade hela saken. Tycker dock själv att den är himla fin! Lite sne är den dessutom.
 
Färdigblandad cosmopolitan, hur smart är inte det? Smakade väldigt bra dessutom!

Hade en liten bjudning här igår med tre stycken små fröknar. Lite vin & lite musik från en halvdan mobiltelefon det är grejer det. Tittade förbi Hazienda dessutom. Kmr nog att bli riktigt bra till sommaren.
 
Att fånga Malin och Matilda på bild var ett litet projekt..

Alla höll på med sina mobiltelefoner...
 
 

Förutom jag... För juste min mobil ser ju ut såhär:

Nåväl.. snart ska jag väl ta mig i kragen kanske.

Mahalageasca

Mahalageasca japp så heter låten! Den låten. Äckligt bra, man blir nästan lite för pepp och får ett väldigt sug till Pepes bodega!!

F-Vad heter den här låten -sjunger- "MONEY"
N-... Den heter money.


Fotboll fotboll fotboll

Jobbat sista dan på turre för den här veckan, har målat lådor och fixidonat. Fixar Fritte det är jag det!
Blev alldeles för brådis så hann aldrig till hif-hbk. Så fick se det på tv ist, dugligt det också. Fan vad bra HIF är!

♥♥♥

Får se vart man hamnar den här kvällen. Ska se vad man känner för och vart den tar en. Funderar på hur jag ska gå till väga för att bli av med huvudvärk och trötthet. Sova lite? Näh jag jobbar inte så, musik får det bli.

På återseende!
Håll utkik för snart ska jag lägga upp en bild på min kaktus!!!
Ja jag gör som de stora bloggorskorna gör, och kör med lite frestelser så att folk ska besöka bloggen hela tiden pga nyfikenhet...

Crazy cat


Doris-Dorissan-Dolores! Tusen tack för ytterligare ett rivmärke i mängden. När de gamla försvinner så lyckas du alltid skapa nya. Så vänligt. Det här var ju dessutom över hela handen, så det klär ju mig perfekt.


Innan säsongen tar vid

Jag tkr faktiskt om att vara på turistbyrån. Alot. Mysigt och man kan fixa med massa grejer, boka hus, ge människor lite råd, hjälpa till och vara allmänt trevlig. Nu så här innan säsong är det perfekt att jobba egentligen, man kan göra saker i lugn och ro och jag tror att i framtiden så får ett eget kontor bli ett måste.


Biljettsläpp till Håkans konsert i scandinavium i november. Jag vill boka nu!! Så säg till om du ska med! ;)

Sluta dröm om det ljuva livet,
vi kommer aldrig vara med om det
och be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde
men det äter upp dig när du ligger i din säng,
åh, gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Tyckte att det var på tiden att citera Håkan igen. Har även idag solat mig lite på parkis över en fika, skrivit en önskelista och nu ser jag tom två fina rådjur utanför fönstret... Vad härligt. Här är det nästan Kolmården 24/7.

Funderar och funderar. Över viktiga och kluriga saker. Hurvida helgens bravader ska te sig.. Mm återstår att se helt enkelt.

auf wiedersehn

H&M festival style

Snart ska jag på min livs första festival. Om du nu så missat detta faktum. Hur noll vana och är inte helt säker på att det är min grej. Men en del grejer är väl helt enkelt värt att få lite skit under naglarna och smutsigt hår för. Har kollat in H&Ms nya fashion against aids kollektion som är festival inspirerad så nu är även jag inspirerad...





Vad behöver vi mer än det här egentligen?
Visst är du också sugen på att joina nu va.. Do it. Alla kommer såååå vilja dela sovsäck med mig om jag hittar den dära.


Hetaste Johnossi ska dessutom spela...

Eller varför inte Timo, the hives, teddybears, fibes oh fibes, familjen och massa mer. Känner att det är dags att låta peppen flöda och börja uppladdning bums. Jag är förväntansfull.

PUSS PUSS

Vad är det som ger finnar, godissug, ont i magen, känslighet...

"Oj vad illa jag mår, konstigt. Hoppsan här sitter jag och gråter, värst vad jag var känslig just nu då.. Vad mycket finnar jag har nu då & vad seg jag känner mig.."

Jag är snart 21 år och jag borde lära mig att en gång i månaden så mår man lite speciellt. Hur kommer det sig att jag blir lika förvånad varje gång och fortfarande inte kopplar?

