Vaska mer

Var i Hbg igår med Nina. Spenderade lite pengar som vanligt. Har inte varit där på en evighet, saknar staden så när ledigheten kmr blir minst ett besök till självfallet. Passade Beata och Wilhelm på kvällen. De två håller en alltid underhållen. Man får en update om allt. När de hade magknip senast och när det gick över, trix om hur man kan göra för att slippa tvätta händerna, lista över favoritgodis, ja allt helt enkelt.

W- Om vi skulle vilja ha ett annat djur så skulle vi bli tvungna att byta ut Svante!
F- Ja, men det vill ni väl inte?
B- Nää aldrig i livet!! Han är ju så söt.


Ska faktiskt bli lite tomt nu när de ska åka. Kmr sakna de små liven. Men ja Judith de lär underhålla dig som sagt.
Snart lite ledighet, snart flytt. Försöker övertala ma & pa om att Doris ska få bo hos mig första veckan kmr kännas ensamt, så vill att kisen hakar på. Tycks dock inte bli så. Hon kan ju också bara råååka följa med i en liten väska..


Hej där lurifax. Malins bild.

Okej I look like crap meeen.. Ville bara visa att jag är cool nog att vaska en mer. (Nya båstad grejen ist för att spruta champange häller man ut den i vasken.. ) Malins bild.
 
Skulle bara passa på att visa de fina vykorten som Marianne Ågren gjort. Jag fick ju dessutom en affisch med samma motiv som förmodligen ramas in och hänger med till Växjö. Lovely!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0