 
Kände för lite fler vårfina bilder..

Allt står i blom och blir grönt. Kanske blommar jag också en aning?

Doris är sig inte lik direkt på den här bilden.. Men hon gillar när solen skiner hon också..

Årets första parkisglass äten idag. Suttit och solat efter jobbet och snackat lite strunt. Härligt det! Så är ju första dan på turre också avklarad. De e mys och vara där tycker jag och än så länge är inget förstört eller kaosigt.

:)

"Det känns i hela kroppen att det är vår!!"

Började dagen med att se följande från nst:
Drömmar:
1dl tro
1 dl hopp
2 L vilja
1 krm vett

 
Nu går skam på torra land.. Nytagen bild!

Helgen har ju mestadels bestått av skolsökande där blev ännu en mellanlandning i Göteborg träffade broder och hans flickvän. Gbg känns helt rätt för mig, hoppas på att hamna där en dag i framtiden.
I lördags så var jag på Judith & Fannys projektshow. Tusen tack tjejer! Så otroligt duktiga. Efter det stack jag Matilda och Fanny hem till Carro och käkade och blev sittandes hela kvällen. Hade så mysigt och trevligt och massvis intressant att prata om samt skratta åt givetvis..

 
"Vad fint väder det var idag! Ska vi göra en utomhus aktivitet kanske?" Impulsivt så satte jag och Malin fart på våren med årets första picknick. Picknick, det ska nog bli min nya grej tror jag!
 
Malin samt en skymt av min jackarm. Är jag inte en strålande fotograf?
 
Lite mer vår när man fick syn på ett livslevande kryp! I små mängder kan de ju vara trevliga. Ursäktar Sofia (som har nyckelpigefobi) lovar att inte publicera fler nyckelpigebilder!

Chiao Chiao Chiao.
Är på turistbyrån (turre) imorgon tom lördag. Lite ringrostig och lite orolig för kaos, men är du i trakten titta gärna förbi sällskap under icke högsäsong på turre slår ju aldrig fel.


Att vara eller inte vara

Att vara eller inte vara.. i Skara. Ja, det var frågan. Den är nu besvarad. Jag ska inte vara i Skara. Det sket sig som vi så fint brukar uttrycka det.

Det kändes inte riktigt rätt när jag väl var på plats, blev väldigt osäker om jag ville det här. Ytterligare två år utav mitt liv, dessutom måste jag ändå lägga till ngn mer utbildning för att bli ngt som kan ge mig ett jobb. Tre terminer kostar dessutom 75000 kr och då pratar vi endast utbildning. Stora utgifter för blivande små inkomster, går kanske inte direkt hand i hand. Men jag körde ändå och träffade massor av trevliga och intressanta människor. Hade en skoj dag. När jag väl skulle köra mina monologer så sa de "tack!" innan jag ens var klar och ens hade visat klart det jag hade förberett och det som jag verkligen ville visa.

Det gjorde mig väldigt fundersam, varför hade de sett tillräckligt? Sedan blev det aldrig mer och jag fick åka hem istället.

 
Marieborg. I miss I miss I miss.

Det är klart att man blir ledsen när man inte går vidare och det tär på ens självförtroende att få ett nej. Men jag förstod i efterhand att det var inte för att komma in på skolan som jag ville gå vidare just i den stunden utan det var för att få någon sorts bekräftelse på att man är bra. 

De är kanske bara några få trogna stackare som märkt att det inte kommit upp ngt här på några dagar. Men fortsättning följer..  


Why worry?

Tycktes mig skymta en armmuskel igår. Hur kom den dit tänkte jag?! Den gjorde nog aldrig det dock. Kanske var det ljuset som skuggade på något speciellt sätt. Eller så var det bara att jag råkar ha ett ben där. Beach 2010, who cares? (jajajajajaaja jag gör väl det egentligen) men jag ser ändå inte min mage för mina bröst och ligger jag på mage så ser jag ju bara sand...


Tänk att vara ngn annan som är lite hittepå för en dag..

Jag har en himlans lust att spela lite gatuteater. Att byta stil och personlighet till 100 procent, sitta på ett fik och prata om sjuka saker (ja sjukare än vad vi brukar prata om under våra fikor) och bete sig som ngn annan och se om folk reagerar. Vore spännande att uppleva livet på ett nytt sätt. Bara för en liten stund. Eller man vet ju aldrig om man hittar tillbaka igen..

 
Snodde en bild från Malin. Är från i helgen och nej jag tog ju aldrig några egna. Nu får jag nog se till att börja uppföra mig..

Jag har väl inte direkt tänkt att jag har en typ när det gäller killar. En charmig ung man brukar falla mig i smaken sedan kan de se ut lite som de vill. Fast idag kom jag fram till vilken typ som jag bara inte kan motstå. Kim Källström typen, killar med Kim Källström drag helt enkelt. Lite knepigt förklarat, och jag hoppas att jag är ensam på min typ. Trust me det finns massvis! Jag tar dem gärna för mig själv...


Typ sånna drag ja..

Puss & adjö

Det snurrar i min skalle

Var beredd på några rader av extremt oviktigt vetande. Har mått så konstigt de senaste dagarna, noll energi, huvudvärk, känner mig helt yr samt att det känns som att mina ben väger ca 1000 kg. Må säga att det känns lite konstigt..


Tänk tänk tänk tänk tänk

Går framåt med mina monologer. Skulle jag tro. Ska försöka att inte tänka ut allting i förhand utan se vart orden tar mig (visst låter det klokt och poetiskt) För faktum är att repa helt själv är varken roligt eller givande.

Mamma läser ur sin telefonbok..
Ma- Spärrnummer
F- Vad är ett sparvnummer för något?
Ma- Ja så att de kan spärra om det händer ngt.
F- Thihi.. Jaja spärr inte sparv..

Och ja på skånska säger vi sparr (med starka r)

Idag har Linnea namnsdag. Grattis. Till mig för jag heter ju juste Ingrid Frida Linnea. Värt att firas tkr jag men någon tårta kan jag inte skymta. Grattis till Linnea också. Hon heter ju trots allt Linnea, lite mer än vad jag gör.

Hej och ivej.
ännu ett skånskt uttryck.. Lite pinsamt kanske..


You may not always get what you expect

Reklamen för magnum gold kommer på tv:n.

F- Oh vad jag är sugen på glass!
M-Vi har ju glass hemma!
F- Nej vi har väl ingen..
-Mamma är redan iväg och rotar fram glass-
F- Oj, wienernougat! Vad gott!

Öppnar burken och.. KANTARELLER. Just precis vad jag behövde.


Tjingelingeling nu ska tåget gå uti vida världen

Jag har egentligen ingenting intressant att delge mig av, försöker att få onaturliga repliker att falla naturligt med mera. Jag har dock kommit på en väldigt bra monolog teknik som fick mig att känna mig trygg. I tio sekunder.. Men jag får fortsätta med det imorgon. Nu är iaf boende & tågbiljett fix. Så nu blir det en mini get-away. Till Skara... Fast ja det blir ju ingen vila eller sevärdheter iofs.. Men jag får ju åka tåg iaf. Och buss..

Har varit på turistbyrån idag också. Nästa vecka är det jag som håller ställningarna. Det vet vi nog alla att det kan gå lite hur som.

 
Fortsätter med temat att lägga upp gamla bilder..

Jag är en riktig liten tänkare jag. Är inte riktigt säker på vad det ger.Ofta ger jag mig själv de lösningar och svar som jag vill ha. Jag tror att de flesta gör så. Utan att veta. Innerst inne så vet du själv vad det är för råd du önskar få. När du väl fått allas råd så lyssnar du ändå alltid bara till det som du själv vill tro på.

Fel är inte fel för alla..

Hann få mig en kik på Claes Malmberg förut idag. Just vad jag behövde, en person som inspirerar.

Adjö & farväl

Innan jag kan pigga upp dig måste jag bara försöka att pigga upp mig

En tår kommer sällan ensam. När jag känner att jag har bekymmer så känns det alltid bra att gråta, få ur allt dåligt ur kroppen och ge plats till ny energi. Är stressad och pressad och kanske behöver jag vara lite off för att komma dit jag vill. Just nu är det jag som måste ta hand om mig och jag måste prioritera mig själv. Egentligen är jag på väg att be om ursäkt för det men det får jag inte lov att göra.

 

Är så tråkigt att blogga egentligen när det inte är något roligt på g utan mest ångest och oro.Det är inte lätt när man ska ta tag i sitt liv. Prestera, växa upp, fatta beslut. Kanske ska man tänka mindre och försöka att sova lite mer? Kanske försvinner alla tvivel och allt trubbel om man skriver om det i en bok och sedan stänger igen.

Vad som iaf är helt fantastiskt det var att träffa Carro & Malin igen, skönt att ha alla bönor hemma igen.

På återseende


alive?

Lever jag? Vet knappt än. Får återkomma nog återkomma om det.  

Sisådär ett litet frågeformulär

Jag ska snart gå och lägga mig för då blir det lördag när jag vaknar. Ohhh vad jag älskar lördagar. Speciellt imorgon. Jippie jippie yeah yeah.

Men först.. Var så längesen jag fyllde i en sån här lista så jag bara måste. 

Vad var det senaste du såg på tv?
Gary på femman, tror jag det var..

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
22.17, 22.04 var den.. Ganska bra gissat faktiskt! :)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Pappas fotsteg

Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kikade lite på nätet och svarade på lite sms..

Vad har du på dig?(detaljerat)
Ica byxorna, svartstickad tröja. Underkläder & strumpor.

När skrattade du senast?
Åt Freddans sms tidigare ikväll.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Skulle nog börja med att köpa mig en ny mobiltelefon...

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?
Jisses.. Skippa all form av våld kanske.

Tycker du om att dansa?
Tveklöst ja! Jag är grym. typ. näe näe men det är kul iaf.
Har du några husdjur?
Jaaa jag har ju lilla Doris

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Siri och Felix

Vad vill du att gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
Ska vi lägga ner världen nu?! Finns ju inte mycket hopp kvar nu när du försvunnit.

Fyra favoritsaker utan rangording?
kajal, foundation, mp3 (eller vad som där det kan komma musik ur), säng

Har du bra hörsel?
Va?! För att vara dryga 20 år är väl min hörsel kanske sisådär.

Idrottar du?
Fotboll! Eller inte än, men snart så är jag med.

Smeknamn?
Trots att mitt namn är enkelt och bara har fem bokstäver så har jag faktiskt väldigt många smeknamn... Fritte, P, blondie, Friday, Fritzon, Pettson, tt, trultan med mera med mera, nä.. med flera med flera menar jag.

Vad ska du göra nu?
Well, jag skulle la lägga mig så att det blev lördag. Sa jag inte så?!

 
Förgyller med ännu en marieborgs bild. Saknar. Idag har det varit premiär för våretyderna dessutom. Ganska ledsamt att man missar.

God natt & puss


On top

Har helt glömt att tillägga.. HIF är ju helt fantastiskt bra! Överlägset. Fortsätt så. Nästa löning måste det bli till att kolla match igen.

Hörde att det mest är trubbel med att kommentera (så nu inbillar jag mig att huuur många som helst försökt men inte lyckats..) Jag har iaf bestämt mig. Så det är mycket att stå i. Ska bara palla med att stå i också..


Size do matter

Har länge velat ha ett riktigt stort halsband. Hittade ett igår. Fast det är inte stort. Mycket större en så.
 
En utav mina absoluta favvis bilder. Världens bar, kaos middagen Simon sitter ensam kvar..

Dansat till Salem al fakir-4 o´clock in the morning
Sjungit till Håkan Hellström-Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Bytt ringsignal till Johnossi- Bobby
Drömt mig bort till Broder Daniel- Shoreline
Blivit motiverad av Johnossi-What´s the point

Livet vore helt hopplöst utan musik. Och livet vore helt hopplöst utan vänner. Igår var en fantastisk dag, sådana härliga sällskap tvingar alltid fram många skratt. Vilket gör gått för själen. Så just nu mår jag bra! Riktigt bra.

Puss & adjö





sova sova sova

"Idag kan jag sova precis hur länge jag vill!!" Så vakanar man 07.49.

Åkte till väla igår efter att man slutat jobba med Matilda och Malin. Konstigt att jag alltid behöver så mycket saker.. Nu är jag långt ifrån rik. Sen efter att ha tittat på massa olika mobiler och diskuterat fram och tillbaka med killen på telia butiken så när jag äntligen skulle ta steget så..
-Vi hittar inte den, här finns ingen hemma.

Det är nog menat att jag ska ha min rosa trasiga mobil med barbafin på..

Mötte sedan upp med Fredrikus och Johanus. Blev hett när vi diskuterade om Björn Gustafsson är vältränad eller inte..

Fredde- Du snackar så mycket skit! Han har sina snackar-skit glasögon på sig!
Johan- Va?! Är mina glasögon smutsiga eller?


Pappa slängde just en ritning på mig så antar att jag måste gå nu..
Adios!


Tänka sig att det var så lätt att bli lycklig

-Du gamla du fria du självögda nord, eller någonting sånt.

-Har jag en kuse i näsan?


Maria Montazami I adore her. Hon ger så bra tips dessutom.. "Det var en underbar känsla. Ni borde testa det! Så gör någonting kul och bli omtyckt och få sedan ett pris för det!"

Var helt slut på jobbet idag, trodde aldrig att jag skulle få gå på fika! Varje gång jag skulle gå så var det någon som undrade över någon korv eller dricka, eller ville spela på tips och hoppsan tog fel tips kan du göra om?! Så när jag äntligen kom och skulle fika så givetvis har de möte i personalrummet så jag fick ta min lilla fralla och kaffe utan mjölk och sätta mig på kontoret!! Bland papper och allt möjligt.

Kunde det bli värre?? (ja jo det hade det nog iofs ha kunnat) Men då tänkte jag nä om jag sjunger lite så kanske jag blir gladare. Så jag trallade en liten trall och sedan var allt hur bra som helst.
Tummen upp för mitt nya lycklighets knep. Sry har inga nya bilder fortfarande så får bli en gammal goding tills vidare.

Imorgon kanske jag ska börja med att sjunga i duschen innan jag ska till jobbet, då kan nog ingenting gå fel! Sedan ska jag vill väla med Malin och Matilda. Tänkte faktiskt ta mig en kik på en ny mobiltelefon... Så nu går skam på torra land!!

Passade även på att gratulera Therese idag. Är visserligen inte hennes födelsedag. Men det är ju inte helt lätt att fatta det när man tror att det är onsdag när det egentligen bara är tisdag... Det är inte lätt att vara förvirrad.

Puss & adjö
& glöm inte att ge mig råd ang föregående inlägg. Jag är ju en förvirrad ung dam.


Underbar och älskad av alla (på jobbet går det också bra)

Har haft sån jävla ångest. För snart ska jag göra inträdesprov och jag vill bara ha en bra monolog men varför ska det vara så svårt? Jag vill ju göra något som är jag, och kommer jag inte in så vill jag ju åtminstone veta att jag visat vad jag går för. Men så igår när jag var mitt uppe i att läsa Strindberg och Tjechov så fick jag en snilleblixt.

Martina Haag! Hon är humor och i hennes böcker finns massvis med monolog material. Dock är det ju ingen pjäs. Fast underbar och älskad av alla har iofs gjorts som film..

 

Har hittat min perfekta monolog. Men jag vet inte om jag får göra den. Hur stränga är de? Står inför ett dilemma, ska jag fråga dem först om det är ok? Eller ska jag bara skriva på svarsblanketten där man måste fylla i vad man ska framföra och se om de ifrågasätter? Eller ska jag helt enkelt bara köra på min grej? Om jag gör något som de verkligen gillar så kan de ju inte tacka nej bara för att det inte är en pjäs. Eller kan de?
Vad hände med den skapande skådespelaren i sånna fall?

Nej ärligt jag behöver råd nu. Faktiskt. Verkligen.

To be or not to be
to act or not to act
to go or not to go
that is the question

Osmidigheten kommer på köpet

Måste jobba imorgon också så missar vår första träning. :( Vi bestämde oss för att börja lira lite på skoj och nu har ryktet spridits så nu sägs det att torekov har fått ett damlag. Såja nu ska vi inte ta i..


Funderar på att springa in på MQ och fråga om jag kan få den största planschen på Kinnaman de har.. Han är inte ful han inte..

Min klantighet är ett utav mina drag på gott och ont. Jag kan inte rå för den, och visst det kan vara lustigt i efterhand..

En kund är på ica och han pratar väldigt otydligt men han ger mig ett kort och jag tycker att det låter som att han säger "kan du slänga det här?" "Absolut!!" Säger jag på mitt absolut trevligaste ica-vis och kastar det rätt ner i papperskorgen som är under kassan. "Ja för där ser ju kunderna det verkligen." Säger han då. Jag tror fortfarande att han syftar på papperskorgen men någon minut senare så trillar poletten ner.
"Menade du om jag kunde sätta upp det någonstans?! Jag ber om ursäkt.. Vi har en anslagstavla där borta."

Chiao Chiao!
Såg btw delar av Chiao bella, det jag såg var ingen höjdare. Är så kräsen med dåligt skådespel. Men en utav mina favvis skådisar från Östgötateatern & ung scen öst var med, fabulous!

Varför kan mina inlägg aldrig handla om endast en sak?!
Chiao igen..

Hanna Ljungberg passa dig för här kommer jag

Nu är min tunga helg avklarad. Yeay. Dock är Pia sjuk så ska upp och jobba klockan åtta imorgon också. Hoppas att jag slipper att bli smittad. Har varit på torevi idag också, doften av fotboll är den inte alltför härlig? Så nu ska vi faktiskt börja träna, ska bli såå kul. Tisdag 10.00 är första träningen.


Kanske ska vi knacka på hos Henke, han vill kanske träna oss också..

-Men du har väl bra bollkänsla!
-Jag nej.
-Nej sluta, jag har sett dig spela bowling så det vet jag visst att du har.


Haha ibland är det underhållning på ica minsann. :)

Puss god natt & adjö!


Är det bara jag? Eller är det du också?

En sak som iaf jag tkr är sjuk. Men det är alltid bara jag som blir hispig av sånt här...

Iaf jag drömde härom natten att jag tappade massa hår så då sprang jag till nina i panik och berättade att jag bara tappade en massa hår. Då sa hon till mig "ja det ser faktiskt ut som att du har fått tunnare hår."

Dagen efter utan att ha berättat ngnting om min dröm eller ens pratat om hår eller något alls så säger Nina till mig "Har du fått tjockare hår? Det ser ut som det!"

Ärligt är det bara jag som tycker att sånt här är sjukt?!!


Henrik Berggren

Kollade på delar av broder daniel forever. Igen.. Hade kunnat se den 20 ggr till minst. Jag blir så varm i hjärtat och jag avgudar Henrik Berggren. Varför? För han är en person som bara säger "jag är så här" och så är han det utan att ens fundera på att ändra sig. Han stack ut bara för att han var sån. Idag vill alla sticka ut bara för att man ska, ingen vill stå för något eget egentligen man ska helst bara passa in i någon mall.

Jag undrar dock vad gör han nu egentligen?


En person som jag verkligen skulle vilja träffa.

Den röda tråden och den absolut mest fantastiska tråden är ju ändå. Från Broder Daniel kommer Håkan Hellström och från Håkan Hellström kom Timo Räisänen.

I år ska jag dessutom (när vi ändå är inne på musik) ta ledigt under Hbg-festivalen. Kommer att bli hur bra som helst Calle Kristiansson, Timbuktu och Timo Räisänen. Ja tack!

Har världens äckligaste smak i munnen har ätit för mycket lök idag. Jag som inte ens gillar lök..

Chiao!

Maj maj måne jag kan lura dig till..

Jaa!! Lura dig till skåne. Det vore ju toppen, att lura hit alla som inte bor här.

Alla brossor och allt är hemma igen för helgen. Är helnöjd att denna dagen är över. Jobb 6-17.30, imorgon jobb 8-17.30. Och alla köper grillgrejer av mig eller så ska folk på pepes eller ut i hbg. Men inte jag. Är så sjukligt sugen, för jag vill också vara med!! Men.. Så får jag tänka såhär istället på två dagar jobbar jag 21 h och jag får dubbelt betalt för varje timme och eftersom jag inte är ute så har jag inte spenderat en krona. Så kanske kan jag stå ut med det denna helgen åtminstone! Kanske..

 

Förra årets valborg var nog min bästa. Jag gick ner för den här trappan och satte mig kring grillplatsen som ligger precis vid vattnet. Vi drack vin, delade filtar sjöng och värmde oss på brasan. Ett väldigt fint minne.

SKÖNA MAJ VÄLKOMMEN!
Ja jag tror nog på maj ändå. Det är nu det händer.. Maj kommer att bli en riktigt bra månad.

Puss och adjö.

RSS 2.0